Video: Royston Drenthe – Jemay-Lee ft. Boef & Vallery

[jwplayer config=”compare_topnotch” mediaid=”29531″]

Royston Drenthe, bekend van zijn talenten binnen de krijtlijnen, breidt zijn carrière uit. Dat Royston gek is op muziek, in het speciaal Hiphop-muziek, is geen onbekend gegeven. Met zijn officiële eerste single maakt hij een volwassene intrede. Naast profvoetballer, kostwinner en levensgenieter is Royston vader van 3 kinderen. De single, Jemay-Lee, is dan ook opgedragen aan zijn eerste dochter Jemay-Lee.

Royston Drenthe maakte op jonge leeftijd een droomtransfer richting het voetballand Spanje. De jonge Rotterdammer van Surinaamse komaf belicht in zijn muziek een hele andere kant van zijn leven. Hij omschrijft zijn ervaring rondom de eerste zwangerschap van zijn ex-vrouw. Jemay-Lee, papa’s lieveling, is geliefd bij de gehele familie. Zo wordt Royston op zijn eerste single vergezeld door zijn zusje en neef. Vallery verzorgt het refrein en Boef vult het tweede couplet. Beiden laten zij horen van welke waarde Jemay-Lee is voor hen.

Om de volwassene intrede van Royston te onderstrepen heeft de man in kwestie, zich letterlijk ontdaan van zijn wilde haren. Royston gaat vanaf heden door het leven met een korte coup. Wil je zien hoe het hem staat? Bekijk de foto’s dan op de afbeelding hierboven.

In samenwerking met ZwareJongenZ Records heeft Royston zijn eerste single gerealiseerd. Mike Static was verantwoordelijk voor het plaatje.

25 July

36 comments

Leave a Reply

36 Comments Aan "Video: Royston Drenthe – Jemay-Lee ft. Boef & Vallery"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
ralph
Gast
ralph

Hard!!

df
Gast
df

wat een bokoe zeg, sjongejonge jonge …doenormaal man maf! speel eerst 90 min voetbal en kek dan mar weg ge doet..NAAIT M *****JOEKEL!

jup
Gast
jup

wel dope dat hij het doet go on roya!

Paulo
Gast
Paulo

oei kwalitatief heel laag dit,
als hij geen voetballer was stond het niet op Puna

straffer
Gast
straffer

jij hebt het licht uitgevonden zeker?

Jord
Gast
Jord

Boef?? Wtf origineel

boy
Gast
boy

hou t maar bij laag niveau voetbal.. niet laag niveau rap

HouJeMondMan
Gast
HouJeMondMan

Laag niveau voetbal? als jij Feyenoord, Real, en Hercules laag voetbal vind.

sommige mensen hier een iq van een lepel

$t@ck €uro$$$!!!
Gast
$t@ck €uro$$$!!!

Babel wou ook meer tijd steken in voetbal kijk hem nu,van Liverpool naar Hoffenheim….

Royston ging van Feyenoord naar Real,werd verhuurd aan Hercules en nu ,oet hij weg triest hoor…

Affelay,Sneijder,Van Persie en Emanuelson hebben dit niet nodig en kijk waar hun wel spelen…

L*
Gast
L*

jaa emanuelson doet het inderdaad goed……. los staand van dat hij met de wereldtop traint komt die amper aan speeltijd toe.. een carrièreswitch raad ik em dan ook niet af, een club als hoffenheim dat een mooie toekomst tegemoet gaat is beter voor emanuelson dan blijven bij AC. maja wie ben ik.. Ik heb respect voor roya, weinig voetballers doen dit na.. gewoon een 2e hobby hebben waar die welliswaar minder talent voor heeft maar wel een dope track maakt, geen een voetballler is 24/7 met zn gedachte bij voetbal.

hercules
Gast
hercules

wauw er zijn weinig voetballers die kunnen rappen
maar drenthe is echt een baas voor dit nummer
boef vindt ik ook wel goed komen maar vallery tog wel iets mooier

respect roya

Jack Spawn
Gast
Jack Spawn

Wanneer komt Kempi?

$t@ck €uro$$$!!!
Gast
$t@ck €uro$$$!!!

Daarom zit je nu zonder clip jonge focus op voetbal rappen is bijzaak voor jou!
CAPICHE?

yoyos
Gast
yoyos

made in NL op het allelaatst(je zweet zelluf)

HAHAHA
Gast
HAHAHA

HAHA JE BENT ZO WACK #gamaarweernaarFeyenoord

Tom
Gast
Tom

Erg slecht

J.b.010
Gast
J.b.010

Waarom hatennnn mensen? Zeker omdat jullie maar die donnie per week kunnen spenden en zich nog biggie man voelen via comments. hahahahah presteer eens iets en kom dan terug, zolang je nog comments post: you aint shit.

