Video: Safi & Spreej – Naast Mij

Vandaag zijn Safi en Spreej terug met hun nieuwe single ‘Naast Mij’. De single is afkomstig van het nieuwe album dat op 11 mei in de gehele Benelux zal verschijnen. Vanaf vrijdag zal de single verkrijgbaar zijn via onder andere iTunes en Spotify. Tot die tijd kun je kijken naar de bovenstaande video.

25 March

5 comments

Leave a Reply

5 Comments Aan "Video: Safi & Spreej – Naast Mij"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
monk
Gast
monk

Zat skills, maar mag het in Godsnaam wat echter ofzo. Dit ademt een soort gepolijst zelfbewustzijn. Die teksten ook, zo gekunsteld. Bedrijp me niet verkeerd: blij dat ons die gangsteronzin wordt bespaard, maar dit is weer het andere extreme. Muziek is kunst. Fok.

tammer
Gast
tammer

Een Opposites-klonage?

Wat ging er goed:
De beat > 9 (zeer hard)

Wat ging er minder goed:
Levering > 6,5 (magertjes, jammer want vooral Spreej heeft wel een stem)
video > 6 (kun je meer uithalen, véél meer)
Tekst > 7 (ik mis de moordzin)

eeehaaa
Gast
eeehaaa

Kijk deze henkjan smits hierzo…

Vr
Gast
Vr

Is t de zelfde auto als svg zeg me?

-
Gast
-

Kolere hard

wpDiscuz