Wil jij naar een exclusieve voorpremiere van Rabat de film?

[jwplayer config=”compare_topnotch” mediaid=”24946″]

Vanaf 9 juni draait de film ‘Rabat’ in de bioscopen. In de film, de eerste lange speelfilm geregisseerd door Habbekrats, rijdt Nadir (Nasrdin Dchar) de oude taxi van zijn vader van Nederland naar Marokko. Zijn twee vrienden Abdel (Achmed Akkabi) en Zakaria (Marwan Kenzari) gaan met hem mee, en deze trip stelt hun vriendschap aardig op de proef.

Nu mogen wij van Puna.nl 5 x 2 kaarten weggeven voor een exclusieve voorpremiere op zaterdag 4 juni (11:00) van de film Rabat in Pathe de Munt te Amsterdam. Nu hebben we de spelregels voor de prijsvraag voor een keer aangepast. Mensen maken alleen kans als ze via Twitter of Facebook de volgende zin afmaken; Ik wil op 4 juni naar #rabatdefilm, want… . Op facebook moet je een reactie moet je onder dit bericht, en op twitter moet je #rabatdefilm gebruiken.

Iedereen krijgt tot morgen de tijd om iets leuks te verzinnen. Wij en de mensen van Habbekrats wensen iedereen veel succes!

2 June

32 comments

Leave a Reply

32 Comments Aan "Wil jij naar een exclusieve voorpremiere van Rabat de film?"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
naompie
Gast
naompie

Ik wil op 4 juni naar rabatdefilm want ik wil meerijden in de taxi van chaffeur dooby dooby

Willem
Gast
Willem

Ik wil op 4 juni naar Rabat de Film, omdat ik niet kon wachten tot er een nieuwe sessie kwam en ik het hele concept super vind

Civ
Gast
Civ

Ik wil op 4 juni naar rabatdefilm want op 4 Juni wordt ik 15 jaar

NewEra
Gast
NewEra

Ik wil op 4 juni naar #rabatdefilm, want ik heb de trailer nu al 100 keer gezien en kan niet wachten om hem te zien!!

haha
Gast
haha

Welke malloot wil er nou naar deze film? Wanneer stopt het Nederlandse filmfonds met geld in deze nutteloze films te stoppen. Paar Marokkanen die denken dat ze leuk zijn, het ergste is dat dit ook nog het moraal van de film is. Ben benieuwd hoeveel mensen deze film gaan kijken.

Anonymous
Gast
Anonymous

Jij gaat zéker uitgekozen worden!

hoogfliet
Gast

vrede film

Mo
Gast
Mo

Ik wil op 4 juni naar #rabatdefilm, want… ik ga dit jaar ook naar Maghreb en die film brengt me goed in de stemming.

Anonymous
Gast
Anonymous

wat een slechte film is dat zeg

Niann Esmaieli
Gast
Niann Esmaieli

ik hou van Nederlandstalige films met mocro’s erin<3!

Fernando Thierie
Gast
Fernando Thierie

Ik wil op 4 juni naar #rabatdefilm, want da gaat gewoon super goeie film worden goeie verhaal en top acteurs !

Benjamin Engel
Gast
Benjamin Engel

Dit is het leven en ik weet dat dit het leven is…..

Maria van den Berg
Gast
Maria van den Berg

Ik wil op 4 juni naar #rabatdefilm zodat ik de titelsong mee kan zingen bij de aftiteling! Wat een heerlijk nummer is dat zeg …..

Iman El Puerto
Gast
Iman El Puerto

Ik wil op 4 juni naar #rabatdefilm, want na het keer op keer genieten van alle heerlijke taxisessies en soundtracks is het winnen van de premierekaartjes hetgeen mijn rabat-plaatje compleet zal maken!

Lionel Meijer
Gast
Lionel Meijer

want rabat is de beste nederlandse film gemaakt.

Jerry Rosenau
Gast
Jerry Rosenau

dit is die leipe shit, dit is die strijdershit, dit is die alles wat ik wil die ga ik krijgen shit! Ben wel benieuwd naar die eerste film van Habbekrats..

