Video: Rens – Ik Vroeg Jou Niks

Nadat gisteren de video Nu Niet Meer van Rens uitkwam is hij vandaag alweer terug met een nieuwe clip. Dit keer gaat het om de track Ik Vroeg Jou Niks. Beide zijn afkomstig van het project Vroeg Mondig Laat Volwassen, dat aanstaande zondag zal verschijnen.

5 October

11 comments

Leave a Reply

11 Comments Aan "Video: Rens – Ik Vroeg Jou Niks"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
hater
Gast
hater

Ik las die comments en dacht dit gaat iets worden als Ares waar alle ongeschoolde boef/ismo/lijpe fans op gaan haten. Maar dit is echt wel heel erg slecht gewoon. Je verwacht misschien nog zo’n JVT grappige tekst maar voor zover ik het kan zien menen deze gasten het ook nog en proberen ze serieus te rappen en dat lukt totaal niet.

Pieter
Gast
Pieter

kanker

Reyvin376AFCA
Gast
Reyvin376AFCA

faka, hij flowt naast de maat. wauw.

Timma
Gast
Timma

fokking leip

Je baas
Gast
Je baas

Hahahah???
Rens vraag je wel iets! Stop je alsjeblieft?

PunaHater
Gast
PunaHater

Waarom staat dit op puna?

Qwuaai
Gast
Qwuaai

Ik moet eerlijk zijn dat ik het echt slechter had verwacht. Het is oke, hij moet nog veel leren. Wat ik wel echt HEEL grappig vind is dat deze man zijn effecten in de clip 100x beter is dan de clip is gefilmd. Haha.

#HERRES
Gast
#HERRES

Dood slecht gappie

Dieneke
Gast
Dieneke

Keihard!

broeder
Gast
broeder

kwaliteit van de beat / mixxing is echt te ondermaats nog.. vergelijken ze het zelf niet eerst met andere tracks?

VICIOUS
Gast
VICIOUS

Clip is hard. track ff wat minder

wpDiscuz