VIdeo: Spitsessie Rotterdam Airlines

De mannen Jairzinho, Kevin, Sven, Young Millsz en Jason van Rotterdam Airlines waren te gast bij Zonamo Underground voor spitsessie.

21 April

8 comments

Leave a Reply

8 Comments Aan "VIdeo: Spitsessie Rotterdam Airlines"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
dan
Gast
dan

Sevn*

Shotgunn
Gast
Shotgunn

Dat joch met dat psv jack moet gewoon zijn bek houden als die andere rappen. Je moet niet geforceerd back-up willen spelen.

Chamberlain
Gast
Chamberlain

hard hard hard, niet klagen

McBrett
Gast
McBrett

Die nieuwe met psv jack is wel hard

Chiemboy
Gast
Chiemboy

Hahaha deze knulletjes knal je toch rechtstreeks door hun kop met een silencer. Its like taking candy from s child. Tenminste als ze met mijn orga in aanraking komen, en als ze echt doen wat ze hier zeggen in t begin.

Rotjoch Dubbelkin
Gast
Rotjoch Dubbelkin

Sorry maar die drerries rocken neppe zonnebrillen.
-_-

Meenjedeze
Gast
Meenjedeze

Hoe ga je jezelf Rotterdam Airlines noemen en vervolgens komen in een PSV vest.

Morro
Gast
Morro
Ik ben mocro maar die vlaggen storen mij man, hoe ze geplaatst zijn. Waarom die Marokkaanse vlag zogenaamd hoger? Zo vormt het een driehoek en is een vlag hoger dan de andere. Als is een mocro de eigenaar, boeit niet. Doe die vlaggen even hoog en even groot. Ooit een ambassade gezien? Je toont respect voor andermans vlaggen en plaatst die gelijk aan de jouwe. Dit is gewoon beledigend. Ik snap ook wel dat de mensen bij zonamo niet werken bij een ambassade, maar heb een beetje verstand en nederigheid man. Komt van een mocro, thallah di iwden n miden… Read more »
wpDiscuz