Video: Opium – Een kwestie van Ft. Alpha B (Prod. Vice Vic)

‘Een Kwestie’ is de tweede video afkomstig van Opium’s album RijmPappieNr.2 die begin dit jaar al uit kwam. In de track assisteert Alpha B hem onder een beat van Vice Vic. Na ‘Grote Mond‘ zien we nu een hele andere kant van Opium’s skills en omgeving. Bekijk de video hieronder.

25 September

7 comments

Leave a Reply

7 Comments Aan "Video: Opium – Een kwestie van Ft. Alpha B (Prod. Vice Vic)"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
monk
Gast
monk

Gast, wat zeg je nou eigenlijk? Het is allemaal zo vaag. Je vertelt wat je meemaakt? Nee man, je vertelt een paar abstracte uitgangspunten. Ik hoor geen story. Ik zie de boodschap niet. Voor jou heeft het misschien betekenis, maar voor mij als luisteraar is er geen touw aan vast te knopen. Ja, je rapt nog. Dat zien we. Klinkt tof trouwens. Zou gaaf zijn als je wel echt een verhaal vertelt en niet alleen maar in je eigen stonede navel roert.

Zigy
Gast
Zigy

Dope track! Ik voel hem wel.

Provocerende dagu
Gast

oke dan jowww

M[]kuM
Gast
M[]kuM

kijk naar de sterren in de nacht als we een piece zetten…nuff said

bla
Gast
bla

dope!

Bilal
Gast
Bilal

Dope, dit is weer terug naar waar we begonnen ! Big-up

M
Gast
M

@ monk – je gaat er vanuit dat alle muziek die uitgebracht wordt, gemaakt wordt voor de luisteraar. Misschien maakt het hem in dit geval helemaal niet zo veel uit of jij het snapt of niet. Natuurlijk jouw goed recht om het dan niet tof te vinden en er niet naar te luisteren. Ik denk niet dat Opium dat heel erg zal vinden.

wpDiscuz