Video: The Making Of Sef – De Leven

[jwplayer config=”compare_topnotch” mediaid=”25617″]

De Leven is de officiele titelsong van ‘Rabat‘, de debuutfilm van Habbekrats. Rabat draait vanaf 9 juni in de Nederlandse en vanaf 15 juni in de Belgische bioscopen.

De productie van ‘De Leven‘ is het resultaat van een samenwerking van productieduo The Please en Big2, drie vrienden van Sef. De tekst is een reflectie op de gelukkige periode die de rapper tegenwoordig doormaakt. ‘Mijn leven bevindt zich op dit moment in een gezegende periode,’ vertelt hij. ‘Ik bedoel: ik was laatst in Marokko, ik mag optreden, muziek maken. Ik ben gewoon bezig met lol hebben. Sterker nog: mensen betalen om mij lol te zien hebben. Vaak sta ik niet stil bij zo’n periode, dan realiseer ik me niet hoe gelukkig ik eigenlijk ben.

RABAT is een roadmovie die de kijker meeneemt op de reis van de drie vrienden Nadir (Nasrdin Dchar), Abdel (Achmed Akkabi) en Zakaria (Marwan Kenzari). Als Nadir van de ene op de andere dag de oude taxi van zijn vader van Amsterdam naar Rabat moet rijden, nodigen zijn twee beste vrienden zichzelf uit om met hem mee te gaan. De reis voert het drietal door het Europese landschap naar de Marokkaanse hoofdstad. Nieuwe werelden, ontmoetingen onderweg en het geheime reisdoel van Nadir zetten naarmate ze dichter bij Rabat komen de vriendschap steeds verder onder druk.

19 May

15 comments

Leave a Reply

15 Comments Aan "Video: The Making Of Sef – De Leven"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
pimp11
Gast
pimp11

eerste

Wezz
Gast
Wezz

pimp11: eerste

wow, jij bent echt mijn held nu.

not.

Brekkel
Gast
Brekkel

pimp11: eerste

ook mijn held…not!

has
Gast
has

yes… ik ben de 4e die mag wat zeggen over de held die 1e was…

john doe
Gast
john doe

jij bent echt een held nummerooo 1

Coen
Gast
Coen

Nummer 1 is ook mijn held!

Deflanjo
Gast
Deflanjo

Maar wel #11 Pimp.. dat valt me van je tegen nummer 1..

Verder vind ik Sef echt een Baas.

Jaaa
Gast
Jaaa

Dat de titel de naam heeft: De Leven vind ik echt een schande. Het is niet dope of nice om express de gramatica fout te doen. Beat is lekker, derest wack.

mening
Gast
mening

Jaaa: Dat de titel de naam heeft: De Leven vind ik echt een schande. Het is niet dope of nice om express de gramatica</b fout te doen. Beat is lekker, derest wack.

Hahahaha

Maakmenietboos
Gast
Maakmenietboos

Hahahaha lekker jonge. Het is graMMatica… En dan sef belachelijk maken

Docent
Gast
Docent

Een grammatica fout DOEN? Het is nog altijd een grammatica fout MAKEN 😉

docent boven docent
Gast

Een grammatica fout DOEN? Het is nog altijd een grammatica fout MAKEN 😉 nee een grammaticale fout maken..

Jokkie
Gast
Jokkie

aaaah, was ik maar nummer 1. Dan kon ik opscheppen over mijn heldendaad.

van de Nek tot de Tas
Gast
van de Nek tot de Tas

Du grammaboy

anoniem
Gast

titel zegt al genoeg

wpDiscuz