Video: ReaZun – Ik Ga

Een tijdje geleden ging ReaZun bij Giel Beelen langs en deed toen live een vertaling van het nummer ‘J’Me Tire’ van Franse rapper Maître Gims. ReaZun voelde zich erg geroepen deze track te vertalen, omdat het volgens hem “heel goed een gevoel weergeeft dat in Europa heerst vandaag de dag”. Zijn versie is zo goed bevallen dat er een clip bij geschoten is, die je nu hierboven kunt bekijken.

26 September

5 comments

Leave a Reply

5 Comments Aan "Video: ReaZun – Ik Ga"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Beon
Gast
Beon

Zou denk ik NOG vetter zijn als die iemand het refreintje had laten zingen

SKUNK
Gast

zwaar nageaapt “Maître Gims – J’me tire” sorry reazun hier kan ik geen begrip voor opbrengen

PunaHater
Gast
PunaHater

Heb je de tekst gelezn SKUNK? Het is een vertaling…

soesterberg
Gast
soesterberg

ik wou net het zelfde zeggen haha

MaitreGims
Gast
MaitreGims

voor de mensen die niet kunnen lezen, lees het nog een keer.

Een tijdje geleden ging ReaZun bij Giel Beelen langs en deed toen live een vertaling van het nummer ‘J’Me Tire’ van Franse rapper Maître Gims. ReaZun voelde zich erg geroepen deze track te vertalen, omdat het volgens hem “heel goed een gevoel weergeeft dat in Europa heerst vandaag de dag”. Zijn versie is zo goed bevallen dat er een clip bij geschoten is, die je nu hierboven kunt bekijken. – See more at: http://www.puna.nl/2014/09/26/video-reazun-ik-ga/#sthash.ngHRg5N5.dpuf

wpDiscuz