Video: Nino, Priester, Gibba & Lucky LuQ – Swagg On (Prod. Spanker)

[jwplayer config=”compare_topnotch” mediaid=”46657″]

Het duurde even om op HD te compressen, maar hier is ie dan zoals beloofd op je beeldscherm…

BONUS:

We kregen zojuist nog een mailtje binnen van BLM met de mp3 voor op jullie iPod’s/Telefoons…

Download de track hier

17 September

127 comments

Leave a Reply

127 Comments Aan "Video: Nino, Priester, Gibba & Lucky LuQ – Swagg On (Prod. Spanker)"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
chicka
Gast
chicka

dope track en dope clip
alleen lucky luq en gibba komen niet hard

Qwantos
Gast
Qwantos

Dope!

mellievanellie
Gast
mellievanellie

kkdope kan niet anders zeggen BLM doet het big 😀

BLACK LABEL MUSIC
Gast

wwooooowww
hardd

Willem
Gast
Willem

Respect voor pries
maar wrm rijd hij in die auto van gregory van der wiel
ik weet pries speelt bij NEC maar wrm in een auto
showen die Greg (tot einde van ajax carriere) mag lenen
van sponser mercedes

Gibba en lucky luq ze nakken lines en plakken die shit maar het
past niet man

HET PAST NIET!

No stresss
Tegen haterss zeg ik bLesss

Shanice
Gast
Shanice

Wowwww

Yess
Gast

Gibba en Lucky vallen tegen main!

mellievanellie
Gast
mellievanellie

lekker boeiend die track is gewoon hard iemand een link van deze track????

LBCCLAN
Gast

?

mellievanellie
Gast
mellievanellie

download link iemand?????

WS
Gast
WS

ik vind pries zijn flow irritant maar hij heeft wel lines, voor de beat zeg ik POWER. Blacklabel klinkt altijd hetzelfde de laatste tijd, het gaat sinds de swagger periode niet zo nice met NL hiphop, das mijn mening, doe julie ding vooral

Deazy
Gast
Deazy

die shit is aannnnn boyyyyy

BlackLabelMusic

Dope video / dope clip …

Maar qua qualiteit heeft producer the track effects hoger gemixed dan de bass zellf

meer bassssssss 😛

Pryxe
Gast

HARD.

Download link?

Bad Company
Gast
Bad Company

eee swaaa

waa kan je download swaa
waardan ik zie niet?

Marco
Gast

TRACK IS AAN AAN BLACK LABEL MUSIC IS AAAAAN AAAAAN ZE WORDEN BIG!!!! of zijn al BIGGG !!!! RESPECT ! NINO & Rest vn BLM!!!

-
Gast
-

dope

mellievanellie
Gast
mellievanellie

aaaaaight !!!:D

JorraDiño
Gast
JorraDiño

KK harde Track, eindelyk weer een echte Nino Rap 😉

hoogvliet
Gast

priesterrr shout out aaar jou met mapag pang wie maakt je hoofd moe ? zeg me beng beng benggg hoogvliet nigge

de ster
Gast
de ster

er is maar 1 echte lucky en dat is LUCKY LUCK niet Lucky LUQ.hy bezorgd die andere lucky een slechte naam . ik vind et wack sorry .. priester en nino doen wel

mellievanellie
Gast
mellievanellie

die track knalt heeeerlijk op me ipod 😀

MMM
Gast
MMM

HARD HARD HARD!

SOWIESO
Gast
SOWIESO

Zeker hard, respect voor BLM

fawaka
Gast
fawaka

euy man clip is beetje booring, regel volgende keer teemong, vmm of tony montage maiyneee

Nijmegen
Gast
Nijmegen

Ze moestennn D-toxx in de clip doen een geen lucky…!!!

pimpin
Gast
pimpin

lekekr pokoe

van wie is die beat??

props naar de producer voor die beat man!!

holla

BLACK LABEL MUSIC
Gast

Beat is van Spanker!!!!!

Dordrecht
Gast
Dordrecht

Vurnon Anita ook aanwezig in de clip
Wie rapt het refrein? Pries toch

*JJ
Gast
*JJ

WHAHA g-star is echt zown gay merk die elke nederlander draagt

beter represente je kani ofzo man

maar erge erge track

AMSTERDAMM
Gast
AMSTERDAMM

idd.
Nino: Ik vind dit soort liedjes van hem hard en niet liefdes shit enzo.
Pries: Je bent kk dope.
Lucky & Gibba: Kon doper.

EN Dtoxxx is niet erop gezet omdat die niet bij blm zit dit is een samenwerking met alleen blm artiestenn.

