Video: The Partysquad x DJ Punish – Rijden Tot De Morgen ft. Adje

Vandaag verschijnt de videoclip van de track ‘Rijden Tot De Morgen’ van The Partysquad en DJ Punish. Zij brengen de track uit in samenwerking met Adje. De track is officieel afkomstig van de mixtape ‘Holiday Season’ die The Partysquad eind vorig jaar uitbracht.

13 June

22 comments

Leave a Reply

22 Comments Aan "Video: The Partysquad x DJ Punish – Rijden Tot De Morgen ft. Adje"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Henk
Gast
Henk

Boaz had gelijk man. Deze shit is gewoon een kopie van zijn muziek. Fraude

hoi
Gast
hoi

wat is dit slecht zeg…

OG
Gast
OG

Partysquad & Adje zoals we ze kennen O_O

Rens
Gast
Rens

okee..t klinkt wel cheesy…maar die scene dat ze dat retro ding mollen is wel epic..die modedingen zie je steeds vaker..als man zijnde kan je daar toch niet op rijden tenzij je geen ballen heb en uggs draagt.

NR
Gast
NR

Niet alleen de muziek ook de tekst en concept vd clip is gejat van NR!!!

Nektasjes
Gast
Nektasjes

Adje, vieze racistische kut neger, je maakt je roots ten schande. Types zoals hem horen niet op een brommer, maar roeiend in een boot.

Carl Gustav Jung
Gast
Carl Gustav Jung

Wannabe Nouveau Riche

yy
Gast
yy

yo adje, beste verse ever man. beter kom je vaker zo, weten we tenminste zeker dat wanneer je jezelf weer eens de beste mc vindt dat dat een grap is.

076
Gast
076

Nektasjes, je naam zegt al genoeg. Wat doe jij uberhaupt op deze site als je niet eens een normale opmerking kan zeggen?

Nektasjes
Gast
Nektasjes

Beste 076, wat zegt mijn naam dan? Ik vond de opmerking die ik heb geven vrij normaal. Zelf ben ik een ware hiphop liefhebber, nummers als deze doen mij dan ook erg veel pijn en dat komt dan in de vorm van een dergelijke opmerking naar buiten. Het zou jammer zijn als men moet zwijgen zodra mensen een schande vormen voor de kunstvorm, namelijk rappen.

Glock44
Gast
Glock44

ik had vroeger de snelste citta uit de buurt dat ding vloog… ik zie die dingen tegenwoordig nooit meer rijden, ON: track is kenker gaar/nep/stupid/gay. had wel beter verwacht van adje.. Fock partysquad zoiezo!

Je moeder
Gast
Je moeder

Shoarma extra pita?!!? Jullie muziekles juf had beter dr best moeten doen. WTF IS DEZE? GAppies ga op gitaarles.. sang!

Dret
Gast
Dret

Geen cool nummer, maar als je jezelf een echte hiphop liefhebber noemt moet je je mond houden en niet op puna dit soort dingen gaan kijken 1. Puna is niet hiphop, puna is muziek met rap er in. 2. Partysquad en adje… Had je meer 36chambers verwacht? Klap jezelf man

Nektasjes
Gast
Nektasjes

Als je wil mag je een keer aan mn nektasjes zuigen.

S D E
Gast
S D E

wow net wanneer je denkt dat het niet nog slechter kan krijg je dit 😀 nominatie voor slechtste track en video van het jaar gehalte

lakai
Gast
lakai

kill check je tekst …. noem je hem racist of had je het toch over jezelf

lakai
Gast
lakai

@nektasje

Martin Marsoeki jr.
Gast
Nektasjes
Gast
Nektasjes

@Lakai, ik deel feiten. Adje is tenslotte een nigger/neger, weet ik veel hoe je het noemen wil. Daarnaast is het ook racistisch door opzettelijk dit soort troep te maken die je eigen afkomst belachelijk maakt. Hij drijft er de spot mee, dus neem ik het op voor de rest van de niggers die wel normaal zijn. Dit is ontzettend inspiratieloos en komt nog niet in de buurt van creatief zijn.

Waaromdezemuziek.
Gast

Waarom klik ik hierop? Weer zoon mug in je oor beat.

monk
Gast
monk
Deze mannen weten heel goed hoe je het cool speelt. De stylos, het clippie etc. Maar het is allemaal schone schijn. De muziek is gewoon dikke bagger voor amuzikale dombo’s. Ik neem aan dat de makers dat ook wel weten en daarmee zijn ze zo ongeveer het tegendeel van cool. Het is sellout, het is de klassieke deal met de duivel en voor iedereen die boven dit soort dealings staat, ben je dan afgeschreven. De Partysquad was dat vanaf dag 1 al natuurlijk, maar Adje… come op man, ga lekker brommertje rijden met die lui, maar beter blijf je er… Read more »
Wut
Gast
Wut

Ik heb hem na 0:30 gestopt uit respect voor boaz…. Jammer dat PS zich zo verlaagd…

wpDiscuz