Video: Woove – Baasje (Ik heb een kater)

De 21-jarige Rotterdamse rapper Woove opent 2012 met zijn eerste videoclip ‘Baasje (Ik heb een kater). De video is gedaan door Advance Motion Pictures en de productie komt van de hand van Bietdokter Bouman.

4 January

40 comments

Leave a Reply

40 Comments Aan "Video: Woove – Baasje (Ik heb een kater)"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Stefan
Gast
Stefan

nogal simpele teksten + lichtelijk kinderachtige beat vind ik

Gijs
Gast
Gijs

hard!

gekkegerrit
Gast
gekkegerrit

lekker hoor

HARGHD

grrgrr

Rajiev
Gast
Rajiev

hahaha dit kan je niet menen dat zulke simpele troep op Puna te recht komt. Veel rappers worden hier geboycot op Puna maar dit gaat echt te ver dat dit er wel op komt!

shizzurp1
Gast
shizzurp1

catchy, leuk concept en tof uitgewerkt (de video)

HipHop
Gast
HipHop

wat ongeloofelijk slecht.

FlorisF
Gast
FlorisF

Tekst gaat een stuk dieper dan die van Gers, die momenteel heel Nederland lijkt te hebben veroverd – en waar ook ik graag naar luister. Ik vind dit debuut van Woove veelbelovend en zie uit naar zijn volgende track!

@Rajiev Ze zouden jouw reactie moeten boycotten.

MKVDeemter
Gast
MKVDeemter

zijn styl is echt dik!

Stijn
Gast
Stijn

Vind de beat juist totaal niet kinderachtig maar super hard. Als je dit op een festival zou horen is deze beat juist super nice. En het reffrein zal iedereen mee zingen. Ik kijk uit naar zijn volgende track, vind hem zeker goed!

edwin en fabian
Gast
edwin en fabian

wel erge beat niks kinderachtig ovzo ga zo door dan kom je best ver

woble
Gast
woble

jawel man dit is erg man,,

en nee hou niet van gers zijn muziek!

Kriti
Gast
Kriti

Chiquitahaha, super leuke colum!En hij heeft haemleaal gelijk..Respect voor onze oudjes, zij hebben pas sbar..Niets vergeleken met de sbar die wij tegenwoordig hebben!Allahi 3awn ousafi..

Jitte Vogel
Gast
Jitte Vogel

Lekker gedaan broertje!

Mats Vogel
Gast
Mats Vogel

Me neef! Keep it up! 🙂

zenga-zenga
Gast
zenga-zenga

Dit doet echt pijn ….. they’ze the people who be fckin up the game, rappin’aint what it used to be, jack off beat, catchy stupid fckin’ chorus …. verses have no message in ’em ….. what happened ya’ll ……

Pinjo
Gast
Pinjo

Lekker hoor !

024
Gast
024

Praat niet over van waarom komt dit op puna.
Puna is een plaats voor beginnende en doorgebroken rappers, Puna is goed bezig !

niet verkeerd klinkt best lekker.

Marilia
Gast
Marilia

Lisa zegt: En zeg, pruts, zet er eens een foto van die soehencn op Dan kan ik al checken bij welk kleedje die passen ;o) Moehaha

sloyz
Gast
sloyz

Altijd moeten mensen haten, maar fuck that shit!
ga zo door jongen!

JayJay
Gast
JayJay

Nee dit wordt hem niet

Wijsneus
Gast
Wijsneus

@zenga-zenga ‘This really hurts’ is de vertaling die je zoekt. Of ‘this fckin hurtz …’

wwwwwwwww
Gast
wwwwwwwww

kijk..respect naar iedereen die zijn ding doet..maar je moet natuurlijk ook tegen een beetje kritiek kunnen..deze gasten moeten gewoon doorgaan met hun ding en op een dag zullen ze zeker goed worden, maar op dit moment is het gewoon niet om aan te horen. Ik denk niet dat iemand dit gauw op zijn mp3-speler zou zetten. En aan de video zou natuurlijk ook het een en ander gedaan mogen worden. Maar goed nogmaals, doe je ding en op een dag zijn jullie er wel!

