Video: Skiggy Rapz – Satellites ft. Tienus

Deze maand nog moet het album ‘Satellites’ van Skiggy Rapz uitkomen en vandaag dropt hij na ‘Circle Round‘ de tweede video van de plaat. Op de titeltrack ‘Satellites’ wordt Skiggy bijgestaan door zanger Tienus op het refrein. Check de video hierboven.

9 January

11 comments

Leave a Reply

11 Comments Aan "Video: Skiggy Rapz – Satellites ft. Tienus"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
ijkh
Gast
ijkh

heel erg jammer dit. Dezelfde lyrics even op heerlijke arts beat en dat refreintje eventjes niet en dan is het een juweeltje.

nz
Gast
nz

die vent rapt goed met een goeie flow alleen beetje korte verse en lange refrein…

Jspr
Gast
Jspr

ja, heb circle round al platgedraaid. die plaat was goud. Deze kan ook zo internationaal.. Alleen zanger Tienus niet, sorry tienus,

ran collar
Gast
ran collar

Wie zit er eigenlijk te wachten op dit tenenkrommende Nederengels?

dus
Gast
dus

ha…gaaaaayyyy

ghehe
Gast
ghehe

zanger tienus klinkt als zanger rinus

keelpijn de veteraan
Gast
keelpijn de veteraan

ben het voor een keer eens met ran collar

ws013
Gast
ws013

wat voor engels het is is niet belangrijk, je hoeft toch niet Amerikaans of brits te klinken als je uit Nederland komt. Dit is niet mijn ding maar zo slecht doet tienus het nog niet hoor, maar die naam kan echt niet als je mij vraagt.

zegmaarja
Gast
zegmaarja

“saai”

Damn
Gast
Damn

Snap de comments niet helemaal. Vind het refrein echt niceee en Skiggy is onderschat. Heb de man live gezien en wat hij met flow en rijms doet is echt gruwelijk, kunnen veel nog wat van leren.

ijkh
Gast
ijkh

> Over de kwaliteiten van Skiggy valt niet te twisten, maar ik vind dat hij hiermee een hele (naar mijn mening) lelijke kant laat zien van wat hij zou kunnen doen met dat talent.

wpDiscuz