Grimreaper
Gast
Grimreaper
Black label is een soort relevatie van de LSD groep met enkele wijzigingen die irrelevant zyn omdat eig enkl nino potentieel heeft om als respectabele MC gezien te worden. Niettegenstaande weten “lucky luq” (wat een rotnaam) en “gibba” het niveau tog nog wat lager te kryge. Het grote verschil met LSD toendertyd was dat hun concept toen vernieuwend was, maar dat is het allang niet meer. Nino kan zich beter volledig storten op een solo carriere ipv zich te laten hinderen door de rappers van zyn eigen label. Als je zelf nog muzikale ontwikkelingen doormaakt, je volledig eigen stijl nog… Read more »
Poel
Gast

Vinden jullie dit echt vet?
Ik vind de beat echt slecht en de raps gaan ook helemaal nergens over….
Dit heeft niks met hiphop te maken volgens mij…

Nul punten voor deze gasten

beeaaess
Gast
beeaaess

triest die nino met zn pussys om zich heen, het klinkt nergens na,,

99% tony yayo beat en 1 % wayne,, nino stop aub

echt trash dit, waardeloos

Stefan
Gast
Stefan

Wel dope clip en track

DJ-NA
Gast
DJ-NA

sorry nie mijn ding man……..

Jspr
Gast
Jspr

Harde kaas!(Y)

jepp
Gast
jepp
ik zeg eerlijk ik rap niet en zelfs ik heb meer swagger.. waneer ik loop met me gucci shoes (nino met zijn airmax 90) Louis Vuitton broek (BLM met hun G-star) hun BLM t-shirt van 20 eur, (en ik met me gucci shirt match the shoes) hun met new era cap 35 eur (ik met me gucci pet 140 eur) en dan praat ik nie eens over me juwelen en me blackberry zeg me wie dan meer swag heeft. deze boys zijn niet zo rich als wij denken. rich rappers zijn ali b , yes -r , ryan babel, royston… Read more »
neee
Gast
neee

spanker pakt wel sampels van T.I. en Lil wayne mng
dat is copi Swag,, dus zo i zo ben je dan al geen goeie beat maker.
shout out naar Ekte producers zoals: Concrete, Reverse, Hayzee, Soulsearchin, SoundG8.

neee
Gast
neee

sorry ik vergat TERILEKST EN PERRY MYSTIQUE

Yeesssss
Gast
Yeesssss

Dope Refrein Dope beat
Lucky En Gibba Jammer want dit is wel egt een nummer voor hun
Priester doet ze ding
En Nino Komt wel cool

ABC
Gast
ABC
jepp: ik zeg eerlijk ik rap niet en zelfs ik heb meer swagger..waneer ik loop met me gucci shoes (nino met zijn airmax 90) Louis Vuitton broek (BLM met hun G-star) hun BLM t-shirt van 20 eur, (en ik met me gucci shirt match the shoes) hun met new era cap 35 eur (ik met me gucci pet 140 eur) en dan praat ik nie eens over me juwelen en me blackberryzeg me wie dan meer swag heeft. deze boys zijn niet zo rich als wij denken. rich rappers zijn ali b ,yes -r , ryan babel, royston drenthe ,… Read more »
Capelle
Gast

Dikke shit is aan

D
Gast
D
Grimreaper: Black label is een soort relevatie van de LSD groep met enkele wijzigingen die irrelevant zyn omdat eig enkl nino potentieel heeft om als respectabele MC gezien te worden. Niettegenstaande weten “lucky luq” (wat een rotnaam) en “gibba” het niveau tog nog wat lager te kryge. Het grote verschil met LSD toendertyd was dat hun concept toen vernieuwend was, maar dat is het allang niet meer. Nino kan zich beter volledig storten op een solo carriere ipv zich te laten hinderen door de rappers van zyn eigen label. Als je zelf nog muzikale ontwikkelingen doormaakt, je volledig eigen stijl… Read more »
D
Gast
D

ABC: Stoer man, wil je nu een cadeautje ?

swagg draait ook alleen om geld ja goed punt man je hebt wat bereikt!

ZeldZaam
Gast
ZeldZaam

hou niet van deze shit
maar dit is dope!
clip is eg gruwelijk
track is strak goed in elkaar gezet
big up spanker & BLM

D
Gast
D

Ik denk dat nino ff the blueprint 3 moet kopen en heel lang en heel vaak naar track 3 moet luisteren en mensen die weten over welke ik t heb geven me vast gelijk en van mij mogen heeeel veel rappers dat doen zowel nederlanders en amerikanen en duitsers en wie dan ook

REEJON
Gast
REEJON
jepp: ik zeg eerlijk ik rap niet en zelfs ik heb meer swagger..waneer ik loop met me gucci shoes (nino met zijn airmax 90)Louis Vuitton broek (BLM met hun G-star)hun BLM t-shirt van 20 eur, (en ik met me gucci shirt match the shoes)hun met new era cap 35 eur (ik met me gucci pet 140 eur)en dan praat ik nie eens over me juwelen en me blackberryzeg me wie dan meer swag heeft.deze boys zijn niet zo rich als wij denken.rich rappers zijn ali b , yes -r , ryan babel, royston drenthe , enz. geen haat maar laat… Read more »
frikorico
Gast
frikorico

track is hard! priester had hem bttr zonder nino op kunnen nemen nino hoor je amper in de track! en big up naar gibba & Lucky Luq! hun zijn de toekomst! peace out!

Bawsz
Gast

Hollaaa @ PRIEST

wpDiscuz