Video: Snoop Lion – No Guns Allowed ft. Drake and Cori B.

Eerder konden jullie de tracks ‘La La La’, ‘Lighter’s Up‘ en ‘Here comes the King‘ van Snoop Lion al hier op Puna.nl zien en beluisteren. Vandaag brengt hij een video van het nummer ‘No Guns allowed’ uit, die net als de eerder genoemde tracks afkomstig is van Snoop’s aankomende reggae album ‘Reincarnated’.

2 April

13 comments

Leave a Reply

13 Comments Aan "Video: Snoop Lion – No Guns Allowed ft. Drake and Cori B."

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
swak
Gast
swak

grappig om te zien hoe snoop (dog/lion) verandert qua muziek na de wissel van naam

KB013
Gast
KB013

Woow, heavy onderwerp, respect!

joee
Gast
joee

haha die Drake kan het niet als het niet zijn eigen beats zijn.

Brammesz
Gast
Brammesz

@swak het is andersom hij verwisselde zijn naam door dat hij andere muziek gaat maken:)
goed idee van het nummer, alleen heel matig van drake

Boss
Gast
Boss

snoop dogg in een nette pak, en drake in een trainings pak.. FAKA DAN???

...
Gast
...

haha Drake matig? Hij killed zijn verse vind ik keihard

JVR
Gast
JVR

Drake sowieso keihard!

Brooks
Gast
Brooks

Wauw.. dit raakt me echt man! Drake komt nu met die manier van spitten zoals Kendrick.. Als drake fan vind ik dit echt toff n ook probzz naar Snoop en Cori!!!!

No-knifes-Allowed?
Gast
No-knifes-Allowed?

Ik ben ABSOLUUT tegen geweld. Maar het is niet het wapen wat mensen dood maar de persoon die het doet. Ze willen Amerika graag ontwapenen..Ik vind het jammer dat Snoop zich hiervoor leent met als inleiding de owzow vredige Obama en het Sandy Hoax verhaal. Na Drake..Snoop ook lid van de groep?

TripleJ
Gast
TripleJ
> Deze mensen hebben enorm veel inpact op een enorme groep mensen van over de hele wereld. Waarom is het jammer dat Snoop zo iets doet? Het is goed om (vooral) de Amerikaanse bevolking na te laten denken over de wapen wet. JA, het is niet het wapen maar de mensen die het doen, zoals Snoop ook zegt in dit nummer. Dit betekend niet dat je de oplossing van het probleem niet kan vinden bij de legalisatie van wapens. Als ze wapenbezit in Amerika niet meer toe staan, zullen er veel minder van die gekken mensen doden. Get real. Probs… Read more »
James
Gast
James

No Guns? Mister gangsta rap: 187 on a MF cop? Murder was the case back in ’93? Snoop please….. hij heeft geen recht van spreken over dit onderwerp, he started this sh*t

tioyo
Gast
tioyo

> Daarom juist hij, wat heeft het voor nut om iemand het te laten vertellen die zelf er niks van weet, maar hoort? Is hetzelfde dat jij op school iemand krijgt te horen die zegt dat blowen slecht voor je is, maar nooit zelf heeft geblowt.

Tom
Gast
Tom

187 naar dit eerst maakt hij killers en nu vrede.. Berkeerde mensen zijn altijd het fanatiekst kk ik ben brak

wpDiscuz