Video: Zwart Licht – Weg ft. Sarah-Jane

[jwplayer config=”compare_topnotch” mediaid=”51906″]

‘Weg’ is na ‘Galtar Riddim 2.0‘ de tweede video van het Zwart Licht album ‘Leeroy Draait Door‘, die vanaf 25 mei in de winkels ligt.

15 May

33 comments

Leave a Reply

33 Comments Aan "Video: Zwart Licht – Weg ft. Sarah-Jane"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Vincent Martel
Gast
Vincent Martel

first

kempi
Gast
kempi

faggot

zwartlichtalladay
Gast
zwartlichtalladay

keihard!!

Deze beat
Gast
Deze beat

is keihard

Baasje
Gast
Baasje

Kut clip, dope track!

Rijmelarij
Gast
Rijmelarij

Idd

Padre
Gast
Padre

Leeroy wordt gewoon steeds gaarder.. en dat dan 2 jaar(was het?) werken aan een album en dan diepzinnig over willen komen… en dan zeggen next level shit.. bedoel je hayzee? Wel respect naar hayzee en die grizzlybear, die beat is nice man.

Padre
Gast
Padre

Ik vind het heel jammer dat zo een lauwe beat verloren moet gaan aan Leeroy, sorry hoor.. ik ga geen eens meer negatieve comments droppen… Wel respect naar Zwart licht als een geheel!!! don’t get it twisted..

tom
Gast
tom

Heeft iemand kaartjes voor luistersessie gewonnen maar gaat niet? Connect me @ Tom_024@live.nl

Semmie020
Gast
Semmie020

Leeroy werd inderdaad gaar, maar ik vind deze track dope! Komt grootendeels omdat de beat gruwelijk is, Hayzee doet t nog steeds.

Ik verwacht wel wat van het album

rider!
Gast
rider!

@thijs024 – Wie kan ik blij maken met 2 kaartjes voor de luistersessie van het aankomende album van @LeeroyZL van ZwartLicht? Het is morgen

okok
Gast
okok

Ik wil die kaartjes wel!>

zzz
Gast
zzz

keihard

5onit
Gast
5onit

Harde Productie! Dope Clip! Vertrouwde clipmakers

HipHop
Gast
HipHop

Gewoon Dope, fock gebitch in comments

Voorpuna
Gast
Voorpuna

Zet ares dichtbij ep op puna!
Peace

monk
Gast
monk

Laten we het eens positief benaderen: Leeroy kan z’n mannetje als rapper echt wel staan. Z’n grote manke (in mijn beleving) is dat hij een beetje vast zit in een heel stoere vibe. Ik zie daardoor niet zoveel van hem. Het is maskerwerk. Maar deze track opent de deur een beetje. Ok, het lipje trekt nog en er wordt niet veel gelachen, maar de tekst is prima. Er zit ook wat twijfel in en dat is prettig in de kunst. Clip matcht goed. En de beat is supertof, een van Hayzee’s betere. Onderweg, goede weg, vervolgen die hap.

monk
Gast
monk

ah, en de dame en haar zang zijn prachtig

skittelXL
Gast
skittelXL

ben nie fan van Leeroy maar moet zegge hij ontwikkeld wel …hou het in vizier !!

Osdorp CBS
Gast
Osdorp CBS

Zeer lekkere Beat. Eerlijk Akwasi zou deze beat murderen !!! Leroy goed geprobeerd. Ik wacht echt op die NEBULON merchandise.

sljasd
Gast
sljasd

leuke beat, aardige raps.
7 rotjochies!

Ant
Gast
Ant

Akwasi heeft hetzelfde jasje aan als Salah Edin in Hosselen. Wel dope. Track is wel nice, maar Leeroy is inderdaad toffer als hij niet denkt dat hij tof is. Paradox bam!

yeshyesh
Gast
yeshyesh

hmm dikke beat. lee voel ik tot nu toe nog steeds niet.

twaawtwa
Gast
twaawtwa

kende dat gevoel van constant wachten op het stuk van akwasi, en dat het nummer dan ineens afgelopen is? Wel lekkere track tho

NederBen
Gast
NederBen

Dit album gaat zeker een derde klassieker zijn. Ongetwijfeld. Wat een track. Lijkt een beetje “Sterren Stof” het wandelen in de velden… k heb em al voorbesteld! Zwart Licht is echt een van de beste… en ik heb alles gehoord. Kees, waarom dropt U die shit niet in de V.S.? Is dit Uw heilige geheim?

asdaslkj
Gast
asdaslkj

> echt een kneuzige blinde fanboy ben jij zeg. Zeker net begonnen met hiphop he snotaapje.

max
Gast
max

ik heb die plaat al gehoord. Eerst vond ik leeroy ook niet zo tof maar het is echt één van de vetste dingen die ik tot nu toe in 2012 heb gehoord

Ceesus
Gast
Ceesus

Eindelijk zijn ze terug. KEIHARD.

Henk
Gast
Henk

Ik snap de kritiek op Leeroy niet zo goed. Kijk Akwasi is tien keer zo dope, maar hier komt Leeroy toch best hard. Mede door de gruwelijke beat van Hayzee natuurlijk. Kortom volgens mij is dit gewoon een harde track. PUNT

Henk
Gast
Henk

PS: Leeroy, laat dat ‘ik-trek-stoer-mijn-lip-op-als-ik-rap’ weg.

Marnix
Gast
Marnix

iedereen zegt wel dat ze het zonde vinden dat leeroy op deze beat gaat ipv akwasi. maar ik vind het juist wel vernieuwend, leeroy doet het ook gewoon goed.

royboy1989
Gast
royboy1989

leeroy je tijd kom wel.

BIG UPPP

Zwart licht

Destructo
Gast
Destructo

Een van de betere tracks die de laatste tijd is uitgekomen! En Leeroy spit gewoon real life shit, snap niet hoe je daarop kan haten, maarja verschil moet er zijn…

wpDiscuz