Royston, ga gewoon door als je het leukt vind. Heb schijt aan die stereotypetjes

Jaaa
Gast
Jaaa

Het is niet raar dat voetballers ook nog andere hobby’s hebben, vind het dope als ze meer doen dan alleen voetballen. Maar deze track (geen haat) is gewoon erg slecht. Matige tekst en rap, ook al zal het voor Royston veel betekenen. Voor de algemene luisteraar is dit niet boeiend.

spicy
Gast
spicy

ja heb je 100% gelijk in

kwaai
Gast
kwaai

jullie moeten niet zo haten op hem, speelde bij feyenoord en real al die mannetjes met hun stoere comments komen never nooit die selectie elftallen door, respect voor royston,

spicy
Gast
spicy

het gaat toch over hiphop hier jonge gapper

wie is hij
Gast
wie is hij

Roysten kan niet zo goed rappen als voetballen , niet erg dat hij rapt helemaal niet als muziek liefhebber moet ik wel 2 dingen scheiden wat hij heeft bereikt met voetbal vind ik super dope mad props voor deze man van strati naar voetball milionaire PROPS N***A , MAAAR MAAR , je rap skilz zijn echt nep super wazig , waarom begin je niet een lable en sign boys die echt skilz hebben als je toch van hiphop houdt

Anonymous
Gast
Anonymous

mooi song, maar drenthe moet zich meer bezig houden met zijn voetbal carrier.
hij krijg mooie aanbiedingen van clubs .

Roo
Gast

dit is slecht..

Mayn
Gast
Mayn

Waarom zou ik een track willen horen over iemand anders zijn kind?? Ennuh jammer dat je in 2011 geen lyrical master hoeft te zijn, om toch respect te krijgen van luisteraars.

En nee ik kan het niet beter, daarom rap ik niet, en val er geen mensen mee lastig. En nee ik ben niet jaloers omdat hij veel centjes heeft, want ik heb wel degelijk respect voor hoe ver hij het geschopt heeft in de voetballerij.

bomboklad
Gast
bomboklad

hoe rijmt strijd 5 keer op strijd? 😛

China
Gast
China

Emanuelson is een klojo.

sarr
Gast
sarr

Nice track ……

Anonymous
Gast
Anonymous

als je zegt dat royston niet (goed) kan rappen, mag je opeens niet haten, want hij is wel voetballer hoor.. comeonpeople

movez
Gast

ik vind die pokoe wel louw a tekst im arki nanga kouzeband

aaaaa bosaap
Gast
aaaaa bosaap

ga terug in je boom

ran collar
Gast
ran collar

Verassend lekker. Vond vooral de 101 van Roya keihard. MAAR HIER ZIT EEN PRO CLIP BIJ.

JWZFF.nl
Gast

whahahahahahah gruwelijk jeweetzelluff zegt die kleine meid op het end hahahaha te dik voor woorden man en die track is lief man . realiseerd je hoe belangrijk je kids zijn. luvvv in this club drenthe paw jwzff.nl

PURE HAZE
Gast
PURE HAZE

ga door roya

Jones
Gast
Jones

Ik snap niet dat je met zon hoofd aan van die vrouwen komt waar hij mee pronkt! Hij maakt kids maar ondertussen showt hij zn verschillende vrouwtjes op feesten. Grow up en ga een carriere maken voor je kids. hij zingt wel een song voor zn kid maar zorgt er niet eens voor.
Zal er niet van opkijken als hij dalijk ook een kind heeft bij de chick waar hij nu mee omgaat. eindstand heel elftal aan kinderen hahaha!!!

No body
Gast
No body
Ik zou wel eens willen weten wie mijn broertje van 26 jaar! hier in groningen heeft vermoord, hij is door 4 man mishandeld! maar ene Harold drenthe heeft hem doodgestoken, het is gebeurd in de nacht van 28 op 29 augustus 1990, en de daders kwamen allemaal uit rotterdam [ Spijkenisse] en ze waren van surinaamse afkomst zou deze [ leuke man ? ] die hier voor zijn kids zingt, mischien de zoon kunnen zijn van de moordenaar van mijn lieve broertje? ik mot er niet aan denken, want dan moet ik kotsen! maar het kan niet anders het moet… Read more »
wpDiscuz