Video: Rick Ross – Stack On My Belt ft. Wale, Whole Slab & Birdman

Het ‘Mastermind’ album van Rick Ross zit eraan te komen, maar vandaag brengt Rick Ross eerst een video uit voor een wat oudere track. Op de track ‘Stack On My Belt’, afkomstig van het ‘Self Made Vol. 3’ album, wordt Rozay bijgestaan door Wale, Whole Slab en Birdman.

6 November

2 comments

Leave a Reply

2 Comments Aan "Video: Rick Ross – Stack On My Belt ft. Wale, Whole Slab & Birdman"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
power
Gast
power

Als ik dit soort teksten hoor en clips zie realisseer ik mezelf steeds weer dat ik niet rijk moet worden maar vermogend want dan hoef ik niks meer te bewijzen.

DingDong
Gast
DingDong

ik heb een stack tussen me belt verdient met geweld,
je kan niet fokken met mij beter speel je geen held. XD

wpDiscuz