We volgden Kempi, Sevn Alias, Josylvio, Rocks, Vic9, Kevin en Latifah tijdens het maken van All Eyez On Us

Vanaf 16 juni, de verjaardag van 2Pac, is de film All Eyez On Me eindelijk te zien in de bioscoop. Het leven vertelt het verhaal van de legendarische rapper en neemt je mee door zijn (helaas te korte) turbulente leven. Voordat het zover is zal aanstaande vrijdag, 9 juni, het album ALl Eyez On Us verschijnen. Op de 9 tracks tellende plaat hebben Kempi, Sevn Alias, Josylvio, Rocks, Vic9, Kevin en Latifah zich laten inspireren door Pac. Wij waren bij de opnames van het album en hierboven is te zien hoe dat in zijn werk ging. Ook zien we een klein stukje achter de schermen van de eerste video.

7 June

3 comments

Leave a Reply

3 Comments Aan "We volgden Kempi, Sevn Alias, Josylvio, Rocks, Vic9, Kevin en Latifah tijdens het maken van All Eyez On Us"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
HalaMadrid
Gast
HalaMadrid

Alleen rocks verdient het om een album over pac te maken die andere kleuters kennen misschien net 3 nummers van 2pac

Jas
Gast
Jas

Als je zelf ook maar enigzins ergens verstand van zou hebben zou je niet zo praten.

Volgensmij moet je ook maar eens gaan leren rekenen.

MDM
Gast
MDM

Al die gasten komen uit de 80’s 90’s dus wat praat je? Ze zijn dus groot geworden met zijn muziek. Ik kom zelf uit 92 en ken al zijn nummers uit m’n hoofd.

Ik denk dat degene die dit project heeft verzonnen juist expres voor nieuwe en oude generatie rappers heeft gekozen. Leer er mee leven..

wpDiscuz