Video: Nadjim Algerino & Lostsun – Zuidwest Undercover ft. DJ Rockid

[jwplayer config=”compare” mediaid=”32569″]

Het nummer ‘Zuidwest Undercover’ is de eerste single van Algerino’s gelijknamige EP. De track is geproduceerd door Lost Sun en is verkrijgbaar via iTunes. De EP zal in het voorjaar van 2012 worden uitgebracht. Bekijk de video op de vervolgpagina…

17 October

9 comments

Leave a Reply

9 Comments Aan "Video: Nadjim Algerino & Lostsun – Zuidwest Undercover ft. DJ Rockid"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
ran collar
Gast
ran collar

Hoog productieniveau. Dat wel. Maar aan de flow en rijms mag nog wel worden gesleuteld. De beat komt er lekker zwaar in. Doe daar dan wat mee!

Luger
Gast
Luger

Zo heb ik ze graag. erg nice

MDot
Gast
MDot

Meer van dit werk plz..HARD

Rembrant
Gast
Rembrant

Geniaal productie… dit is muziek… voorbeeld voor veel rappers

Batista
Gast
Batista

Dikke beat rapper ook fris & fruitig! BAM

grijze jood
Gast
grijze jood

hey homootje, wordt eens volwassen. En laat die kinder shit. Zoek eens een normale baan. En dit geldt ook voor al die andere rappers. Mensen schminken en met fakkels rondlopen in clip. Ga jullie studiefinancieringen terugbetalen. Jullie rappen niet voor de wijven en het geld. Omdat niemand geeft om die kinder muziek van jullie. wie zijn jullie?

Ilias
Gast
Ilias

Goed nummer ! Trots was ook dik! @grijze jood : waar maak je je dan druk om? Je komt op een hiphopblog omdat je rap haat ? Ga wat nuttigs doen als je er niet van houd

kleine koelie
Gast
kleine koelie

Luister illegalejas, ik moet grijze jood gelijk geven. Ik ken hem, hij is een en al hip hop. Als ik deze kinderlijke onzin hoor en zie moet ik gewoon kotsen. Ik hou van rap maar dit is te zielig voor woorden, rappers spelen undercover gangsters maar wonen op een zolderkamertje bij hun ouders en krijgen nog zakgeld…plus die schmink stelletje clowns….

Marielle
Gast
Marielle

Super nummer !

wpDiscuz