Win 2 kaarten voor Danny Brown op 21 november in de Melkweg

dannybrown_glitch_b_mg_8846_1400-6-23-16-1
Danny Brown is terug! Met zijn nieuwste plaat Atrocity Exhibition heeft hij een avontuurlijk album uitgebracht, met daarop samenwerkingen met onder andere Kendrick Lamar, Earl Sweatshirt, Ab-Soul, Kelela en B-Real.

Na eerdere shows op onder andere Appelsap en Woo Hah! staat de eigenwijze rapper uit Detroit aanstaande maandag 21 november in de Melkweg. Hier zal hij natuurlijk tracks van zijn nieuwe album laten horen, maar ook oude bangers als Grown Up, Dip en 25 Bucks.

Jij kan bij deze show aanwezig zijn, want wij mogen 2 setjes van 2 kaarten en een limited edition vinyl van Atrocity Exhibition weggeven. Vertel ons waarom jij deze show absoluut niet mag missen en misschien ben jij één van de gelukkige winnaars.

161121_danny_brown

21 November

27 comments

Leave a Reply

27 Comments Aan "Win 2 kaarten voor Danny Brown op 21 november in de Melkweg"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Luuk aka Tuuk
Gast
Luuk aka Tuuk

Ik mag deze show niet missen omdat, we helemaal kapot moeten gaan op deze man zijn musical!

Martijn
Gast
Martijn

Ik mag deze show niet missen omdat ik sinds ik Danny Brown heb ontdekt zijn muziek dag in dag uit draai!

Sander
Gast
Sander

Ik mag deze show niet missen omdat ik hem het album van het jaar live horen spelen en de muzikale genie live moet zien

Roy
Gast
Roy

Ik mag deze show niet missen want Danny z’n shows zijn crazy turn-up, Atrocity Exhibition is een van de beste albums dit jaar. Deze man flowt op de meest bizarre instrumentals en hij killed iedere verse wat je natuurlijk live wilt meemaken. + ik wil die limited edition LP omdat dit album verdient om op vinyl gedraaid te worden, plus limited is paars vinyl wat gewoon dope af is. (insert vlam emoji’s)

Jim
Gast
Jim

Ik mag deze show niet missen omdat ik zowel bij Woo Hah als Appelsap niet aanwezig kon zijn omdat mijn hond de tickets had opgegeten. Nu is m’n hond dood. Foktop.

Jaleesa
Gast

Ik mag deze show niet missen omdat ik deze show gewoon niet kán missen!! Deze man heeft één van de beste hiphop albums van het jaar gemaakt en met zijn unieke sound is hij zo origineel en uniek. Daarnaast zal zijn show een gekkenhuis worden en come onnnnn dat kannnn je toch niet missen :0000

Frank de Vos
Gast
Frank de Vos

Ik wil deze show gewoon niet missen. Zijn nieuwe album is zo underrated en wat mij betreft een van de hardste van het afgelopen jaar. Ik heb even behoefte aan een ouderwetse moshpit met hele gekke pokoes.

Wout
Gast
Wout

JoJo,
Ik ben afgelopen jaar gezakt en ik heb gemerkt dat het enige wat me door dit jaar sleept zijn de moshpits van de lauwste hiphop artiesten. I needs dis men! Daarnaast luister ik al omin lang zijn pokoes niet alleen ze nieuwste shit.
Lame winnen man puna i trust you.

Ag
Gast

Ik mag deze show sowieso niet missen ik fuck al met Danny Brown Sinds Tony Yayo van G-unit hem heeft ontdekt in Detroit! Hawaiian Snow (mixtape) alleen echte fans kennen dit haha!

Love

Ag
Gast

+ hij killde iedereen op Detroit VS Everybody zelfs Eminem!!

Comin’ from them streets where they thirsty, starvin’ to eat
Just a step away from failin’, that’s why they call it the D!

yavid
Gast
yavid

ik mag deze show niet missen, want anders moet ik die avond werken..

