Video: Typhoon – Hold Your Head Up High ft. Vuyo

[jwplayer config=”compare_topnotch” mediaid=”42351″]

In het kader van het Skop Gat project ging Typhoon naar Zuid Afrika om zijn kennis en kunde uit te wisselen met lokaal talent. Het nummer ‘Hold Your Head Up High’ was het resultaat van de samenwerking met Vuyo en hier is nu een video van verschenen. De clip is op lokatie in Zuid Afrika geschoten.

18 November

17 comments

Leave a Reply

17 Comments Aan "Video: Typhoon – Hold Your Head Up High ft. Vuyo"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
nz
Gast
nz

mooi nummer ga zo door !

punani
Gast
punani

Heerlijk!

Monkey
Gast
Monkey

zag ik nou goed dat hij van een papiertje oplas en niet van een zwarte bes?!! het moet niet gekker worden in de scene. hij lachte zelfs, potverdorie man, dit is echt een smack inda face voor al die andere rappers, des te meer omdat het muzikaal en tekstueel allemaal torenhoog uitstijgt boven al die meuk die hier voorbij komt. gelukkig regeert de domheid en kan de rest van de scene gewoon vergeten dat hun stoere bullshit gepaard gaat met een hopeloze achterstand.

Robbin
Member

Helemaal mee eens!!

Monkey: zag ik nou goed dat hij van een papiertje oplas en niet van een zwarte bes?!! het moet niet gekker worden in de scene. hij lachte zelfs, potverdorie man, dit is echt een smack inda face voor al die andere rappers, des te meer omdat het muzikaal en tekstueel allemaal torenhoog uitstijgt boven al die meuk die hier voorbij komt. gelukkig regeert de domheid en kan de rest van de scene gewoon vergeten dat hun stoere bullshit gepaard gaat met een hopeloze achterstand.

poeloe
Gast
poeloe

laatst bij lijn 5 rapten sticks en rosco ook met zwarte bes hoor, het kan ook gewoon praktisch zijn, laat mensen lekker apparaatjes vasthouden als ze dat willen

jaj
Gast
jaj

heel erg vet dit

MJ
Gast
MJ

Klinkt heerlijk! Een nummer dat tenminste een goede inhoud iheeft. No bitches, money & drugs. Ga zo door!

MJ
Gast
MJ

Ojaa.. Dit verdient zeker meer. Jullie steken er zeker boven uit ten opzichte van de meeste Nederlandse rappers.

Blaaskaak
Gast
Blaaskaak

zoals het hoort te zijn…

Pryxe
Gast
Pryxe

Za-lig!

rick vermunt
Gast
rick vermunt

Mooi van de BigUp naar AW

Apeldoorn.
Gast
Apeldoorn.

WAAAUW !

ricknmgn
Gast
ricknmgn

Typhoon staat na zijn album tussen licht en lucht al heel lang alleen boven aan op de top! Ik hoop dat ie nog zo’n super dope plaat gaat droppen!
(verlang zowiezo terug naar de opgezwolle tijd maar die is voorbij ty is de enige die me nog aan die tijd terug doet denken)

JOHNNYBLAZE
Gast

OWWWW JAAA!! heerlijk dit

Brow-N
Member

Lekker nummer.. vond ik een opmerkelijke track op FTG2 ook. Jawel jawel ik ben benieuwd naar Ty’s volgende plaat, Tussen Licht en Lucht draai ik nog steeds dagelijks. Keep up the real rap!

kroboy
Member

robbin: Helemaal mee eens!!

stel hij las de tekst op van een blackberry zou die dan minder zijn?
je praat bulshit man

kroboy
Member

blackberry of niet tekst op papier word zelfde als op de bb dus mensen moeten niet haten toch

poeloe: laatst bij lijn 5 rapten sticks en rosco ook met zwarte bes hoor, het kan ook gewoon praktisch zijn, laat mensen lekker apparaatjes vasthouden als ze dat willen

wpDiscuz