Video: Onyx – #WakeDaFucUp ft. Dope D.O.D.

De Amerikaanse groep Onyx brengt op 9 maart al weer haar achtste album uit, genaamd ‘Wakedafucup’. Het gehele album is geproduceerd door het Duitse collectief Snowgoons, die niet zo lang geleden zelf met de Groningse mannen van Dope D.O.D. te horen waren op het nummer ‘Guillotine Rap‘. Bekijk de video hierboven.

13 February

13 comments

Leave a Reply

13 Comments Aan "Video: Onyx – #WakeDaFucUp ft. Dope D.O.D."

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
yo
Gast
yo

waar is dopey rotten?

patrick
Gast
patrick

Lame… stelletje boos kijkende gasten.. zogenaamd echte hiphop.. gaap

che
Gast
che

@patrick , als je het over dope d.o,d hebt, smaken verschillen. Maar als je het ook over Onyx hebt heb jij waarschijnlijk het historisch besef van een pinda. Als je geen respect hebt voor Onyx heb je geen respect voor HipHop. Die gasten zijn legends die al bezig zijn sinds Tupac en Biggie.

patrick
Gast
patrick

heb het over dope dod

keel pijn de veteraan
Gast
keel pijn de veteraan
ik vind dope dod gewoon een soort copies van onyx , dat ze zoveel fans hebben is dope want kwa rappen zijn ze niet bijster goed, behalve die donkere dude. ze hebben het gewoon heel goed voor mekaar kwa videos en shit om de muziek heen. props voor dat. dat onyx juist met hun samen werkt zegt meer over het hedendaagse hiphop landschap dan over dope dod. in de 90s zouden ze niet zn snel zn samenwerking hebben gehad als nu…europa is nog de enige plek waar onyx nog wat support krijgt zoals de meeste 90s helden… word @ che… Read more »
hhr
Gast
hhr

Slim om die mindere rapper van Dope DoD niet mee te laten doen. Nummer is ok. Vraag me alleen af waarom die gast met de ene lens zich zo kleed.

pu$$y
Gast
pu$$y

@patrick ONYX is ECHTE hiphop, een livin legend die veel goeie en harde tracks heeft ook met wutang en meer legends. dus kk aub op met je “zogenaamd echte hip hop”. kom niet met die domme uitspraken als je geen verstand van ECHTE HIPHOP hebt. menig rappers zouden voorbeeld aan hem moet nemen, just sayin

Pfffff
Gast
Pfffff

pussy onyx is een groep he

M[]kuM
Gast
M[]kuM

aardige track, video is niet zo dik.

Prim.
Gast
Prim.

Pfffff, jij slaat echt de spijker op z’n kop… WAKE DAFUC UP!!! SAWN

Killuminati
Gast
Killuminati

gruuuuuuuuuuuwelijkkkkkkkkkkkk

D
Gast
D

Zoizo Onyx legends

Flip
Gast
Flip

Keihard

wpDiscuz