Voorarrest leden SFB in Suriname met 30 dagen verlengd

sfb-cashikuit
Vlak voor de jaarwisseling werden Frenna, KM en Priceless in Suriname gearresteerd op verdenking van ontuchtige handelingen met een minderjarig meisje en het verspreiden van de beelden daarvan. De drie leden van SFB zijn vandaag bij de rechter-commissaris voorgeleid en die heeft bepaald dat ze nog 30 dagen vast blijven zitten terwijl het onderzoek in deze zaak voort duurt, zo meldt de Surinaamse krant De Ware Tijd.

De advocaat van de artiesten wil inhoudelijk niet op de zaak ingaan en meldt dat hij eerst met de ouders van de jongens gaat praten en naar mogelijkheden op zoek gaat om de inverzekeringstelling aan te vechten.

Het is nog niet bekend wanneer de mannen voor de rechter moeten verschijnen.

De mannen missen daardoor een hoop optredens, waaronder de show tijdens Noorderslag, volgende week. Zodra er nieuwe informatie bekend wordt houden we jullie op de hoogte.

4 January

25 comments

Leave a Reply

25 Comments Aan "Voorarrest leden SFB in Suriname met 30 dagen verlengd"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
abcdefgh
Gast
abcdefgh

Lock them up, lock them up!!

Pedos
Gast
Pedos

Nu moet jandro solo optreden wat toch geen verschil uitmaakt want live zijn ze kapot slecht zonder autotune gwn over de tracks paar zinnen rappen

flakoe
Gast
flakoe

Jongens doen jullie kontje al pijn ???

flakoe
Gast
flakoe

Als 25 jarige een 13 jarige neuken. Ja dan ben je pedofiel. !!

AMEN PREACH PREACH !!!

DIT VALT NIET GOED TE PRATEN KLAAR !!

#DOMMEJONGENS
Gast
#DOMMEJONGENS

chappies ! ze hebben met hun ‘gezonde’ verstand dit gedaan, gefilmd en verstuurd naar ‘matties’. Ik heb dat meisje gezien, no way dat ze er ouder dan 18 uitziet. Je bent gewoon de lul als dit naar buiten komt

Mirr
Gast
Mirr

Ik zie mensen takkie #freesfb maar…wat zou je doen als het je zusje/nichtje was geweest of beter gezegd 1 van hun zusjes dan zouden ze / jij het ook niet pikken die wijf was 13 levenslang gaat te ver maar boeten moeten ze zeker- chique doen in credo in su was j pedo

Guesttt
Gast
Guesttt

Was toch gewoon vrijwillig ofniet? Volgens mij geen sprake van verkrachting neef. Gewoon een sletje van 16 die het stoer leek frenna’s lul te zuigen.

flammer
Gast
flammer

sterke en openbare zaak

Dominicano
Gast
Dominicano

Vooral openbaren zaak Suriname wil laten zien als land dat er niet met ze valt te spoten

Anoniem
Gast
Anoniem

Mula b zei het al in meester plusser: in Suriname ben je pedo, frenna heeft die line nu wel bewezen

uit de nul7nul
Gast
uit de nul7nul

Pedofilie is pedofilie, maar die torrie werd wel een beetje opgeblazen

henkieT
Gast
henkieT

iedereen noemt ze schuldig maar niet weet hoe het gebeurde misschien loog ze dat ze 20 was? wie gaat id vragen (ze lijkt geen 20) make up doet wonderen?

#Boycotfrenna
Gast
#Boycotfrenna

BOYCOT funx!!! zij draaien nog steeds FRENNA man. zij staan achter zijn pedo actie… Fuck FunX!! Dit moet niet kunnen. Zij supporten daarmee zijn pedo actie. #Boycotfunx #Boycotfrenna

tammer
Gast
tammer

Hebben die jongens zo n slechte advocaat of is er zo’n sterke zaak?

SP MONEY
Gast
SP MONEY

Sterke zaak.

Qwuaai
Gast
Qwuaai

Eindelijk. Tammer weet het eens een keer niet beter.

tammer
Gast
tammer

Tammer wacht rustig de feiten af. Frenna blijft trouwens gewoon een BRILJANTE popartiest. Maar dat terzijde.

nameless
Gast
nameless

Laten we nou eens eerlijk zijn de mannen die hier wat praten. Ik als vrouw zijnde ken mannen. Het komt vaker voor dat er een minderjarig meisje sex heeft met oudere jongens. Nu is het zo dat deze jongens bekend zijn. Laten ze praten met de ouders van dat meisje. Ik zeg free SFB. Elke Guy heeft wel eens sex gehad met een minderjarig meisje. Is dat dan gelijk pedofilie. Neeeee joh. FreeSFB!!!

Cas
Gast
Cas

Frenna was 23 en Priceless was 25.. Die “chick” was 13. Ze hoeven van mij niet 15 jaar de gevangenis in.. maar je kan op ze minst toegeven dat het echt schande is wat ze hebben gedaan.

nameless
Gast
nameless

Ongetwijfeld zeker fout. Maar laten we eerlijk is het terecht om te af te schilderen als pedofielen? Laten we eerlijk zijn ?

Ben je gek
Gast
Ben je gek

Als 25 jarige een 13 jarige neuken. Ja dan ben je pedofiel.

Qwuaai
Gast
Qwuaai

Het is geen pedofiel. Dat is als je bewust seks en een relatie wilt met een minderjarige. Dit is pedoseksueel.

Maar dat vind ik misschien niet het ergste aan deze discussie. Het ergste vind ik dat ze het bewust hebben gefilmd en hiermee gewoon niet de persoonlijke gevolgen zien voor dat meisje.

Rechter
Gast
Rechter

Hij is een pedofiel en heeft pedoseksuele ontucht gepleegd. Het filmen en doorsturen is het verspreiden van seksuele handelingen van een meerderjarige met minderjarige is het verspreiden van kinderporno. Hij verdient dus dubbel zoveel straf!

flammer
Gast
flammer

ik heb nog nooit en zal NOOIT sex hebben met een minderjarig meisje GATVERDAMME MAN jammer dat je zo een beeld hebt van ALLE mannen !

flammer
Gast
flammer

het feit dat jij het geen pedofilie vindt is al vies man maarja is jou leven man

wpDiscuz