Daniel
Gast
Daniel

Ik mag deze show niet missen omdat ik mijn broertje dan kan laten zien hoe goed danny brown wel niet is, en hem kan laten horen waar ik zoveel naar luister

Allana
Gast
Allana

Ik kan deze show niet missen omdat Danny Brown the new oldschool artist is! Ik luister erg veel naar zijn tracks naast A Tribe Called Quest, Run D.M.C., Mos Def, Nas en Kendrick Lamar en ik zou Danny super graag een keer live willen zien!

Allana
Gast
Allana

+ laten we the female public deze kaartjes gunnen ???

Debbie Somford
Gast
Debbie Somford

We’re big fool’s gold records fans and have more than one reason to celebrate on Monday. Also, my bf is going and didn’t invite me, help a girl out ;).

JimmyHappy
Gast
JimmyHappy

Een paar jaar geleden gezien op WooHah en het was fucking dope. Kende m helemaal niet, maar sindsdien groot fan. Alleen nooit een show van hem gepakt. Als het eenzelfde vibe wordt als bij WooHah, dan mag ik het sowieso niet missen. Mensen die kaartjes van mij willen scoopen; dont try to stop it, gettin in my way. Youll get stomped like a Broadway play, okay?

Jas
Gast
Jas

Ik mag deze show wel missen, ik wil het gewoon niet. Liever losgaan op Danny Brown dan in een hoekje huilen en vervolgens met een denkbeeldige vriend een potje kaarten.

Daniel Arsalan
Gast
Daniel Arsalan

Ik mag de show totaal niet missen op de hoop dat ik een recless thottie zie die front line hoofd gaat geven, plus ik ben een skeere student die een grote grote fan is sinds day 1 dat ik achter zijn bestaan kwam maar nu huil in een hoekje omdat ik er niet bij kan zijn want men stufie was niet daar op de op de juiste moment #puppyeyes

Bram Barentsen
Gast
Bram Barentsen

Sinds The Hybrid uitkwam volg ik Danny al. Wat een man, met z’n eigen rapsound echt iets wat ik niet moet missen. Met aanloop naar m’n eigen hiphop event aanstaande zaterdag zal dit een super lekker optreden zijn om in de goede sfeer te komen.

Cin
Gast
Cin

Ik kan deze show gewoon niet missen omdat Danny een super unieke artiest is. Ik ben al een fan sinds ‘XXX’ waar ik heel erg van de unieke druggy vibe genoot, en dat met Danny’s extreem vuile, bijna comische lyrics. Atrocity Exhibition is een heel goed album en laat Danny’s uniekheid weer zien. Old was weer wat meer commercieel maar nogsteeds een goed project, maar Atrocity Exhibition is tot nu toe het meest unieke project wat Danny heeft uitgebracht. Dit is gewoon een must.

Noel van Bergen
Gast
Noel van Bergen

Without a doubt 1 van de muzikaalste artiesten die er is, die live een show neer kan zetten die freaking uniek is :-). Een echt must see. Puna, pick me, pick me 🙂

Marijn
Gast
Marijn

Ik hou van hip hop

Patrick de Groot
Gast

Enkele jaren terug heeft mijn toenmalige vriendin mij voor mijn verjaardag twee kaartjes voor een Danny Brown show gegeven. Spijtig genoeg is de relatie toen verbroken vlak voor het concert en moest ik de kaartjes weer inleveren. Sindsdien ben ik niet meer in de gelegenheid gekomen een show bij te wonen. Om te zorgen dat die oude wond eindelijk kan helen moet ik er maandag bij zijn.

Orlando
Gast

Omdat hij nog een fiets en twee kilo suiker van me krijgt en ik al jaren niet goed slaap, omdat ik dit nog steeds niet aan hem heb teruggegeven. En ik heb, uit zeer betrouwbare bron, gehoord hij ook niet.

Sid
Gast
Sid

Deze man is geniaal, hij is anders en ik zou hem heel graag live zien. Zijn shows zijn crazy, hij komt ook naar België (waar ik woon) maar daar kan ik spijtig genoeg niet bij zijn, en ja wie houdt er nu niet van Amsterdam?? fix die kaartjes haha
Cheers

Jord
Gast
Jord

Beste hiphop-album van 2016, period. Really do, let me in ahaha

bas
Gast
bas

ik stop met smoken, vandaag mn laatste jay bij danny zou het afmaken

wpDiscuz