Video: New Wave Aflevering 1 met oa Ronnie Flex, Lil Kleine, Bokoesam en Jonna Fraser

Zoals jullie op onze liveblog hebben kunnen zien waren Ronnie Flex, Jonna Fraser, Lil Kleine, Bokoesam, Idaly, Lijpe, SFB, D-Double, Ares, Afriki, Cartiez Paris, Cho, Ramiks, Monsif, Spanker, Krankjoram, Jack Chiraq en Garrincha op Schiermonnikoog om te werken aan een album. Momenteel wordt er achter de schermen gewerkt aan de definitieve tracklist. Het album gaat New Wave heten en zal op 10 april gepresenteerd worden in Paradiso in Amsterdam. De kaartverkoop daarvan begint op 9 maart. New Wave is een initiatief van Top Notch en wordt mede mogelijk gemaakt door de Buma Music Academy.
Wij waren er met de camera’s bij en werken aan een vierdelige documentaire. Vandaag zie je de eerste aflevering en zie je onder andere hoe Lil Kleine, Bokoesam, Ronnie Flex, Jonna Fraser en Ramiks aan de eerste tracks werken.

5 March

20 comments

Leave a Reply

20 Comments Aan "Video: New Wave Aflevering 1 met oa Ronnie Flex, Lil Kleine, Bokoesam en Jonna Fraser"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Jaouadb
Gast
Jaouadb

Kan niet wachten op deze plaat

Sander
Gast
Sander

Klinkt echt dope wil m horen nu nunnu

16X8
Gast
16X8

These young niggers on fire…

Ja
Gast
Ja

eerste x dat ik echt heeeel erg benieuwd ben naar deze focking tracks, ik verwacht echt kk veel

Killuminati
Gast
Killuminati

maar ik had ook gezien op insta dat miggs er ook was???

Mike
Gast
Mike

Lil kleine baws

John Appleseed
Gast
John Appleseed

kan niet wachten op de volgende epi

Sybrand
Gast
Sybrand

nooit verwacht op een ronnie flex puna post te klikken en niemand haat lol

royboy
Gast
royboy

Nice

Henk
Gast
Henk

hahahah ongelofelijk die nigger, ik heb samen met ronnie het refrein van hoog laag bedacht… refrein gaat hooooooog laaag hoog hoog laag. eyy je bent een genie man, talent stroomt door je lichaam

Henk
Gast
Henk

bokoesam die uur tegen d emuur zegt… ongetwijfeld wilde hij daarna een track daarvan maken. zelfde niveau als zn andere tracks

BK
Gast
BK

Ze denken dat ze de shit zijn.
Stuk voor stuk zijn ze kaka
Soort van chiraq dingen, jullie weten niks donder op man.
Alleen jonge domme kinderen die niks van echte hiphop weten
luisteren naar jullie man.

veteraan
Gast
veteraan

^^ word up !

veteraan
Gast
veteraan

die hele input om rap te maken is ook totaal anders als onze generatie, kijk waar ze over rappen dat hebben ze van amerikanen die nu ook onzin rappen, dus je kan ze niet blamen.
ze bewegen als amerikanen ze gebruiken woorden van amerikanen ze doen als hun …
er zit geen revolutie het is gewoon dom doen op de mic en lol hebben.. tja

lerra010
Gast
lerra010

je kan lullen wat je wilt maar deze mannen hebben wel shine en hebben goede nummers, dat eerste nummer van ronnie en kleine wil ik horen! lauw hoe ze met elkaar chillen.

Johan
Gast
Johan

Gaande !

sdsds
Gast

Beginnen er weer nerdjes over ja jullie weten niks over hiphop, flikker op man hiphop is achterhaald, niemand gaat meer stoned op een bankje naar diepzinnige hiphop teksten luisteren.

Dronken in de club los gaan op dikke tracks, met een zo simpel mogelijke tekst zodat we die makkelijk kunnen onthouden en mee schreeuwen!.

Get over it #2015 tijden veranderen.

Bjorn
Gast
Bjorn

Wanneer komt aflevering 2?

MF DOOM
Gast
MF DOOM

”niemand gaat meer stoned op een bankje naar diepzinnige hiphop teksten luisteren”
Dus daarom nemen Flatbush Zombies, the Underachievers, Joey Bada$$, Bishop nehru etc de (indie) Hiphop game over.
Prima dat jij elke vrijdag en zaterdag de hitjes van kraantje pappie staat te blèren in de plaatselijke discotheek omdat die lyrics simpel genoeg voor jou zijn om te onthouden( haha wat een kul argument trouwens )
Maar kom ons niet te vertellen dat hiphop dood of achterhaald want het is duidelijk dat je niet bewust bent van het feit dat het meer leeft dan ooit.

flowpiraat
Gast
flowpiraat

Altijd leuk die discussie tussen de new en old skoolerz. Beide hebben hun sterke en zwakke punten binnen hun muziek. Tot nu toe nog geen artiest gehoord die deze beide sterke punten weet te bundelen helaas. Run the jewelz komt in de buurt maar zelfs dat zal te underground zijn voor de generatie nu. De generatie nu heeft het imago de diepgang niet te willen zoeken en de generaties van hiervoor het imago van zureboombap zeikerds. tja voor ieder wat wils toch lijkt me. Stop bashing daar wordt niemand wat wijzer van. Ohja het blijkt dat god niet bestaat

wpDiscuz