Luuk Maes
Gast
Luuk Maes

Ik wil op 4 juni naar #rabatdefilm omdat de soundtrack ‘soms’ wel hard is, ‘soms’ best zacht klinkt. En dat de taxisessies op Puna.nl de definitie is voor vernieuwing in de marketing-industrie in Nederland. Next level shit!

Adam El Moussati
Gast
Adam El Moussati

Ik wil op 4 juni naar #rabatdefilm, want ik ben al 4 jaar niet naar mijn moederland geweest (Marokko) wegens omstandigehden en het mij erg leuk lijkt om het terug te zien in de bioscoop en om te zien dat de Marokkaanse gemeenschap eens iets positiefs uitstraalt!!

Badar Abdi
Gast
Badar Abdi

Ik wil op 4 juni naar #rabatdefilm omdat, er véél grappige acteurs inzitten. Plus de taal die ze gebruiken in de film is héél realistisch, want veel jongere gebruiken die taal die ze spreken in de film óók. Heel veel jongere gaan ook vaak naar Marokko, bij deze een compliment naar de regisseur en scriptmaker….

Hicham Aoulad Abdellah
Gast
Hicham Aoulad Abdellah

Ik wil op 4 juni naar #rabatdefilm, want ik ben heel benieuwd naar deze film van Habbekrats. En toen ik al de taxisessies bekeek, kon ik nauwelijks wachten op deze film. Kan nog niet zeggen dat dit de beste film is, maar het wordt zeker een hele goede !

Side Benjijdie
Gast
Side Benjijdie

Ik wil op 4 juni naar #rabatdefilm zodat ik kan genieten van weer een nederlanse film waar ik al maanden op heb gewacht en natuurlijk omdat ik nog nooit een Premiere heb mee gemaakt. Peace

Achraf Bel
Gast
Achraf Bel

Ik wil op 4 juni naar #rabatdefilm, want toen ik dat stukje zag met die marokkaanse politie in die trailer ging ik helemaal stuk, het is wel realistisch.

Kristiaan Kuip
Gast
Kristiaan Kuip

vroeger nooit alleen in de taxi mocht..

Sobhan Popal
Gast
Sobhan Popal

Ik wil op 4 juni naar #rabatdefilm omdat ik de Nederlandse taxichauffeurs zat ben , altijd stoer doenn.. Kifesh

Marijn Floris Smit
Gast
Marijn Floris Smit

(Opgepast, een originele reactie!!) Ik wil op 4 juni naar #rabatdefilm, want het lijkt me een leuke film.

Awad El Hadad
Gast
Awad El Hadad

Ik wil op 4 juni naar #rabatdefilm, want ik wil op 4 juni naar #rabatdefilm!!!

Yassine Kissami
Gast
Yassine Kissami

Ik wil op 4 juni naar #rabatdefilm, want ik wacht al een tijdje op de film dat ik zelfs de trailer al 1000 x heb gezien. En omdat ik natuurlijk de trailer al fucking gruwelijk vond, laat staan de film!

Vincent Bolderman
Gast
Vincent Bolderman

Ik wil op 4 juni naar #rabatdefilm, want iedereen zal op de premiere met dure auto’s aanrijden terwijl ik met de taxi kom voorrijden!

Lorenzo de Jongh
Gast
Lorenzo de Jongh

Ik wil op 4 juni naar #rabatdefilm, want Habbekrats is een genie met het overbrengen van zijn visie.

Sebastiaan Mulder
Gast
Sebastiaan Mulder

ik wil op 4 juni naar #rabatdefilm, want Ik weet dat dit De Leven is , en ik weet niet of het nog lang duurt , maar zolang het er nog even is , geniet ik er van elke dag .

Mussie Sahin
Gast
Mussie Sahin

Ik wil op 4 juni naar #rabatdefilm, want het lijkt mij een leuk film. Beetje lachen, beetje drama, alles zit erin. Ben heel benieuwd.

Mitchell Prudon
Gast
Mitchell Prudon

Dit is de leven.

wpDiscuz