Video: Scheepsrecht releaseparty van U-Niq

Na een korte tussenpauze besloot de Rotterdamse rapper U-Niq weer terug te keren in de muziekindustrie. Op zondag 10 april jl. vierde U-Niq de release van zijn derde Nederlandstalige album ‘Scheepsrechts‘ in de Off Corso te Rotterdam. Als een correcte gastheer verwelkomde hij ons netjes op zijn feest en volgde wij hem gedurende de avond. In onze korte reportage hebben wij de sfeer en de intieme ‘Ektuh Ektuh’ momenten nog even op een rijtje gezet, zie hierboven het resultaat.

25 April

9 comments

Leave a Reply

9 Comments Aan "Video: Scheepsrecht releaseparty van U-Niq"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
25 2 Life
Gast
25 2 Life

respect deze man

$tack €uro$$$
Gast
$tack €uro$$$

oi puna flex dat jullie die filmpjes droppen maar die old puna was beter,gewoon klikken en checken maar deze systeem is beetje irritant.By the way UNIQ ik respecteer je knowledge net zoals winne maar winne is ook in de 3 0maar ik respecteer die man zijn lyrics/flow en stijl maar UNIQ kom op man beter laat je de mic achter voor de new-generation…mijn mening…..

$t@ck €uro$$$!!!!

Uhu uhu uh
Gast
Uhu uhu uh

Ieder interview met ‘m is goed! Hij is positief bezig, geen brag en boast en iedere andere rapper afzeiken. Ik vind ‘m n baas!

@$t@ck €uro$$$!!!! ….achter ieder bericht $t@ck €uro$$$!!!! droppen is echt om te janken zo sneu.. waarschijnlijk ben je een jaartje of 17 en werk je in de supermarkt. Waar ga je euro’s stacken dan? of ben je een internethosselaar?

Anonymous
Gast
Anonymous

haha had daar echt wel willen zijn hoor wejoo dope shit

$tack €uro$$$
Gast
$tack €uro$$$

@uhu uh Gozer je hebt het bijna juist met je internet hosselaar maar ik weet ik heb meer in mijn kluis dan jouw tenzij je een rijkelui ben maar mijn jongste broertje is bijna 17 en werkt niet in een supermarkt jij?Ik geef mijn mening en motiveer de boys als niet jou ding is STFU!! maar ik blijf bezig met….

$t@ck €uro$$$!!!!

Loe ben Loeder
Member

ProPs voor U-niq!!!!
peace Porfotto!!!!
1love…

Anonymous
Gast
Anonymous

ja man nice uniq..hou het positief het staat je goed…

blesss

stickyfingaz
Member

Scheepsrecht is keihard.
#hiphop

hd tv
Gast

ik blaas dat album zowat dagelijks hier in Groningen

wpDiscuz