Video: Nadjim Algerino & Lostsun – Mama ft. Michael Bryan en Steven Dietvorst

[jwplayer config=”compare_topnotch” mediaid=”51824″]

Na de release van de eerste single ‘Zuidwest Undercover’ en ‘Bling’ is het nu tijd voor de nieuwe single ‘Mama’.

‘Mama’ is voor Algerino een persoonlijk nummer waarin hij de band tussen hem en zijn moeder beschrijft. In dit lied wordt hij bijgestaan door zanger Michael Bryan is de productie gedaan door Lostsun en Killa Kai.

12 May

20 comments

Leave a Reply

20 Comments Aan "Video: Nadjim Algerino & Lostsun – Mama ft. Michael Bryan en Steven Dietvorst"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Hmm
Gast
Hmm

cliché..

toch nice
Gast
toch nice

Toch nice

PoizenBox
Gast
PoizenBox

Goede timing op moederdag!

klinkt
Gast
klinkt

lekker! normaal is zoiets snel corny, maar inhoud is sterk, flow en beat heerlijk muzikaal. de clip is ook leuk

diechilleboouzz
Gast
diechilleboouzz

download? waar dam?

C-Wiz
Gast
C-Wiz

daar sluit ik me bij aan.
oprecht nummer

rafik
Gast
rafik

nummer is egt goed man voel deze zwaar

Koen
Gast
Koen

Deze track is keihard , met gevoel goede beat alles klopt

Respect voor Nadjim Michael en Steven

Lady-H
Gast
Lady-H

Wat een prachtnummer! Mijn complimenten voor beiden, goede timing op moederdag

ws013
Gast
ws013

good work, bigup

Cherrie
Gast
Cherrie

Algerino is me oom , hy heeft het gemaakt voor me oma , ik ben er echt Trots op !

contraverse
Gast
contraverse

Wat een lekkere track!!! ma ik vind de video maar niks, alles is zo onscherp / blurrig, en vind een boel shots nie mooi gedaan, ik had verw8 dat deze artiesten op zo’n level niet met amateur clipmakers samenwerkte

verder dan dat, dope track!

bless

013-tilly
Gast
013-tilly

> de viddy is idd niet echt dope kwa color grading en scherpte, maar inhoudelijk niet verkeerd

waarschijnlijk idd door beginnende clipmakers die net bezig zijn maar het moet ergens beginnen!

track dope, vond alleen de eerste artiest wat minder dan de rest.
michael bryan komt de laatste tijd als die komt wel heel erg hard though!

melanietje
Gast
melanietje

mooi nummer ! clip vind ik niets mis mee, geeft me juist een heerlijk gevoel samen met het liedje. Waar kan ik ‘m downloaden ??

amsterdamlife
Gast
amsterdamlife

teksten raken hard. kippevel gewoon. poku’s van de boy die gelinkt zijn doen ook zwaar maar deze is master

Azizzonderkies
Gast
Azizzonderkies

Dope trackie.. Alles past wel in die vibe. Text klinkt wel oprecht enzoo

geronimo
Gast
geronimo

ik vind opzich ook weinig mis met de clip maar kan wel begrijpen wat ze bedoelen… de colour grading is inderdaad iets “te” vintage, waardoor de shots een beetje onscherp en “compressed” overkomen, maar ik vind de video nie verkeerd

overall: 7+

Ryan
Gast
Ryan

Hoorde dit nummer net in de auto op juizefm. Algerino is een baas

yilmaz
Gast
yilmaz

is iedereen opeens videoclipexpert? wat mij betreft draait het om de music en die is dik in orde. Dope lyrics, lekkere vibe, hele sterke productie – let op die saxsolo en hoe die piano gaat tijdens die sax.. is toch mooi music?! verder vind ik de sound overall ook heel dope.. mooie mixing etc.. clip vind ik ook wel tof, ik stoor me verder niet aan pixelgrading of whatever jullie die jargontermen noemen.. dope geheel. tof gedaan. mijn compliments!

royboy1989
Gast
royboy1989

Heerlijk nr luister dit nr vaak. goeie tekst helder en duidelijk

Propzz

wpDiscuz