Video: SirOJ – The End

[jwplayer config=”compare_topnotch” mediaid=”33667″]

SirOJ komt met een video van zijn nieuwe track ‘The End’. De diverse producer uit Amsterdam laat zich weer eens van een andere kant zien. In de nabije toekomst zal SirOJ met een nieuwe ‘post moderne’ dubstep EP komen genaamd ‘Supreme’.

Voor de video van ‘The End’ gebruikt SirOJ een scene van de serie ‘Boardwalk Empire’. Bekijk de video op de vervolgpagina.

10 November

20 comments

Leave a Reply

20 Comments Aan "Video: SirOJ – The End"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Eerlijke man
Gast
Eerlijke man

Deze was zeker al een week geleden op youtube geplaatst. Plus het is totaal geen hiphop…

Leroy
Gast

3:21 lang naar een intro geluisterd of wat?
anti-climax

fred
Gast
fred

Wreeeeeeed, beter gaan scorsese en marky mark deze man ff bellen voor een klein soundtrackje. sowieso seizoen twee blazen binnenkort

HipHop
Gast
HipHop

uuuuhhh…..

Qurz
Gast

Gruwelijk!!

Jason61
Gast
Jason61

Zieke shit!!!!!

JanFlexyFlexOner
Gast
JanFlexyFlexOner

FUCKING gaar wat een troep puna word steeds slechter kijk bijv naar dat onmaagd filmpje van hef en kv dat is zo niet nodig op deze site. JAMMER HOOR.

mr t
Gast
mr t

of je laat puna zelf in vullen wat ze op de site gooien. als je niet tevreden bent zoek lekker andere site dan.

mike
Gast

deze man heeft de status om op puna te mogen!
BIGUP SIROJ!

whoops
Gast
whoops

gefeliciteerd man dit is officieel de domste post op puna

Wicked
Gast

wtf is dit jonguh alleen een beat van Siroj en die mag er op met zoon domme clip ik vind hem niet dope in iedergeval zet gewoon rap / hiphop er op en niet zo iets straks rippen ze hem en dan gaan ze hem voor een eigen track gebruiken die beat haha.

Durty Durty henkenson
Gast
Durty Durty henkenson

wtf zijn dit voor reacties op die video. Jullie laten je van een hele domme kant zien. Zo dom, dat ik er gewoon op moet reageren. Dit is toch mooi, een beatmaker die zijn muziek met zo’n mooie clip de wereld in stuurt. Er zijn mensen die dit willen zien, dus deelt Puna dit met de wereld. Als je alleen hiphop en rap wil horen, moet je het zelf doen. Stelletje verwende kinderen. Donder op.

Boban
Gast
Boban

Ik dacht dat puna stond voor HipHop vandaag ? ..

vresj
Gast
vresj

Ik kan het wel waarderen dat er ook eens wat anders opstaat. Vind dit bijvoorbeeld wel dope.

SirOJ
Gast
SirOJ

Crazy mayn,
ik had dit niet verwacht op Puna, tiss dat t SirOJ is!

CKK
Gast
CKK

toch helemaal niet handig om zelfmoord te plegen met zo’n lang jachtgeweer.. toch lullig als je zelf niet bij de trekker kan dan

Boombox
Gast
Boombox

Ik vind de beat totaal niet interessant en het filmpje boeide me tot hij z’n bril neerlegde. Wat erna kwam is best jammer.
Maar vind het wel goed dat Puna beats doet.
Hiphop heeft eenmaal omdat het meer dan 30 jaar bestaat takken.
Hiphop zou uitgesorven zijn als iedereen zich hield aan die sound, flow en teksten van vroeger. Miljarden cellen veranderen elk seconde in ons lichaam.
Verandering hoort bij het leven accepteer het.

Mistermister
Gast
Mistermister

Denken jullie dat als 2pac, naar bijv. Keizer zou luisteren, dat hij dat “Hip-Hop” zou noemen? Naaa denk het niet. Dus de tijd dat hier alleen maar hip-hop op stond is al lang voorbij. Van mij mag je vinden wat je wilt over dit nummer, maar ga niet klagen over de inhoud van de site. Als je dat niet bevalt ga je toch lekker naar allhiphop of XXL?

Ceesus
Gast

Jeetje, haters.
dit is best lekker hey!

Pirlo
Gast
Pirlo

Hoi Nadia, Voor Havana, het blad van de HvA, interview ik mesnen met een speciale buitenschoolse activiteit. Zou ik jou vragen mogen stellen over je liefde voor hiphop? Er komt ook een foto bij. Zo ja, zou je me je telefoonnummer willen mailen? Groeten,Kim

wpDiscuz