Win 2 kaarten voor de eenmalige Guardian van de Real Shit show van Kraantje Pappie!

kraantjepappie-poster
Onlangs bracht Kraantje Pappie uit het niets maar liefst 3 nieuwe albums uit genaamd Guardian van de Real Shit I, II en III. Ter ere van die albums doet Crane een eenmalige show op 19 juni in de Tivoli in Utrecht. Als support acts staan de mannen van Great Minds en Abbeye op het podium en je kan natuurlijk gastoptredens verwachten van veel rappers die een bijdrage geleverd hebben aan de albums. Het belooft dus een fantastische avond te worden en jij kan erbij zijn want wij mogen 2 x 2 kaarten weggeven. Vertel ons wat jouw favoriete track is van de ‘Guardian van de Real Shit’ albums en waarom en misschien win jij 2 kaarten voor deze eenmalige show.

3 June

24 comments

Leave a Reply

24 Comments Aan "Win 2 kaarten voor de eenmalige Guardian van de Real Shit show van Kraantje Pappie!"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Daniel
Gast
Daniel

Bofkont. Had nooit Jan Smit en Jiggy Dje op dezelfde track verwacht.

Esmee Van Eck
Gast

Favo nummer is Mardi Grass definitely! Hij is focking master. De beat is heerlijk! Je kan er gewoon niet heerlijk op gaan! Tekst is ook weer veelte ziek.

Tijger
Gast
Tijger

Funky ass shit!!! De track maakt je funky, je gaat er niet door zitten op je ass maar je voelt je juist helemaal de shit!!!

mark
Gast

Snuif Sniff met skits vicious van Dope D.O.D
, omdat deze track heel originele sound heeft en er ook een dope gastbijdrage is.

ARKARKARK
Gast
ARKARKARK

Favo track is mardi grass 4 sure! Super sicke beat en Tactic kilt die track volledig!

mandy
Gast
mandy

Het maakt niets uit welk nummer mijn voorkeur heeft . Kraantje pappie is gewoon baas , elk nummer dat hij maakt is goed omdat hij het gewoon kan en doet. Punt 😉 amen!

RvD
Gast
RvD

nummers met kiddy six, daardoor ben ik ikke ben gaan checken van hem. goed nummer voor een jongen van die leeftijd

Droopy
Gast
Droopy

Voordeel van de faam. Eerste nummer wat ik hoorde van de 3 tapes en kwam hiermee direct in die gvdrs vibe! Bovendien heerlijke track samen met labelbaas jiggens

Thomas
Gast
Thomas

Neerval met bepstiggy van gvdrs II vond ik echt hard omdat ik zelf ook fan van sneakers ben. bovendien vind ik de track zelf ook lekker klinken. wist niet dat kraan’s zusje ook kon rappen maar vond het heel tof!

Harra
Gast
Harra

bofkont omdat jiggens daar weer eens lekker ouderwets keihard jiggens komt doen zoals jiggens het beste jiggens doet. Jee!

War
Gast
War

Bofkont: deze track geeft me dat zoete inval gevoel van extince. Op elk album gooit hij een possecut maar bofkont overtreft.

Senzh
Gast
Senzh

Vanaf de oudere tracks zoals Punt, en de boulimia mixtape etc al trouwe volger. Er zijn meer lyrics wel dan niet bekend. Binnen vriendengroep is er al een crane shirt aanwezig en zijn al bekend met de crane shows en dat beviel verdómde goed.

sjawel
Gast
sjawel
Zoveel, zoveel. Als eerste wil ik een gigantische bigup aan ChuBeats en Jasper Staal geven, wat een killerbeats zijn oa. Doe Normaal, Weldra, Freakshow, Niks is te ver, Funkyass Shit, Hommels vliegen. Ongetwijfeld mis ik er enkele. Daarnaast wil ik de features even benoemen. Denk dat menigeen het plausibel acht dat de hardste gastverse sowieso van Jiggy op Doe Normaal, is gewoon niet normaal meer. Waardige nummer 2, niks persoonlijks, is K1 Kerbusch van FATA op Weldra. En als nummer 3 kom ik dan bij Aziz, wat flowt die man sick op Niks is te ver, de beat zit hem… Read more »
Niets Persoonlijks
Gast
Niets Persoonlijks

Niets `persoonlijks. Zoals die track met een soort van boze Kanye achtige intro begint en hoe die A$ap achtige ‘huh’ steeds tussendoor komt is gewoon perfect. De flow van alledrie is ook echt heerlijk en wanneer je met deze track wakker wordt ga je de rest van de dag gewoon facking lekker!
Of zoals K1 zegt: “eerlijk ik ga facking heerlijk”.

Young Kraan
Gast
Young Kraan

Ik hoop dat ik een Bofkont ben voor deze plekken…

d0pe
Gast
d0pe

No way in hell dat deze comments hierboven echt zijn. Wie gaat er nou uit het niks lopen roepen dat er al een Crane shirt in de vriendengroep rondgaat?

‘Welkom in de Feesttent’ en dan tegelijkertijd ‘Guardian van de real shit’
Botert toch niet.

Sjonnie Shadow
Gast
Sjonnie Shadow
‘Kifesh’ Puna? ‘Niets persoonlijks’, maar ‘doe normaal’, is dit de prijsvraag? Prima, dan antwoord ik met ‘tempo’, want ik wil graag winnen. Wel een behoorlijke ‘handarbeid’ om dit te typen, maar goed, ‘niks is te ver’ voor mij. Ben wel bang dat ik ‘neerval’ als ik de ‘bofkont’ ben die de prijs in de wacht mag slepen. Dan kan ik lekker genieten van die ‘funkyass shit’ en de ‘lessen’ die Crane met ons heeft gedeeld op deze drie meesterlijke albums. Dat wordt een show om nooit te vergeten, ‘we hebben de nacht’ van ons leven en ik ga zo laat… Read more »
Bo
Gast
Bo

gun een nigga die kaarten kraantje is gewoon the shit right now

NVE
Gast
NVE

Kraantje Pappie – Tempo met Hef en Jonna Fraser

het is super dope om te horen dat Hef en Jonna gewoon mee kunnen doen op een Crane beat en het nummer naar een hoger en viezer level tillen.
Dit was ook gelijk het eerste nummer wat ik wilde checken, want een Ft. met rappers van Noahs Ark heeft nog nooit slecht uitgepakt!

Jiggy Dje- Je weet wel wie ft. Hef
Kraantje pappie- Punt ft. Jiggy Dje
Murda Turk ft Spacekees- Lekker bezig
Murda Turk- Populair ft. Hef en Jiggy Dje
En dan nog het BangBros album!

Bigup Noahs Ark!!

luuk
Gast
luuk

Snuif Sniff eerlijk dat is rocksterren shit

Daphne de Waal
Gast

Bofkont natuurlijk dat ben je ook als je wint!!!!!!!

Jacqueline de Waal
Gast

Schitterend wie hier heen mag is een BOFKONT

T de J
Gast
T de J

SNIFF SNUIFF Omdat Crane the type of guy is die ”snats” van een random ho dr nachtkast afsnuift en er een liedje over maakt. He’s the real deal.

Suzanne Blom
Gast
Suzanne Blom

Geweldig! Ik zou dolgraag willen winnen!!

wpDiscuz