Featurette #4: Het Einddoel + Win een Blackberry en fotoboek

RABAT is een Habbekrats film met Nasrdin Dchar, Achmed Akkabi en Marwan Kenzari in de hoofdrol. Rondom de film hebben Habbekrats, BlackBerry en Vodafone een bijzondere samenwerking opgezet. Als onderdeel daarvan zetten we de komende weken vier featurettes online. Deze korte making of’s geven je een kijkje achter de schermen bij het maken van de film. De vierde featurette heeft als thema ‘Het Einddoel’ en laat zien hoe Rabat in de Amsterdamse Tuschinski in premiere gaat. Rabat draait nog steeds in de Nederlandse en Belgische bioscopen.

Daarnaast mogen wij van onze vrienden van Habbekrats twee BlackBerry’s 8520 en het fotoboek ‘The Road to Rabat’ van Dennis Duijnhouwer weggeven aan de vaste Puna bezoekers. De prijs is wel leuk om onder de bezoekers van de film te verloten. Als jij in een kort stukje kan vertellen wat jouw leukste moment uit de film is en waarom, dan maak jij kans op een Blackberry telefoon en een boek.

30 June

27 comments

Leave a Reply

27 Comments Aan "Featurette #4: Het Einddoel + Win een Blackberry en fotoboek"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
john
Member

hij doet het niet

john
Member

Mijn leukste moment van de film: is dat Nasrdin een bril wil kopen. en dat die vriend (Achmed) zegt je ziet eruit als een f l i k k e r, hahah geniaal lachwekkend stukje film.

Biggup naar de film.
Biggup naar de taxi sessies.

Geluk

eindbaas
Member

Het leukste is als Abdel aan Nadir vraagt wat hij allemaal met dat meisje gedaan heeft. De manier waarop hij het vraagt is heel origineel en grappig, zo zou een blanke het nooit vragen. Dezelfde reden waarom Oosterse schrijvers die Nederlands schrijven interessant zijn om te lezen.

Jawad
Gast

Mijn leukste moment in de film was toen : Toen ze in marokko waren & ze zochten een garage om de spiegel van de auto te maken en opeens kwam een man te voor schijn ”karim de gek” en karim riep zijn collega ”BIS BIS” Haha dat stukje was geniaal

Dit is de gruwelijkste film die ik ooit heb gezien
en ook ooit ga zien.

MVG Jawad

Civ
Gast
Civ

Ik vond het Mad Funny toen Abel steeds aan Nadir Vroeg wat hij met die shick heeft gedaan en voral omdat ik meerdere interviewen van Achmed Akkabi heb gezien dus ik weet wel hoe hij een beetje in het echt is en zo speelt hij ook in de film dat vond ik wel grappig.

Leuke Film ben zelf surinaams maar zou graag een keer naar maroka willen gaan want het land zag er erg mooi uit.

Probz naar De Leve

Civ
Gast
Civ

Het is BEVESTIGT IK GA NAAR RABAT MET DE VAKANTIE
!!!

WR
Gast
WR

HARDE FEATURETTE!

Badreddine
Member

Mijn leukste en mooiste moment uit de film is de scène waarbij Nadir uiteindelijk het besef krijg dat wat hij nu aan het doen is totaal niet goed voelt en dat ook verteld. En dat is de scène waarbij hij samen met de dochter loopt van zijn vaders beste vriend waar hij de taxi aan moest geven als cadeau.

Ibrahim Say
Gast

Het leukste moment van de film was toen Nadir en Abdel het goed gingen maken na hun ruzie, omdat het leek alsof het nooit meer goed kwam tussen hun. Heel tof om te zien.

Heel leuke film! Ik raad het iedereen aan om te kijken!

Groeten,
Ibrahim

Thomas
Gast
Thomas

Leukste moment is voor mij als ze met z’n 3e alles aan het bespreken zijn op het strand. Dit was echt een moment van vriendschap en vond het erg vet.

Toffe film!

