Video: Nathalie – Me Like ft. Frenna (SFB)

Nadat Nathalie eerder al met Broederliefde werkte, presenteert ze vandaag haar nieuwe single ‘Me Like’ met Frenna. Check de video hierboven.

4 March

26 comments

Leave a Reply

26 Comments Aan "Video: Nathalie – Me Like ft. Frenna (SFB)"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Frenna
Gast
Frenna

Frenna doe dit niet man, je staat hier boven !

frennaspeelgeenflikkerhier
Gast

whahahahahahahahah serieus? Hou op man. Paarse barbamama die denkt dat ze rihanna is met haar simpele rijmpjes. Bolle je kunt veel in geld veranderen maar dit niet man. rommel

same
Gast

ow ja en bolle haal een groter jasje man

monk
Gast
monk

Och och, wat weer een negatieve comments. Ik ga dit ook niet pompen, maar niet omdat het slecht is. Prima liedje, lekker geproduceerd, sympathiek aan alle kanten. Big up.

020
Gast
020

Oh wat een vreselijk kind dje Nathalie kan toch zelf ook horen dat het niks is en frenna hoezo verlaag jij je zo erg

Klaas.jonki
Gast
Klaas.jonki

Frenna doet z,n ding gewoon goed hij rapt gewoon zakelijk hier. Jullie achterlijke leeghoofden beseffen niks. Die meid kan niet veel daar ben ik het mee eens. Maar frenna sterk

Frenna
Gast
Frenna

sorry mensen, ik heb hiervoor veel doekoe gekregen en mijn verse maakt dit kutlied veel beter. volgende track wordt keihard en zonder pubers #skurr

nolacking
Gast
nolacking

frenna komt gwn hard

Nultien
Gast
Nultien

Broederliefde en frenna komen hard als ze met dit kind zingen maar alsjeblieft stop je carriere nathalie

nathalie's vader
Gast
nathalie's vader

ze komt harder dan frenna hoor

ga zo door natje en bolle leuk dat je je hersens aan het gebruiken bent !

supream
Gast
supream

How the fuck kan je dat tegen een kind zeggen, stop met je carriere, nigga get the fucc outta here met die bullshit, waarom zou ze stoppen when she can find her own lane in a few years.

liedje is niks voor mij en ik ben niet zo bekend met de girl(ik ben ook overtuigd dat de lied niet specifiek voor mijn doelgroep is) maar joo als zij verder blijft gaan.. who knows… the sky’s the limit..

Bengbeng
Gast
Bengbeng

Wil wel zien dan hoever ze komt als ze alles van rihanna gebruikt

Balenciaga
Gast
Balenciaga

Frenna laat de spleet tussen z’n tanden fixen,
facked op duur na je 18e om een beugel te laten zetten.

anoniempje
Gast
anoniempje

Frenna komt hard. Maar die meid verpest heel die pokoe. Ook al de vorige keer met broederliefde. Ik wil niet haten zoals de meeste mensen hier. Maar ze kan beter gwn niet met rappers een liedje opnemen. Ze zou uitstekend zijn voor kindersliedjes ofsoo, maar hier moet ze gwn niet aan mee doen

nathalie's vader
Gast
nathalie's vader
ik vraag me af wanneer puna eindelijk gaat inzien wat ze WEL en NIET hier moeten posten jonge,zet alles wat geen hiphop is bij puna-extra als je het zo nodig wilt posten. zien jullie niet dat die idioten bezoekers van jullie niet eens kunnen inzien dat ze een jonge dame niet zo moeten beledigen het is een puber-pop liedje gericht naar puber-popfans maar dat is puna’s schuld ook want dit liedje is niet gericht naar hiphopfans post het dan ook niet HIER en voorkom dit soort gezeur jonge jullie runnen al jaren een blog maar zien de simpelste dingen niet… Read more »
Laura Grzonkowska
Gast
Laura Grzonkowska

waarom moeten mensen altijd misgunnen?, ieder heeft zijn eigen smaak maar laat dat om mensen der op te wijze dat ze iets niet kunnen ofwat dan ook omdat jij het niks vind of zelf zo iets niet kan bereiken ;). jaloezie is een ziekte bitch. Ga wat beters doen dan haat reactie’s zetten.

percy
Gast
percy

Puna kan beter de comment sectie eruit pleuren.
Ze zitten alleen maar als een paar koffie hoeren te ouwehoeren , en stoer te doen.
Gooi die cOmment sectie eruit. Is de site meteen direct een stuk professioneler en gaat het meer om het tonen van muziek clips enzv. Ai laters

laura Grzonkowska
Gast
laura Grzonkowska

ik ben trots op der, en geloof in der dat ze nog veel zal bereiken! <3

SBMG
Gast
SBMG

Eyy mensen beter stoppen jullie met haten! Deze chick rockt deze track gewoon. Kijk dat jullie geen verstand hebben van muziek is dan jullie zaak maar ga haar niet afkraken omdat jij denkt dat zij niet goed is want zij is gewoon fk goed ja snap je dat stomme idioten die zulke kutopmerkingen gaan posten ga je moeder pesten ofzoo!!

Natjeeb
Gast
Natjeeb

Thanks bea

sos
Gast
sos

frenna komt kkkkkkkkkk hard

Diva
Gast
Diva

Ik vraag me af of al die negatieve jury die zo reageren en denken verstand te hebben van muziek nog ooit een noot hebben kunnen lezen? Toevallig weet ik dat Nathalie veel meer heeft behaald en de hoogste score heeft op muziekschool. Oordeel niet als je niets weet! Wat zij doet is niet alleen maar zingen en leuke clip opnemen komt veel meer bij kijken niet iedereen heeft de kracht om dit te verwezenlijken.

Ik wil niet haten, maar...?
Gast
Ik wil niet haten, maar...?

Vandaag doen we gangster en goon shit. Morgen zijn we op kinderen voor kinderen.. Wat moeten we geloven dan Frenna?

tammer
Gast
tammer

Middelmatige poptrack met een rare titel. Ik zeg dat zonder enige haat of zo. Want waarom zou Nathalie de volgende keer niet een echte goede plaat kunnen maken? Het vorige nummer (jij en ik) was ook beter dan deze.

Youngstunner
Gast
Youngstunner

Ik snap wel dat jullie haten op die Nathalie, maar ik snap niet dat er gehaat word op Frenna. Hij komt gewoon focking hard. En zo slecht vind ik die Nathalie niet eens haha.

Alba
Gast
Alba

Heel zonde van de beat..

wpDiscuz