Video: Moesie – Wit

Na de video van ‘Echt straat‘ is de Amsterdamse Moesie terug. De track ‘Wit’ heeft een bijbehorende video gekregen en is hierboven te bekijken.

4 October

7 comments

Leave a Reply

7 Comments Aan "Video: Moesie – Wit"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Roo
Gast
Roo

T is kk hard niffo, Den Haag staat achter jou broeder.

Moesie
Gast
Moesie

Weet ik broeder, nog even gaat iedereen weten wat wat is, en haten op dit js niks meer dan bullshit, soldaat

Stoeptegel
Gast
Stoeptegel

Moesie kalash criminel!!! Wij voelen jou !! Groeten van de straat!

Osmo
Gast
Osmo

Hoezo haalt dit niveau Puna? Nee maar serieus, er wordt superveel afgeketst en dit wel? Hoe de fok, smeergeld? Want laten we wel wezen: dit is zo ontzettend kut op alle fronten.

Moesie
Gast
Moesie

Weet jij waarom, omdat niemand het als mij doet, en deze mensen zien dat in, daarom, vind je het niks dan luister jij er niet naar. De strat luistert er wel naar, omdat zij allemaal hetzelfde leven snap jij dat broeder ?

Puna
Gast
Puna

Hoewel ik het knap vind van jou dat je op puna terecht komt is dit veelal niet de sound dat door puna gedeeld wordt. Als je niet op zijn minst bent getekend bij de grote labels of miljoenen views haalt op youtube kom je niet snel op puna terecht. Dit is wat Osmo in mijn ogen bedoeld. Daarnaast mag Osmo voor zichzelf spreken dat hij het kut vind op alle fronten! Het is gewoon anders dan Puna over het algemeen.

Moesie
Gast
Moesie

En dat weet ik dus heel goed! En daarom vind ik het extra gruwelijk dat jullie mij deze duw in de rug geven, jullie van Puna zijn gruwelijk en hierbij dank ik jullie ook hiervoor!

Mvg Moesie

wpDiscuz