Cris
Gast
Cris

deze sound nie gewend uit rotterdam.. vind t wel goed in elkaar zitten en lekker beatje alleen niet hiphop genoeg

martijntilburg
Gast
martijntilburg

Probs!!, ik kan dit gewoon waarderen hoor en ben bnieuwd naar meer. Hij moet doorgaan zo

#1,
Gast
#1,

extreem goed refrein, voor de rest te simpele rijmpjes die het voor mij verpesten

thee met jonko
Gast
thee met jonko

kakka !! slechte rijms mindere flow simpele teksten slechte beat… nog even oefenen..wat die gast hier boven al zei vroeger had je alleen echte rappers tegenwoordig rapt iedereen ook zulke gasten bah..

mo
Gast
mo

> Ik denk eerder dat jij geen smaak heb… Deze jongen komt juist met goeie en nieuwe soort flow .. en wat voor 1 !!! Voor een debuut is dit zeer goed.

NB
Gast
NB

ik schaam me dat ik dit heb gekeken wat slecht gooi jezelf in de vuilnisbak

Frits Bricks
Gast
Frits Bricks

> Mag ik vragen waarom jij jezelf zo schaamt? En waarom vind je dit zo slecht dan? Heel makkelijk om te zeggen dat je het slecht vind zonder een argument.

In mijn ogen is het een goede track, het is catchy en vernieuwend. Zou het zo op de radio kunnen horen..

Tomas
Gast
Tomas

Dit is verre van slecht. Voor een eerste track vind ik het echt aan! Jij komt er wel, laat die andere lekker praten, die doen het je vast niet na:) en een slecht bericht plaatsen is altijd makkelijk. Vind hem erg lekker!

shizzurp1
Gast
shizzurp1

master!! ik voel m hoor

zenga-zenga
Gast
zenga-zenga

@wijsneus ….
Je maakt je naam wel waar kerel, ik weet heus wel dat dat de vertaling ervan is maar toch bedankt voor het posten, misschien dat de rest het dan wel begrijpt ….
HET DOET PIJN! IT FCKING HURTSZ !!!!

haatjeleven
Gast
haatjeleven

woovie hou is op met comments te plaatsen je blijft gewoon nep

Die ene Jonge Van de Hema Zwijndrecht.
Gast
Die ene Jonge Van de Hema Zwijndrecht.

Eh man! Je sprak me aan bij de Hema. Goeie Video man. Mooie Teksten, die refrein blijft hangen in je hoofd. En Haters als je dit niet wilt zien dan donder je op zonder comment.

Baasje
Gast
Baasje

wat een kut track.. heel simpel, niet puna waardig.. gare coupletjes en flow is echt weak gewoon….

NIET MEER DOENNNN!!

Rajiev
Gast
Rajiev
Mijn mening is gebaseerd uit feiten! Ik heb ervaring met rap teksten en de meer dan de helft op puna vind het leuk “omdat” de muziek leuk klinkt misschien (kan me het niet voorstellen) en de tekst rijmt. In rappen is alleen rijmen en hoeft niet allemaal te rijmen zoals het maar gerijmt klinkt! je moet gebruik maken van afwisseling zoals bijv: Binnenrijm, Multi’s (klankrijm op meerdere woorden). Zijn lines zijn : Baasje ik heb een kater, Ik kom maandag ietjes later. Luister nu een keer rijms van bijvoorbeeld fresku : Ik vind het raar dat je *frisse kent* Mensen… Read more »
ranu jaglalla
Gast
ranu jaglalla

> Als je iemand wilt overtuigen moet je een betere voorbeeld nemen met een ingewikkelde rijmschema. Rijmschema wilt overigens niet zeggen dat het een goede rap is, in mijn ogen moet de tekst dan ook iets vertellen. De clip moet een verlengstuk zijn van de tekst. In combinatie met een harde beat heb je dan iets.

Deze kutnummer is zwaar commercieel bedoeld. Justinbieber muziek! Tfoe!

Rajiev
Gast
Rajiev

> Ik snap wat je bedoeld met die rijmschema’s maar ik bedoel als de tekst zo is:

Yo ik heb een kater,
Ik wil een glaasje water,
Gister was ik dronken,
Nu gaat me hoofd bonken

Zo hoort een rap niet te zijn zelfs al is de beat goed! Zoiets noem je een gedicht geen rap!

ranu jaglalla
Gast
ranu jaglalla

fucked up. dit ga je niet menen hoop ik. Dit is toch kaka, wack en zielig? Puna aub doe dit niet meer!

BAASI
Gast
BAASI

gewoon chil. weer is wat anders! fris en makkelijk luisterbaar. en het nummer blijft zwaar in je hoofd zitten!!!!!

BAAAASJEEE IK HEB EEN KATTTERRR

wpDiscuz