Video: Naffer & Salah Edin – Voetendans

[jwplayer config=”compare_topnotch” mediaid=”33316″]

Eerder gaven we jullie al een preview van de nieuwe video van Naffer en Salah Edin. Speciaal voor het zaalvoetbalteam AORC/LEBO Vastgoed maakten Naffer en Salah Edin de club-anthem ‘Voetendans’. Het nummer is geproduceerd door SA Beats en de video komt van de hand van Daniel Porcedda. Bekijk de videoclip op de vervolgpagina.

Update: DOWNLOAD: Naffer & Salah Edin – Voetendans

3 November

51 comments

Leave a Reply

51 Comments Aan "Video: Naffer & Salah Edin – Voetendans"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
rage
Gast
rage

harddd

Nickster
Member

Dik man!!!

050
Gast
050

naffer kk hard

Rotjoch
Gast
Rotjoch

haha, zie je wel wat je zegt?! wtf man, gooi jezelf weg jonge

==
Gast
==

naffer kan de hele game killen als hij een album/mixtape op de markt brengt.. deze man is op andere level pff wat een flow en dilevery

Wauw
Gast
Wauw

Dikkeeeee shittt !! Naffer gemist ouwe..

banbus
Gast
banbus

zo hoe slecht kan het worden man doe is even normaal aan de mensen hierboven met comments…..salah word steeds minder kieskeurig met ze tracks… en naffer na ja moet echt een keer kappen … en de game killen met een album hahahahahahahahahaha doe is even normaal hoor!!dit geef ik een 3plus

Kellaa
Gast

Whahahhaa jaa snapje naffer de game killen whahaha jaa met ze kk slechte text ja ik zou me doodschamen als ik dat uitbreng , en salah is idd steeds minder kieskeurig pfffff
de gene die denken dat naffer het is moeten is naar de dokter want dan heb je koorts swaa !

Wauw
Gast
Wauw

Haha joker hierboven reageert op zichzelf.. ezel

Mocro
Gast

Naffer kan je alleen focking erg vinden als je van de straat komt want hij is straat als je hem kaka vindt dan moet je beter bij jan smit ofzo zijn maar sommige van de straat kunnen ook bijv naar hef luisteren en naffer gaar vinden maar ook mensen die naar naffer luisteren kunnen hef gaat vinden

wat het is natuurlijk een neger en mocro maar dit is gwn straat

CKK
Gast
CKK

hahahahah deze reactie is echt grappig

Jeetje
Gast
Jeetje

Als je van de straat komt, hahahahahaha

ja man
Gast
ja man

Reacties slaan nergens op..

Bertjeplas
Gast
Bertjeplas

JATOCH SABEATS JATOCH SABEATS DIE MAN HEEFT HEEL DE PRODUCERS GAME OP SLOT

-
Gast
-

iedereen die haat op dit, begrijpt rap niet. En deze man lyricaal zo slecht was.. Oke.. Feis,keizer,priester biten van ze lines? hoe dan??
naffer is street en blaast

Gilera
Gast
Gilera

eh @mocro heb jij geen zelf-schaamte ofzo? Ik heb nog nooit zo iets achterlijks gezien.. der zijn geen straten in nederland, we hebben allemaal een huis dus gedraag je a sahbi.

Willem
Gast
Willem

leuke track..maar ik had eerlijk gezegd wel een wat spannendere video verwacht..alleen maar beetje voetbal enz..jammer

blieb
Gast
blieb

meh, u-niq kwam veel nicer op dit onderwerp met taki-taki ft. royston drenthe

Venomenall
Gast
Venomenall
Ok… naffer niemand kan er omheen dat die man een unieke style heeft en zo ook sallah edin, die gasten hebben gwn een eige fkn style en eigen ideeën, en mensen zoals jullie kunnen dat niet waarderen,, breng mij 1 iemand die zown stem als naffer heeft, en 1 iemand die zo bruut en hard kan rappen als sallah edin. DAT DE TEKSTEN NIET ALTIJD TOP ZIJN ..OK.. maar ga niet lullen dat deze nmr slecht is, want ik zie jullie nog lang niet van zulke sht maken. EN ALS JE TOG KRITIEK GA GEVEN , onderbouw je kritiek dan… Read more »
Jeetje
Gast
Jeetje

Mwa ik kan er best wel omheen hoor. Sallah Edin heeft inderdaad een dope stem, maar hier hele slechte teksten en zoals altijd een wacke flow. En Naffer klinkt een beetje zoals wollah ik rap ook, totaal niks unieks.

asD
Gast
asD

Zwakke video..track wel geinig maar wordt er niet bepaald warm van..ik voel er overigens ook niets voor om mijn mening te verantwoorden/onderbouwen..als je gevoelig bent voor kritiek ga je maar sentimenteel in een hoekje janken of op de schoot van je moeder uithuilen..

