Video: Typhoon @ DWDD

Typhoon was vandaag te gast bij De Wereld Draait Door met Harry Sacksioni en Joep Pelt voor de rubriek Changes. Samen gaven ze een eigen twist aan een klassieker van Bob Dylan, Subterranean Homesick Blues.

13 March

14 comments

Leave a Reply

14 Comments Aan "Video: Typhoon @ DWDD"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Jip
Gast
Jip

niks zeggend voor mij.. Misschien dat sommige dit wel super dik vinden!

Ok
Gast
Ok

Toffe kerel die Typhoon

kvv
Gast
kvv

als een huis boven water!

...
Gast
...

hmmmm hmmmmm hmm hmmmm hmmm hmmm haha..
Gelukkig bestaan er nog dichters!!

chefkok
Gast
chefkok

schrijf dan iig nog een nieuwe verse

Dimi
Gast
Dimi

Dit heb ik lang niet gezegd maar, Wat een mooi nummer zeg.

Bronselini
Gast
Bronselini

Typhoon Bumaye!! Zou zeker een optreden van een vol uur willen zien met deze mannen on stage! Muziek zoals het hoort.

pep
Gast
pep

Wanneer zien we de Typhoon van Tussen Licht en Lucht weer terug?
Ik vind dit helemaal niks, raps zijn ook off-beat.

Waarom zijn de weinige mc’s die we in Nederland hebben niet in staat om jaren lang top platen te maken? Je ziet Nas, Jay-Z 50 enz ook varieren qua style maar gaan niet opeens een andere kant en blijven gewoon presteren.

Jiggy, Sticks, Typhoon, Winne.. Ik zie weinig consistentie? Is blijkbaar erg moeilijk om elke 2 jaar een nieuwe en goede plaat uit te brengen

kciroj
Gast
kciroj

> Wie zegt dat het moeilijk is iedere 2 jaar een nieuwe plaat uit te brengen? Ik hoor het jiggy, typhoon en winne niet zeggen. Maar heb jij hen wel horen zeggen dat het hun bedoeling is om dit te doen? Ik zou als ik jou was ook even de definitie van consistentie googlen.

Shaddap
Gast
Shaddap
> Jij lult slap man, ik begrijp wat Pep zegt. Consistentie in de zin van interessant blijven bij de massa. Dat lijkt ook gewoon moeilijker te zijn blijkbaar. Het is waar hier in NL gaan de emcees opeens heel “raar” doen om relevant te blijven ofzo. Maar ik denk omdat HipHop hier nog niet veel te bieden heeft zoals bijv in de US. Paar festivallen pakken, een paar keer over de grens gaan en that’s it. De emcees zijn hier snel gedwongen om met andere muziekvormen te gaan experimenteren om fresh te blijven. Soms pakt het wel aangenaam uit en… Read more »
Dus
Gast
Dus

> off beat? Waar dan? er is 1 stuk waar het mis dreigt te gaan waar die zich tamelijk goed hersteld. Volgens mij wil je gewoon niet inzien dat ty nog altijd tot 1 van de beste mc’s van nederland behoort.

RubenvandeNB
Gast
RubenvandeNB

een nieuwe verse had idd wel gemogen

Tjeco
Gast
Tjeco

Hard! Beetje hinderlijk dat dat typhoon typhoon alles alles dubbel dubbel zegt zegt.

uNiek
Gast
uNiek

In het tweede filmpje heeft ie wel gewoon een nieuwe verse. Dus eerst alles luisteren voor je commentaar levert allemaal.

wpDiscuz