Video: NUL7NEGEN – De Stad

[jwplayer config=”compare_topnotch” mediaid=”59587″]

De mannen van NUL7NEGEN droppen vandaag de video voor ‘De Stad’. Het is na ‘Broederschap‘ de tweede clip van hun gelijknamige album. Op de Ciph Barker productie representen ze hun hometown Zoetermeer. Check de video hierboven.

5 December

11 comments

Leave a Reply

11 Comments Aan "Video: NUL7NEGEN – De Stad"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Flip
Gast
Flip

Eerste! Jeeej! DOPE

ADJE
Gast
ADJE

aitt die beelden zijn tof van dat illegale concert, dope nummer!

Mck
Gast
Mck

rotzooi deze track,de 101 barz sessie was beter

Gooiboy
Gast
Gooiboy

Jullie zullen zeggen HIP HOP maar niet elke real hiphop track komt binnen.

keelpijn
Gast
keelpijn

ik digg het wel , dit is hiphop! ik snap wel wat je bedoelt gooiboy het geluid is wat mat, maar toch liever een wat matte shit als dit dan die neppe cleanen swag shit

MaddReks
Gast
MaddReks
@ Gooiboy, real HIP HOP wil niet zeggen dat het altijd gaat aanslaan bij een grote massa ofzo? Ik weet niet wie jou heeft verteld maar dat is met alle soorten muziek zo. jij maakt nu de notie dat de zogenaamde real hiphop heads ervan uitgaan dat hun HIPHOP altijd de shit is ofzo?! Of dat er geen plek voor kritiek mag zijn? Die andere gasten zeggen SWAG maar komt elke swag track binnen????? Denk na over je comments next time, want dit getuigt duidelijk van eenbeetje frustraties die je koestert voor bepaalde hiphop heads. Ga toch lekker Scarface (smh)… Read more »
clapdaddy
Gast
clapdaddy

heb een regelrechte afkeer van die hele swagscene, maar wordt hier geen cent blijer van. mannen op leeftijd die nog steeds lullen over hun puberthema’s (levenslange trouw aan je stad, je crew, de spuitbussen van vroeger blablabla). Ontzettend wack. Waar ben je nu mee bezig? Schrijf eens een dope track over je frustraties bij de koffieautomaat van je kantoorbaan ofzo, Alles behalve deze al duizend maal herkauwde nostalgie over je jeugd als hiphoppertje. En oh ja, Clive Barker is te gek, maar deze beat is lame en nietszeggend.

i rap that
Gast
i rap that

> jij hebt eigenlijk wel gelijk, het is altijd hetzelfde thema nooit iets wat eruit springt waarvan je denkt dit is NIEUW met een boodschap i.p.v het hoeft alleen te rijmen, vertel eens een verhaal en niet wat je gister deed

Blacka rat getting Swissbankcheese
Gast
Blacka rat getting Swissbankcheese

Jah dope hoor!! zat al heel stiekem op deze te wachten gewoon!!!

0182
Gast
0182

clapdaddy bekdicht kk toy!

potje jam
Gast
potje jam

Kwaliteit clip is lekker! die 2e rapper praat boelshit man! Ik heb m uitgeklikt!

wpDiscuz