Jesper
Gast
Jesper

Naffer is niet veel, salah edin daar tegen in wel.

Streetz
Gast
Streetz

Tazzz 3ellaa bledders! ga je moer deze track is ghataar als je niet hard vind luister je toch niet, luister dan naar die 3ezi’s Naffer+Salah = Ghataar a saghbi

juicy
Gast
juicy

Naffer s leippp

walid
Gast
walid

je ziet zodat het allemaal marokanen zijn die deze track dope vinden ik zeg het je eerlijk als hiphop liefhebber dit is KAKA en naffer moet stoppen met ze bivak muts wat denk hij hij is most wanted ga spelen jo

Johnny
Gast
Johnny

Ff serieus als je dit wacke shit al dope vindt dan moet je Uniq’ Taki Taki helemaal dope vinden. Jullie moeten jezelf afvragen, zou ik dit ook dope vinden als de rapper geen Marokkaan ?

nabil
Gast
nabil

Mensen hier die kritiek hebben, moeten zich gewoon beperken door die swaggerjackers als Kempi, KV, priester, keizer en dat soort lyricale minkukels!

Dit zijn flows, rijmtechnieken en lyricale hoogstandjes van een hoger niveau, en Naffer en Salah Edin blazen hun rijms op de maat op de beat.

Die swaggerboys kunnen geen rap waarderen waarin we ons voetbaltactieken eren. Ze willen liever raps horen over hun uiterlijk, hun skinny jeans en hun blackbarry. Daarom verwijs ik ze door naar mensen als Bollebof. Beperk jullie tot je eigen muziekgenre en hou je fucking commentaar voor je!

BIG UP NAAR DE WESTSIDE BEATKILLERS NAFFER EN SALAH!

Khalid
Gast
Khalid

ja we winnen en kunnen maar niet verliezen
en verliezers die krijgen het voor hun kiezen
ik heb die rappertjes allemaal in de smiezen
en zo krijg ik ze 1 voor 1 op hun knieeen

naffer komt kkkkkhard, big up naffer zet westside amsterdam in de scene zoals niemand anders het kan of mag doen

xx
Gast
xx

dit is echt zoo ontzettend lame..

werder
Gast
werder

Ik heb dit eerlijk waar na 20 seconden uitgezet..als de video nog een beetje interessant en verrassend was geweest had ik misschien nog wel doorgekeken..

jow
Gast
jow

Je woont zeker in een kaasdorpje ergens en komt alleen naar de Randstad als je op bezoek gaat? Dit is Amsterdamse rap.

werder
Gast
werder

haha, ik ben in Amsterdam geboren en getogen, rare jongetje die je bent..
Wat heet een stad in godsnaam te maken met een mening die iemand geeft?
Ben je ineens een stuk stoerder als je uit Amsterdam komt? Begrijp je het straatleven ineens beter als je uit Amsterdam komt? Ik vind het eigenlijk niet zo gek dat je dit een harde track vind wanneer je zulke domme opmerkingen maakt..

jow
Gast
jow
Ben je hersendood of wat? In Amsterdam en Rotterdam etc gebeurden die dingen die in Friesland niet gebeuren, tuurlijk weten we dan bepaalde dingen beter. Het straatleven hoeft niet begrepen te worden, het systeem wilt je opleiden en dan willen ze dat van 9 tot 5 voor hen werkt en over bijna alles belasting betaald, en ze laten je denken dat je genoeg vrijheid hebt. Sommigen van de straat weten dit, zijn op straat + hebben een vaste baan. Sommige mannen verkloten het op scholen en gaan de straat op. Hoe weet jij of er een straatleven bestaat? maar 20%… Read more »
werder
Gast
werder
hahaha, als jij eens een beetje nadenkt en een klein beetje van de straat was zou je snappen dat ook in friesland dingen gebeuren. tuurlijk is het rustiger daar, maar criminelen bereiden liever dingen voor waar het rustig is (waar ze ongestoord hun gang kunnen gaan) om vervolgens wellicht/misschien in de ‘grote’ stad wat te doen..overal kun je alles krijgen, dus je moet niet doen alsof je er verstand van hebt. En trouwens, in Nederland vallen de meeste dingen best mee..zo slecht en gevaarlijk is het hier niet echt..je vind het alleen erg fijn om te zeggen dat het wel… Read more »
zoo
Gast
zoo

dit is echt slecht, vooral die naffer sinterklaas rijmpjes. nu ik salah hoor vind ik het gewoon een slecht nummer , zelfs hij komt erg zwak hier en die hook is ook niet veel soeps. sorry als het goed was had ik ook gezegt

Arnhemmer
Gast
Arnhemmer

jaa we winnen en kunnen niet verlieze:D

je vader
Gast
je vader

Is dit een forum voor nieuwe grappenmakers ofzo? Ik zie de meest rare dingen staan. Knulletjes kunnen niet eens normaal spellen. Deze track is naar mijn mening gewoon kut, net als de meeste troep van vandaag de dag. Salah kan veel beter en Naffer is de zoveelste in een dozijn. De game killen? laat me niet lachen, Bassie. Veel ventjes zitten net in de 1e klas en weten geen ene reet hierzo. Amsterdamse straatrap? Jullie maken me moe!

