Video: Vieira – Microphone (Freestyle)

Vieira dropt een nieuwe track in de vorm van freestyle-video over de “Microphone” instrumental.

15 February

24 comments

Leave a Reply

24 Comments Aan "Video: Vieira – Microphone (Freestyle)"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Crip4life
Gast
Crip4life

whatt the f is dit man? deze sean price wanna B kan beter gewoon naar de moskee blijven gaan en rap laten. Ben zelf moslim dus kom niet met die shit van rasict

Timo
Gast
Timo
Weetje, volgens mij is Viera gewoon niet heel dedicated en gedreven ofso. Als we kijken naar andere rappers die het proberen te maken zoals een Dion Mase droppen zij veel meer tracks. Vanaf het begin check ik Puna al en dit is wat? De 3e keer dat ik van deze man hoor? Als artiest moet je tracks, tracks en nog eens tracks maken en zorgen dat mensen je shit checken. Van Dion was ik in het begin zeker geen fan en moest er niks van hebben maar omdat hij dropte en dropte werd ik toch nieuwsgierig, checkte ik zijn shit… Read more »
Flubber
Gast
Flubber

Hé? Niks over RB Djan vandaag? Heeft ‘ie geen scheet gelaten ofzo?
Ik weet niet wat ik zie! Totaal flabbergasted..

cheech
Member

hahahahahhahhha hhahahahhahah droge vent

walterpp
Gast
walterpp

harde spits..vieira is aan hiero

kassoman
Member

freestyle is idd beetje standaard maar niets extreem slecht, voor de rest ben ik het eens met @Timo

Benjamin
Gast
Benjamin

@ Timo,

Echt fijn mensen die hun mening onderbouwen ipv direct te provoceren wat hun mening en idee erover is, dankjewel timo dit soort reacties lees ik graag 😉
Lelijke tekst, lekkere flow naar mijn idee.

Anonymous
Gast
Anonymous

tis niet echt hard fzoo , al heb je de originele eerder gehoordd ..

stop alsjeblieft
Gast
stop alsjeblieft

Vieira voegt echt helemaal niks toe, ik snap niet dat hij dat zelf niet snapt

weetje
Gast
weetje

thx vieira nu heb ik zin om t origineel van slaughterhouse te checken haha

Timo
Gast
Timo

@ Kassoman en Benjamin, tnx for the backup.

Ik hoop dat meer mensen op deze manier gaan posten in de toekomst.

@ Flubber, you’re hilarious 😉

yester
Gast
yester

over smaak valt niet te twisten.. als jij het nep vind betekend niet dat het nep is…

hd tv
Gast

Diie track van viera van de rottzerdam tape is dan wel weer keihard vind ik.
Deze tekst voegt idd heel weinig toe aan de beat.. Het origineel is vele malen harder.

ik wil wel meer horen van deze man, ik vind zijn stem en flow wel tof zomaar

vieze
Gast
vieze

YOU WEET NIKS VIERA IS DE BOM,

nah sun
Gast
nah sun

gooi jezelf weg

Timo
Gast
Timo

Over smaak valt niet te twisten? Ik neem aan dat we allen in overeenstemming zijn dat deze track waardeloos is?

jason61
Member

VIERA!!!!!!!!
Deze man is een killer

Groftick
Gast
hahahaha wat lelijk Goedbedoelde feedback geven hahahahaha Meestal zijn er mensen die je advies geven terwijl zij zelf niets hebben. vb Jij koopt een auto, gaat je mattie zeggen dat je beter die andere had kunnen halen, of voor de stratie mans een ander voorbeeld Jij bent een pooier gaan je mattie zeggen waar jij je sma zou moeten laten werken. Er zijn zo voorbeelden te over. Misschien vind jij hem niet goed maar hou je mening voor je. Op straat zeggen de mensen jouw toch ook niet dat je lelijk bent. Geef feed persoonlijk en niet via een forumpje… Read more »
hiphop
Gast
hiphop

@Timo ik voel niet wat je doet man. Als je die track minder vindt so be it, maar ga niet een artiest voor het blok zetten. Zegt meer over jou persoonlijkheid, dan over deze joint. You aint hiphop, je bent een internetzeikerd

Finch
Member

die video kan echt niet.

Timo
Gast
Timo

@ hiphop , Ik zet hiermee niemand voor het blok maar zeg puur wat ik denk. Zijn dar forums zoals deze niet voor? Ik neem aan dat het één van de betere reacties is die je hier hebt gelezen. Ik denk dat mensen juist kunnen waarderen als iemand kritisch naar hun muziek luistert.

En internetzeikerd? Ik ga ervan uit dat ik langer in de scene zit dan jij en ben juist geen hater of zeikerd.

Mzzl

c'estmoi
Gast
c'estmoi

@ timo, wat je zegt is voor jou waar en je onderbouwd het, alleen de waarde van jou mening is voor iedereen anders, daarom vind hiphop het niet interessant.

Hip Hop is about LOVE & RESPECT peoplez, en daarom verdient Vieira props omdat hij het nog enigszins Hip Hop houdt. Minimale middelen, maar een uiting van een artiest in wat hij wilt maken. niet wat mensen willen horen van hem.

analyseren is niet altijd nodig. soms gewoon alleen even horen wat iemand wilt zeggen, of je het nou goed of slecht vindt..

@ikzieikziewatjijnietziet
Gast
@ikzieikziewatjijnietziet
ik dacht yeah Sean Price… maar toen bleek het vieira te zijn… heb wel beters van hem gehoord en dan luister ik em eigenlijk nooit maar weet dat dit niet super van hem is. Persoonlijk hoor ik liever een steady album met goed concept goede teksten en muziekdie erbij klopt dan elke week een of andere halve track te horen om het niet stil te laten zijn rondom de artiest. Wel dope het idee van Rkay om ze nieuwe tracks te droppen die uiteindelijk samen een album vormen als het kwaliteit muziek is. Ik weet dat hierop gehaat gaat worden… Read more »
@ikzieikziewatjijnietziet
Gast
@ikzieikziewatjijnietziet

en dan is rkay maar een voorbeeld niets ter nadelen van iemand!

wpDiscuz