Win 2 Kaarten voor Boothstock festival!

poster

Vorig jaar hadden we voor het eerst een podium op het Boothstock festival in Rotterdam en het overtrof al onze verwachtingen. Na het succes van vorig jaar konden we dit jaar niet ontbreken. Het festival vindt aanstaande zaterdag 2 augustus plaats in het Zuiderpark te Rotterdam en beloofd weer een spectaculair feestje te worden.

Jij kan er ook bijzijn! We mogen 3 keer 2 kaarten weggeven, maar daar moet je wel wat voor doen. Dus wil jij Kraantje Pappie, Broederliefde, Dret & Krulle, Adje, DJ Irwan, The Million Plan, DJ Abstract, Dirtcaps, The Groundzer0 en Th’acquisition live meemaken vertel ons dan je gekste festivalervaring in de comments en misschien win jij die kaarten wel.

30 July

18 comments

Leave a Reply

18 Comments Aan "Win 2 Kaarten voor Boothstock festival!"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Stijn
Gast
Stijn

Ik werd het podium opgetrokken door Faberyayo, en mocht met de JvT mee bouncen.

John
Gast
John

Wu-Stock: Strand, Zon, Bier, Bitches, Blunts en M.E.T.H.O.D Man voor de echte Wu-Tang fans

JKS
Gast
JKS

Vjeze gooide zijn handdoekje in het publiek en ik stak mijn arm omhoog en ving ‘m heel smooth, maar toen had Vjeze geen handdoek meer natuurlijk en het was heel erg heet. Gelukkig was het die dag tegelijk koninginnedag en had ik een Nederlandse vlag om mijn nek dus toen dacht ik: ‘wat Vjeze kan, kan ik ook.’, waarna ik mijn vlag het podium opgooide en Vjeze deze op zijn beurt weer heel smooth ving. Eindstand had ik een bezwete handdoek van de Jeugd van Tegenwoordig en Freddy een rood-wit-blauwe zweetlap. Topdag!

Legend
Gast
Legend
3 jaar geleden Dour festival België: liep dronken en nog half waus over het festivalterrein toen er mij opeens een sigaretje werd gevraagd door een dude.. Ik geef hem dus een sigaretje en na goed kijken zag ik dat het Amier Papier was. In die tijd draaide ik zijn album rijzende ster grijs! Was echt fan van zijn muziek! Na een beetje praten en chillen kwamen we bij een kraampje terecht waar mc’s aan het spitten waren door de mic. Amier papier dropte nog wat zieke versies en ik was een ervaring rijker! Dour was mijn eerste festival ooit en… Read more »
Henk
Gast

Ik zat aan ‘t begin van de tunnel tijdens Love Parade 2010 In Duisburg. Was m’n eerste festival.
Eerder een trauma dan een ervaring.

Gé Geurtsen
Gast
Gé Geurtsen

Was mijn portemonnee verloren bij Boothstock verleden jaar, liep er iemand met zn hand omhoog door het publiek met daarin mijn portemonnee, een heerlijk momentje en het bewijs dat eerlijke peeps nog bestaan 🙂

Mowgli
Gast
Mowgli

Op Sziget in 2012 heb ik over een vriend van me heen gezeken terwijl hij aan het neuken was met een meid in de bosjes.

eg
Gast
eg

Eerste jaar boothstoch Heeft mn vrouw samen met andere leuke dames flink aan de handenarbeid gedaan! Resultaat:een dikke papieren pik op hun hoofden….

Top.. ..

yoyo
Gast
yoyo

Winne was aan het optreden en ik ging zo los dat ik mee mocht bouncen op het podium.
Ik voelde alsof ik alles aankon dus sprong ik zo de crowd in waardoor ik ging crowdsurfen

lily
Gast
lily
Mijn vrienden en ik vonden het erg leuk om met Lowlands het spelletje truth or dare te spelen.. Mijn taak in dit geval was om backstage te komen. Ik had de hoop natuurlijk al opgegeven, maar met vol goede moed ging ik ervoor en hing ik 1 of andere lul verhaal op met mijn nogal dronken kop! wat mij verbaasde is dat het vrouwtje heel erg stond te twijfelen.. ik bedoel ze stond gewoon te twijfelen.. Waarin ik hier lekker op in kon spelen door zogenaamd boos te worden en ja hoor ik mocht gewoon doorlopen… Daar stonden mijn vrienden… Read more »
Tom
Gast
Tom

Mijn gekste festival ervaring had ik op 2 augustus 2014 te boothstock festival. Ik ging daar helemaal uit me plaat bij adje, broederliefde, abstract en de rest van de artiesten van de puna stage. Omdat ik de kaarten had gewonnen had ik een extra zakcentje over voor alcoholische versnaperingen. Het kon niet beter!

lindsay strasters
Gast
lindsay strasters

Mijn gekste festivalervaring was het moeten missen van Boothstock 2013.. Deze gekke ervaring wil ik niet nog een jaar meemaken!!!! Ik wil mijn gekste festivalervaring achter mij laten en nieuwe ervaringen opdoen bij Boothstock 2014 … YEAHHH

Steph
Gast
Steph
Mijn gekste ervaring was op awakenings! Stoer dat ik was ging ik in de zweefmolen die heel wat meters omhoog ging. Eenmaal boven hoorde ik dat hét liedje werd gedraaid! Vol blijheid zwierde in mn benen de lucht in… en zwoef mijn gymp was opeens weg! Eenmaal weer ter aarde gekomen was m’n schoen onvindbaar… En nu? Een voorbijlopende festivaller bood heel aardig zijn allstars wel aan, die hij extra in de kluis had liggen. Maat 45!! Ik heb de rest van de dag de gekste dansjes eruit kunnen gooien, de ene schoen maat 38 en de ander maat 45…… Read more »
RMB
Gast
RMB
Mijn gekste festivalervaring die in mijn geheugen gegrift staat dateert uit het jaar 2011. In deze zomer bezocht ik het Dour-festival op de grens tussen België en Frankrijk. Dit festival staat bekend om haar grote diversiteit in muziek. Uiteraard was er een breed scala aan hiphopartiesten. Mijn ervaring die ik wil delen is de avond van het optreden van Public Enemy. Ondanks de leeftijd van 52 jaar van Frontman Flavor Flav, speelde hij heel de tent plat. De energie die hij en zijn live-band overbrachten was fenomenaal. Bij dit optreden ontmoette ik een meisje waar ik uiteindelijk de volgende dag… Read more »
Remy
Gast
Remy

15 km terug moeten lopen na 12 uur Dance Valley waar 100.000 man aanwezig waren, busje kwam niet meer zo! 😉 Door alle hectiek en chaos aan het eind, gekkenwerk! Om 4 uur ‘s nachts bij de auto aangekomen maar het was één van de beste feestjes ooit!

Richard de Kruyff
Gast
Richard de Kruyff

Mijn mooiste ervaring moet nog komen! 😉

labogarve
Gast
labogarve

Het is al een aantal jaren geleden. Ik had teveel gedronken de hele avond door waardoor ik in slaap was gevallen in het toilet op het terrein met me broek op half 12 en me voet om de deur vast te klemmen zodoende hadden mijn vrienden al halverwege de avond al door dat ik het feestje zou verpesten als ik op dat moment naar buiten werd getild dus hebben ze me pas om half 6 in de ochtend van de toilet gehaald en in de taxi gezet. Dit gebeurde tijdens UITmarkt 2004 in amsterdam

Puck
Gast

Een man die zowat naakt over het festival heen liep te dansen.Hij had alleen zijn onderbroek nog aan en hij ging helemaal los op de muziek.

wpDiscuz