Video: Sjaak – Alles (Prod. Diaz)

Sjaak is terug en dropt vandaag de nieuwe track Alles. Hij heeft het nummer uitgebracht in samenwerking met Wilde Westen en de video is hier te bekijken.

6 March

6 comments

Leave a Reply

6 Comments Aan "Video: Sjaak – Alles (Prod. Diaz)"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Trader
Gast
Trader

@osmo = een REPLICA Porsche 356 Speedster kost al €399 per keer ;), laat staan een originele! Dat kost alweer meer dan uw gehele calculatie. Het haten op zo een clip, terwijl u de feiten niet op een rijtje heeft. Illusions could come cheap, but not as cheap as your calculation osmo 😉

Osmo
Gast
Osmo

Haha, ok Trader, maar een precieze berekening is niet mijn doel. Het punt is die fantasy lifestyle van stacks stacks stacks en dan na de shoot weer terug naar je normale leventje. Als het nou nog een eenmalig dingetje was, ok, maar al die rappers, ver hun puberteit ontstegen in leeftijd, die in die kansloze clipjes keer op keer en zonder enige zelfspot hun eigen Don Corleone natte droom spelen vind ik gewoon een beetje sneu.

Faka
Gast
Faka

Sjaak wat is dit man??

bolle
Gast
bolle

vakantie video wollah?

Osmo
Gast
Osmo

Ryan Air naar een of ander leuk stadje: 80 euro / cheap ass hotel: 40 euro / dronetje: 200 euro / huur auto voor een uur: 60 euro. Man oh man, them illusions come cheap.

wauw
Gast
wauw

En de clip is nog niet het ergste, clips zijn sowieso 2005 ofzo. Maar de muziek is ook gewoon kankerslecht

wpDiscuz