Video: Vinna – Levels

Vinna laat ter ere van zijn verjaardag een nieuwe video los. ‘Levels’ is geproduceerd door DeibyTunes en de clip is hierboven te bekijken.

15 September

8 comments

Leave a Reply

8 Comments Aan "Video: Vinna – Levels"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
monk
Gast
monk

wow, zijn deze mensen echt? hoe zijn ze zo geworden? en komen ze er ooit weer vanaf? dit is toch geen leven. kan er zo depressief van worden.

monk
Gast
monk

hahaha, en het is ook nog ter ere van zijn verjaardag. doe mij maar een stuk taart

xkade
Gast
xkade

Serieus? Wat probeer je te bewijzen met dit? Laat je heel snel adviseren door iemand met een beetje verstand want zelf heb je het duidelijk niet.

gwalla
Gast
gwalla

Weer eentje die sinds vorig jaar rapper is

Famm
Gast
Famm

Jullie zijn stelletje haters,niets voor niets internetgangsters.ik ben een goeie vriend van hem,dat is waarom ik uberhaupt reageer.jullie weten niks van hem,kennen zn struggle niet niks.inplaats hem te gunnen denken jullie hem te kunnen breken.fuck jullie,zoek een leven.V.L goed bezig bro,hou t real.En gefeliciteerd man.Famm

Monk
Gast
Monk

Vast een dikke struggle, vast een fijne jongen in het echie, maar als je de immorele, geldgeobseddeerde crimineel gaat uithangen, verdien je haat.

new
Gast
new

Het stigma dat om rap heen hangt om het te maken als rapper vanuit de ghetto is in Amerika, in Nederland zijn er zoveel meer kansen al is het bij de AH..

lala
Gast
lala

De zoveelste guy die zegt niet te rappen om rapper te willen worden, maar dan ben op je hossel en laat deze investering in rap man.

wpDiscuz