Video: Rick Ross – Devil In A New Dress

Rick Ross heeft speciaal voor zijn verse op ‘Devil in a new dress’ een videoclip opgenomen. Het nummer ‘Devil in a new dress’ is afkomstig van Kanye West zijn laatste album A Dark Twisted Fantasy.

27 January

24 comments

Leave a Reply

24 Comments Aan "Video: Rick Ross – Devil In A New Dress"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
ditdatnogwat
Gast

deze gast is ex popo zoiets support je togg niet..iedereen die hem support is wack.yo puna waar i die grimey music van deze bodem dit ws togg voor tracks uit nl niet international you been fallin of..voor dope nl tracks check ik wle andere sites

Tino
Gast
Tino

Nee man! Popo’s zijn wack yo!
ps. ik ben ook internetthug man.

Jord
Gast
Jord

Yo faka dope man thug4life!
Ghehe

=
Gast
=

al was hij politie, naar mijn smaakt is dit een geode track van hem, en ik kan erop chillen en daarvoor vind ik hem dope. dat jij hem alleen haat omdat hij politie was ehhhhh lame.

Tino
Gast
Tino

Die ‘compositie’ (zoals ik het maar noem) is echt heel dope! beyond ‘a beat’.
kanye bless!

afsegrdgdrg
Gast
afsegrdgdrg

ik voel hem deze keer wel

Anonymous
Gast
Anonymous

video doet het niet meer.. fail

vulture
Gast
vulture

zonder kanye was dit niks, respect naar hem dus. Rick Ross boeit me al een tijdje niet meer en slaagt er deze keer ook niet in

nilsnino
Gast
nilsnino

vulture: zonder kanye was dit niks, respect naar hem dus. Rick Ross boeit me al een tijdje niet meer en slaagt er deze keer ook niet in

Loe ben Loeder
Member

DJ_Delz – Up In Smoke (Wiz Khalifa & Snoop Dogg)

http://www.usershare.net/a8fbg0cg6bvn

PeaCe Peoples!!!

Eldonkey
Gast
Eldonkey

De video doet het bij mij niet meer maar laat me raden. RIcky rijdt rond in een dikke bak hij rookt sigaren loopt zonder boven kleding rond(topples) en er zitten lkkr wijven naast hem in de auto. Heb ik gelijk of niet?

Btw nummer is goed maar dat komt vooral door de beat en door kanyes zijn rijms niet door rickross ook al vind ik zijn bedrijgen wel leuk

Eldonkey
Gast
Eldonkey

De video doet het bij mij niet meer maar laat me raden. RIcky rijdt rond in een dikke bak hij rookt sigaren loopt zonder boven kleding rond(topples) en er zitten lkkr wijven naast hem in de auto. Heb ik gelijk of niet?

Btw nummer is goed maar dat komt vooral door de beat en door kanyes zijn rijms niet door rickross ook al vind ik zijn bedrijgen wel leuk.

faat
Gast
faat

nee je zit er helemaal naast beun, maar vind em lijper op die zwaardere beats als mc hammer en shit

Loe ben Loeder
Member

ach ja,
voor de niet haters
toch de track!!

http://www.usershare.net/qvocewwg194l

Phixion
Member

M’n favoriete track van Beautiful Dark Twisted Fantasy, beetje lame dat hij een video bij z’n featuring verse doet. Verder fantastische productie van Bink.

killillumunati
Gast
killillumunati

illumunati!!

huh
Gast

4 sho

D
Member

ditdatnogwat: deze gast is ex popo zoiets support je togg niet..iedereen die hem support is wack.yo puna waar i die grimey music van deze bodem dit ws togg voor tracks uit nl niet international you been fallin of..voor dope nl tracks check ik wle andere sites

hoi he

JBE
Gast
JBE

hoe lame en inspiratieloos is deze clip, past totaal niet bij de song. en het ziet er weer lekker goedkoop uit zoals we nu al wel gewend zijn. je moet je eens voorstellen hoe de clip eruit had gezien als kanye erachter zat.. kortom verneuking bij dit vette lied!

Timmerman
Gast
Timmerman

Dat ‘ie een hele clip maakt voor z’n eigen verse vind ik wel een Bazige actie. Verder niks bijzonders

louisv
Member

Nou weten we het wel…

Een paar Maybachs, zonnebrilletje op en een beetje smoken.

maroc-algerie
Gast
maroc-algerie

als je money hebt like him, drop dn comment eh puna suckers.

Flexx
Gast
Flexx

Hij rookt hier geen sigaar maar een blunt die die trouwens niet over ze longen rookt

Knett
Gast
Knett

Iedere promotie voor Kanye´s album mag van mij gepusht worden..

wpDiscuz