Videoprimeur: Kempi – C-Klasse in de Winter

Kempi bracht vanochtend de track C-Klasse in de Winter uit als eerste single van zijn aankomende tape Du4. In aanloop naar zijn release brengt hij vandaag exclusief op Puna.nl de videoclip uit voor de track. Bekijk de clip hierboven.

24 March

8 comments

Leave a Reply

8 Comments Aan "Videoprimeur: Kempi – C-Klasse in de Winter"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Messiah
Gast
Messiah

Pleur op met die hoeren. Hypocriet, zogenaamd Godskind, alleen maar lust….

Conjo
Gast
Conjo

Nietszeggend, Kempi kan veel beter..

Kell
Gast
Kell

Neeeeee man net niet gewoon verstond niks van wat hij zei

regio040
Gast

”C-klasse in de winter, Golf 7 in de summer”

Alleen mensen zonder verstand kramen dit uit. Beste Kempi, het is overduidelijk dat je carriere diep onder de grond begraven is. Door je domme verstand heb je lang vastgezeten en niets bereikt. Nu je op vrije voeten bent, neem je rust en stop met muziek maken.

Neem een baantje als fulltime orderpicker of iets dergelijks en hou je zoals de normale burger op de achtergrond. Haal je legendarische tijden als rapper niet omlaag. RIP KEMPI

Qwuaai
Gast
Qwuaai

Inhoudsloze nep clip. Komt er 1 vrouw naakt, 1 vrouw zit alleen met haar been in de lucht, 1 vrouw heeft alleen maar een ballonnetje vast en 1 komt er awkward bijzitten met een fles drank die niet open gaat. Verder zijn het eentonige shots. Volgens mij is dit in een uur gefilmd. Track vind ik wel dope… Maar dit soort onzin kan hij beter laten.

S D E
Gast
S D E

beetje jammer dit.

JeWeet
Gast
JeWeet

Gods kind met het ego van een vuilnisbak. Eenzaam op een hotelkamer met betaald gezelschap. That ain’t no God. Dat is innerlijke verschraling. Dag Kempe. Je pokoe met 14 februari was veel vetter.

ron wemel
Gast
ron wemel

Ben ik dan de enige die dit wél keihard vindt? Clip ook dope gemaakt.

wpDiscuz