Video: Zo Moeilijk presenteert Nieuwe Moves (Deel II)

Vanaf vandaag ligt het tweede album ‘Nieuwe Moves‘ van Zo Moeilijk in de winkels. Onlangs zaten wij met Roscovitsch, Nosa en Nikes om een aantal nummers van het album te bespreken. In deel twee blikken we terug naar de opkomst van de groep en hoe zij die ervaren hebben. Ook komt de ‘underdog’ positie, zoals ze het zelf noemen, aan bod en vertellen de Nijmegenaren waarom ze het beter vinden om vanuit de luwte te opereren.

Vanavond zullen de heren in een uitverkocht Doornroosje hun nieuwe plaat presenteren. Naast Zo Moeilijk zullen ook de Fakkelteitgroep en Nebulon present zijn. Nieuwe Moves is vanaf nu te bestellen op bol.com. Voor de mensen die het album nog niet gehoord hebben, klik hier om het album te beluisteren op de Luisterpaal.

Eerder: Zo Moeilijk presenteert Nieuwe Moves (Deel I)

4 March

11 comments

Leave a Reply

11 Comments Aan "Video: Zo Moeilijk presenteert Nieuwe Moves (Deel II)"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
gena
Member

Boys Veel succes vanavond!

album is nice!

thijsio
Gast
thijsio

Ik wil graag even zeggen dat de nieuwe trend in hiphopland, naar mijn mening(dus MIJN mening), is dat er teveel geprobeerd wordt, en de nadruk op geprobeerd, om filosofisch over te willen komen. Houd het gewoon easy en simpel, af en toe is het natuurlijk wel lekker om een beetje diepgang in een track te brengen. Maar er wordt gewoon ook een hoop onzin uitgekraamd om maar interessant over te komen, iemand die dit ook kan beamen?

Anonymous
Gast
Anonymous

Ja ik begrijp je wel een beetje het zijn vaak toch( ik vind Zo moeilijk dope btw 😉 ) veel zinnen met woorden die misschien wel met elkaar te maken hebben maar uiteindelijk hetzelfde zeggen als dat je de hardste bent bijvoorbeeld. Ik zeg niet dat er geen diepgang in zit juist wel, alleen de personen opzich al een vooral rosco komt op mij over als een diep denkende en rustige jongen. maar goed jongens ga cker door jullie shit is lekker anders heerlijke beats btw !! en ga vooraal rustig vooruit 😛

hd tv
Gast

ik heb em lekker gehaald 😀 hij is aaaso hard

jord
Member

Dit is het 3e album van de mannen, maar oké

jaap
Gast

niks ok, onder de naam zo moeilijk is dit de 2e

Mkho
Gast
Mkho

Andere was Nosa featuring Rosco

marco-038
Gast
marco-038

een liefde voor nijmegen net de cd bij plato in zwolle gekocht super vet album mannen heel veel plezier vanaaf in nijmegen ik luister nu jaman ft DuvelDuvel harde track man.

Heez
Gast

Die mannen hebben gelijk. Ikzelf (nijmegenaar) moest zeker wennen aan die sound paar jaar geleden. Maar ik ben hun muziek steeds meer gaan waarderen. Vooral dat allereerste album, nog voor topnotch, vind ik facking hard. Nijmeegse modo, precies hetzelfde verhaal.

Ik ben er vanavond in doornroosje bij, ik weet zeker dat die show nice wordt sowieso zomoeilijk, maar zeker ook door FTG en Nebulon.

JK
Gast
JK

hele dope cd heb em net in de auto gestopt maar 5 tracks geluister en tot nu toe best album van dit jaar.
en nikes met zn wijze lessen :p

symon
Gast
symon

word naar heez

eerste album heb ik helemaal stuk gedraaid, ik vind het sowieso dope dat de mannen 3 diverse albums neerzetten die alle 3 erg dik zijn en een andere sound heeft want eerlijk is eerlijk ze zijn wel veranderd

wpDiscuz