Video: Roscovitsch – Rennen ft. Akwasi (Prod. Hayzee & John Doe)

Het Kamp Ras collectief maakt zich hard voor de bewustwording van de vluchtelingensituatie over de wereld. Het individu en de identiteit is tevens het speerpunt van de werkgroep #Identity, dat zich in en rond Nijmegen heeft beziggehouden met sociale projecten rondom en met vluchtelingen. De videoclip en het nummer Rennen is een voortvloeisel hiervan. Op de track horen we Roscovitsch en Akwasi op een productie van Hayzee en John Doe en in de clip zien we schrijnende beelden van vluchtelingen die op zoek zijn naar een beter leven.

Kamp Ras heeft met behulp van het project Maak Het in Gelderland en het VSB Fonds leerlingen van het New Arts College Nijmegen laten participeren in het project Rennen. Door middel van interviews met verschillende vluchtelingen hebben de leerlingen inspiratie opgedaan en teksten geschreven voor het nummer Rennen. Hier zijn uitvoerende artiesten Roscovitsch, Akwasi en producers Hayzee en John Doe mee aan de slag gegaan, met Rennen als resultaat. Starlife Vision is verantwoordelijk voor uiteindelijke clip.

9 November

6 comments

Leave a Reply

6 Comments Aan "Video: Roscovitsch – Rennen ft. Akwasi (Prod. Hayzee & John Doe)"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
wauw
Gast
wauw

politieke boodschap in muziek. DON’T. DO. IT

JayBouh
Gast
JayBouh

Sorry? Verdiep je in de geschiedenis van Hiphop… https://www.youtube.com/watch?v=8PaoLy7PHwk

wauw
Gast
wauw

Ja so what? Ik pruim die extreemlinkse prietpraat niet. Dit is dé manier om luisteraars van je te vervreemden

maximillie
Gast
maximillie

Politieke boodschap hier als comment. Don’t….

Public Enemy, hard en politiek beladen.

777Kamal
Gast
777Kamal

Harde beat, verder KUT

What ever
Gast
What ever

Allemaal leuk en aardig wat het doel erachter zou moeten inhouden maar dit is echt troep en totaal niet te vergelijken met Public Enemy. Dont even go there. Ze komen niet eens tot een boodschap, laat staan een politieke boodschap. Beelden laten zien die op televisie getoond zijn is geen boodschap. Rappen over wat je ziet gebeuren is ook geen boodschap. Smh…

wpDiscuz