Marouane
Gast

Dat de Spaanse politie hun ging aanhouden @ Spanje
En toen ze de spiegelz omaar stuk maakten haha !!

Toppe Film !

Marouane
Gast

De leukste stukje vond ik:
Toen ze in Spanje waren en ze werden aangehouden door de Spaanse Politie,
en toen ze de spiegel stuk maakte haha !
Dat was geniaal !
Het was echt een Toffe Film

Groeten,
Marouane

davor
Gast
davor

de leukste momenten zijn de zang stukken Marokkaanse muziek grappig geplay backed door de hoofdrolspelers in de auto. Zo herkenbaar die blijdschap onderweg.

Big up naar Habbekrats..

mambor
Gast
mambor

ik vind het mooiste stuk het vertrek vanuit amsterdam, op het eerste gezicht lijkt dit niet zo’n heel mooi moment maar later besef je dat dit het beste stukje was, of althans dit was bij mij zo. tuurlijk waren die grappige stukjes ook leuk maar dat kan je niet als leukste moment beschouwen.

bremdie
Member

Het leukste is als Abdel aan Nadir vraagt wat hij allemaal met Julie gedaan heeft. Hoe hij dat vraagt is grappig en voor schut ahah! Ik heb erg genoten en hoop met dit moment een kans te maken op de mooie prijs!

SmootheDaHustler
Gast
SmootheDaHustler

De droge Marokkaans/Nederlandse humor in de film vond ik erg leuk, met name die scene met Karim de Hmak, dus Karim de gekke vond ik het grappigst.

remyj1991
Member

geweldige film! vorige week gezien!

nadir
Gast
nadir

mijn leukste stukje : dat ze de weg laten zien en die herken ik want elke marokaan die naar marokko gaat met de auto herkent die wel denk ik
en een goeie leuke film weer een goed beeld van de marokanen
complimenten

gr

Robbin
Member

Alles uit de film is tof, maar wat mij toch wel heel erg aanspreekt is de muziek in de film. Past er erg goed bij en Wolken van de Flinke Namen is echt 1 van mijn favorieten. Mooi!

sandert
Member

Het leukste stuk:
Dat Abdel en Zakaria de bewaker van de club in elkaar slaan.
Zakaria slaat de bewaker man neer, maar het is Abdel die met de eer strijkt en groots vertelt hoe hij de bewaker heeft gehoekt en hoe trots hij daar op is. Prachtig om te zien, dat Abdel hier eigenlijk op een heel cynische manier, als een stereotype Marokkaan wordt neer gezet.

Sander

Wenteltrap
Gast
Wenteltrap

Ik vond niet dat er een moment echt uitsprong. Ik vond de film met afstand een van de beste films die ik heb gezien. Marokko wordt een keer in een goed daglicht gezet.

Peace

turk
Member

Het mooiste moment van de film was toen ze ruzie gingen maken om Julie, want zo gaat het altijd bij marokkaanse jongens toch? Haha

Leuke film

PimMiii
Member

Leukste moment van de film: dat ik me nog steeds voorneem om d’r heen te gaan, als sinds dag 1 …..

Jacqueline de Waal
Gast

De hele film is gaaf!
Maar je ziet hier dat vrouwen ook steeds meer recht krijgen !
Dit vind ik super leuk ook zij hebben recht!

bikkel
Member

Het geniaalste stuk vind ik het moment over de Shoarma Sutra. Het was eigenlijk een heel ongemakkelijke situatie, maar hij wist daarmee zijn aanstaande schoonouders toch maar mooi af te poeieren. Op dat moment verslikte ik me bijna in mijn popcorn, ha!

marlies
Gast
marlies

het feit dat Marokko er als een mooi land wordt neergezet zonder alle negativiteit die er vaak aan wordt meeggegeven

sanne
Gast
sanne

ik heb een collage gemaakt om te laten zien met woord & beeld welk deel van de film ik het leukst vond!
comment image
ik hoop dat jullie het leuk vinden 🙂

wpDiscuz