Willem
Gast
Willem
Had het nog laatst met een maat van me erover..sommige rappers worden gewoon een beetje te oud voor rap..iemand als Salah (die naar mijn mening gewoon een goede rapper is) zou beter moeten weten dan dit..maar als je al zo lang in de game zit kun je ook overzicht verliezen. Dat gecombineerd met dat je elke keer een nieuwe formule probeert te vinden om tof te komen, kan je oordeel op een goede track zwaar beinvloeden…Ik denk dat deze man gewoon even wat rust nodig heeft om weer correct te kunnen oordelen wat vet is en wat niet..hij is na… Read more »
flip035
Gast
flip035

Het concept van Salah’s album WOII maakt echt geen sense.. Zijn tracks zouden gaan refereren naar de oorlog etc etc etc.. Maar daar merk je vrij weinig van, en dan krijg je dit soort troep en van die janknummers als ‘Als ik eens Nederlander was’.. Echt heel jammer..

El Hater
Gast
El Hater

Haha, drama dit joh. Die Naffer vond ik eerst hard, maar is gewoon KAKA nu. Beter zet hij die marokaanse skeere muts af. Dit is gewoon poep. Beter focust hij zich op andere dingen, hij is uit de scene. Wel mooi al die comments. Alle Marokaantjes vinden Naffer (zoals gewoonlijk) weer hard. Objectiviteit is ver te zoeken. -______-

KWN
Gast
KWN

Naffer is echt hard man, dikke flow

Streetz
Gast

Ey El Hater ga je moeder sukkeltje als je niet hard vind donder dan op kkr man jullie met jullie kkr gejank “zwak van naffer&Salah bla bla bla” kan je beter? nee dan hou je bek 3ella bledder

brabbel
Gast
brabbel

ik vind naffer echt kk gaar..ja, ik kan het beter..en nu? he?

high
Gast
high

ik denk dat het nu wel duidelijk is…meer als 80% van de mensen hier vinden deze track (en video) te lame voor woorden. ik vind het ook erg teleurstellen, had veel meer verwacht!

marrokaan
Gast
marrokaan

ehh wolllaaa kk dit is hard sahbi tzzzz

Bert
Gast
Bert

Naffer kon veel beter , maar volgens mij was dit wel de laatste track dat naffer ooit zal uitbrengen want hij was al een tijdje gestopt en volgens mij had salah hem overgehaald om nog een laatste keer wat te doen in de studio en salah ja WO 2 is misschien wel de flop van het jaar , titelalbum en inhoud van de tracks hebben niks met elkaar te maken en nu dit , k vind hem veel slechter worden steeds , in tegendeel tot DinDin die na ‘welkom in west’ wel aanzienlijk verbeterd is .

donl
Member

Naffer is echt zo slecht, Salah valt nog wel mee vind ik zelf! Maar doe niet gangster als je in Nederland woont want dat is gewoon zielig! Ik vind dat Naffer ook een slechte invloed heeft met veel van zijn teksten op de jonge kids!

donl
Member

Zo,n zaalvoetbal toernooi vind ik trouwens wel echt een goed initiatief, om de jeugd zo op een goede manier te stimuleren!

Turk
Gast

KK KK Hard

waaauw
Gast
waaauw

fucking slecht toen ik westside of niggah hoorde 0.o die marokane worde steeds meer schitzo

Agga
Gast
Agga
BLIJF HET ZEGGEN DIT IS WOLLAH BALLAH RAP BULLSHIT DIT IS MEER VOOR DE KLEINE KINDEREN (MOCROS) DIE DENKEN DAT STRAAT ZIJN STOER IS HUN KINDEREN TOT EEN UURTJE OF 23 UUR LATEN BUITEN SPELEN EN DAN ZEGGEN JA HET IS NIET ZO BEDOELD KIJK WAT VOOR VOORBEELD JE GEEFT AAN DE MARROKAANSE JONGEREN SCHELDEN VLOEKEN TIEREN? ALS HET ZO DOORGAAT HEEFT GEERT GELIJK KUN JE JE NIET AANPASSEN DAN MAAR WEG! EN DAN MAAR KLAGEN IK BEN MOSLIM DIT DAT? MAAR TIJDENS RAMADAN WEL STIEKEM ZUEN KLAPPEN DRINKEN? NAAR DE HOEREN? HAHAHA JULLIE ZIJN ALLEMAAL HUICHELAARS EN DIT SOORT… Read more »
wpDiscuz