Vlogger Eenhoornjoost brengt zijn Bitches video uit

Eenhoornjoost, bekend van zijn populaire Youtubekanaal, heeft besloten een een EP uit te brengen. De Dakloos EP verschijnt 17 november en Bitches is de eerste video.

12 November

9 comments

Leave a Reply

9 Comments Aan "Vlogger Eenhoornjoost brengt zijn Bitches video uit"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Polio
Gast
Polio

Oke rip puna man.. hoeveel hebben ze betaald voor jullie ziel?

Cas
Gast
Cas

Sanngg.. Een youtuber die “eenhoornjoost” heet. Daar verwacht ik niet veel van… Maar beat/productie on point! Bovendien tekst ook wel dope. Lil yachty vibe.. ‘t maakt niet echt uit wat die zegt als het maar lekker klinkt.

Frits Vandalits
Gast
Frits Vandalits

Dit geeft wel aan hoeveel de jeugd nu om muziek geeft. Gare kk generatie met je zogenaamde skitta aan alles.. Gevoed door kutmuziek, en dat is wat er dan ook weer uitkomt. Wat je zaait………

Puna ook dat ze dit soort tyfuszooi online gooien. Hebben jullie zelf niet door wat jullie voor NL hiphop kunnen betekenen? Jullie hebben een van de beste posities om de kwaliteit van muziek hier in NL te beinvloeden/verhogen.

En dan post je godverdomme dit soort kutzooi erop, nondejuu!!

Erudiet
Gast
Erudiet

Commercie kan best verderfelijk zijn. ‘Youtubers’, krijg de rillingen bij die term, denken dat ze relevant zijn en in de ‘grote mensenwereld’ mee kunnen draaien, maar integendeel. Houd deze ongein op Youtube en houdt puna vrij van dit soort stront.

123
Gast
123

Best wel grappig dat dit serieus wordt genomen. Verder is dit veruit innovatiever dan al het kopieergedrag dat zich momenteel in de rapscene afspeelt. Kopieergedrag is verder niks mis mee en zorgt er ook voor dat Hiphop meer wordt gedraaid. Maar dit is wel wat vernieuwender in NL hiphop dan weer zo’n banger. Experimentele shit moet ook worden gewaardeerd. Hoe ga je anders opvallen tussen de gevestigde orde?

Frits Vandalits
Gast
Frits Vandalits

Nee dit word ook niet serieus genomen omdat deze balzak met ze roze wangetjes het zelf ook niet serieus neemt. Het is semi grappig bedoelt maar zelfs dat mislukt.

En maat…. ben jij doof ofzo? Hoe is dit origineel? Mongooltje

herpus
Gast
herpus

hey ff eerlijk…

Je zou dit als komisch op kunnen vatten maar hoort hier zeker niet thuis. het is een of andere trieste ‘kinderkomiek’ van het uitgemolken youtube land. zijn naam is Eenhoornjoost en gebruikt een beat gebaseerd op een van de themasongs van Mario Galaxy 2… Kunnen jullie dit verwijderen? Ik begin namelijk een beetje te huilen.

chesterfield
Gast
chesterfield

Beat gaat kk hard

AbbenbroekGang
Gast
AbbenbroekGang

Sterk Neef!

wpDiscuz