Win 2 kaarten voor de exclusieve voorpremière van All Eyez On Me

Vanaf 16 juni kunnen we dan eindelijk de langverwachte biopic over het leven van Tupac Shakur zien. De iconische rapper die tijdens zijn carrière de titel van best verkopende muziekartiest aller tijden wist te behalen met maar liefst 80 miljoen verkochte albums en bekend stond om zijn indrukwekkende lyrics tegen ongelijkheid die geïnspireerd waren op zijn Black Panther roots.

Voor de exclusieve première All Eyez On Me op maandag 12 juni mogen wij 2 kaarten weggeven. Je zult voorzien zijn van een gratis hapje en drankje tijdens de film en daarnaast maak je ook kans op mooie film- en muziekprijzen.

Prijsvraag:

Heeft Tupac een bijzondere betekenis voor jou en zou je graag naar de première van All Eyez On Me willen? Vertel dan in de comments wat je favoriete Tupac track is en leg ons uit waarom.

8 June

51 comments

Leave a Reply

51 Comments Aan "Win 2 kaarten voor de exclusieve voorpremière van All Eyez On Me"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Alessandro
Gast
Alessandro

Mijn favoriete 2pac track kon ik niet kiezen tussen Picture me rollin en Ghetto Gospel. Picture me rollin, omdat het gaat over dat je altijd door moet blijven gaan zodat jij de haters later kan uitlachen. Deze boodschap geeft mij in mijn privé leven erg veel kracht in alles wat ik doe want over een paar jaar picture me rollin!
En het nummer ‘Ghetto Gospel’, omdat dit nummer zijn boodschap gigantisch sterk is, zijn flow en delivery je direct kippenvel geven, omdat dit straight out the heart komt

Marc
Gast
Marc

ik moet hierheen ! foto’s zeggen meer dan 1000 woorden. het is heel moeilijk om te kiezen wat nou de favoriete track is, maar als ik moet kiezen, me against the world, zowel de track zelf als heel het album. het laat de echte tupac horen voordat hij naar death row vertrok. en ook natuurlijk dat het album uitkwam terwijl hij in de gevangenis zat, moet je voorstellen wat een ontlading hij had toen hij hoorde dat zijn album op nummer 1 stond op de billboard 200.

Marc.jpg
linde
Gast

2 of Americaz Most Wanted ft. Snoop Dogg. 2 legendes in 1 nummer. Tupac heeft natuurlijk zoveel geweldige nummers zoals Keep Ya Head Up, Hold On Be Strong, Loyal To The Game, etc. Maar toen ik een keer een live optreden van Pac zag op internet waar hij dit lied rapte samen met Snoop kreeg ik gewoon gelijk kippenvel. Altijd als ik dit lied hoor wordt ik helemaal hyped en vrolijk. Vooral door de live versie omdat de energie in het optreden gewoon perfect is.

Lissa
Gast

Favo tracks tupac: dear mama,chances,do for love,keep your head up deze liedjes doet me denken aan vroeger toen ik klein was & mijn vader draaide dat echt leuke tijden met mooi weer en je hoort dit ughh heerlijk?

Casper
Gast
Casper

Fuck The World. Het krachtige aan deze track is de weerspiegeling van Pac’s persoonlijkheid. De persoonlijkheid die mij, en zoveel anderen aanspreekt en kracht geeft. Het is een mix van strijdlustigheid, wijsheid en emotie. Het is een track die menig mens door merg en been zal voelen, ieder op zijn eigen manier, wat ook weer over Tupac gezegd kan worden en wat hem zo groots maakt, zoveel mensen heeft geïnspireerd en geholpen. Daarom is Fuck The World mijn favoriete nummer van 2Pac.

Ben
Gast
Ben

Changes. Het eerste singletje dat ik kreeg van mijn moeder toen ik zes was. Een jaar later kreeg ik Greatest Hits CD die ze, naar mijn verbazing, zelf ook luisterde. Hierdoor kan ik mezelf herinneren dat mijn moeder gewoon een gestoord mens is. Dear mama.

Veel plezier bij de pm

Kutjelikker
Gast
Kutjelikker

Deze site was beetje dood met reactiess totdat mensen iets kunnen winnen dan heb je 40 reacties . En dat heb je nog niet eens in een maand tijd als puna zulke onzin blijft posten8

Djavan Verheij
Gast
Djavan Verheij

Changes en 2 of americaz most wanted. Ik heb deze 2 gekozen omdat het de 2 verschillende kanten van hem liet zien.
Met changes de kant waar hij de wereld wilde verbeteren en zijn visie gaf op wat er allemaal veranderd moest worden in de wereld ( waarvan heel veel onderwerpen nog steeds relevant zijn) en ik heb 2 of Americaz most wanted als nummer 2, omdat dat weer zijn ander kant liet zijn dat hij geen fok gaf om wat mensen van hem vonden en hij samen met Snoopdogg zorgde voor deze clubbanger.

Cherell
Gast
Cherell

Voor mij is mijn favoriete track to my unborn Child. Dit was voor mij een hele bijzondere track waar ik heel veel steun aan heb ondervonden, nadat ik twee kindjes ben kwijtgeraakt in 1jaar 10 mei 2007 en 14 november 2007. De ene was een tweeling waarvan de 1 zich wel normaal ontwikkeld had en de tweede zich agressief verdeelde in cellen. Ze overleed in me buik. De tweede zwangerschap was een meisje die te vroeg was en deze overleed op me borst. Unborn Child was dan ook een ode aan mijn kinderen

Chiizzel
Gast
Chiizzel

I wonder if heaven gotta ghetto in dat liedje denk je aan mensen die je hebt veloren

Souad
Gast
Souad

Mijn favoriete Tupac nummer is of Keep ya head up of Never b Peace. Beide numers hebben een sterke boodschap, net als heel veel andere van Tupac. Maar Keep ya head up is anders omdat dit zowel meisjes/vrouwen laat weten dat ze meer waard zijn dan ze denken maar ook dit overbrengt aan mannen. Never b Peace laat zien dat vrede gewild is maar dat dit niet meer dan een droom is. Ik heb nog veel meer favoriete zoals My block, Ghetto Gospel, Thug Mansion, Changes, Ambitionz as a Ridah en Better Dayz

Khalil temming
Gast
Khalil temming

Ik hou van tupac ik moet naar deze film gaan. Mijn lievelings track kan ik niet kiezen all zijn tracks zijn geweldig, ik kan niet kiezen tussen hail marry hit em up lil homies my ambitons as a ridah shorty wanna be a thug of last muthafucka breathin.

rap-quote-2pac-2-picture-quote-1.jpg
juelz
Gast
juelz

Favoriete track is zwz me against the world bcus its me against the world en de hardest pac verse ooit

Kelly zomer
Gast
Kelly zomer

Deze dame moet die kaarten winnen sws!!! Hou van deze man ❤ do for love niet omdat ik dat de beste track vind maar omdat dat nummer mij op me 14e fan voor t leven maakte? , alles maar ook alles had ik van die man ? in mijn ogen is all eyez on me wel 1 van zijn beste tracks en zeker 1 van zijn beste albums!! Hiphop van nu is voor even? tupac is er je hele leven❤✌

Melmokum
Gast
Melmokum

Lijkt me een super gave film om te zien! Mijn man verteld me altijd over Tupac en wat voor real thug hij was. Lijkt me dan ook leuk om naar de première te mogen en mijn man te verrassen 13 juni is hij jarig dus zou tegelijkertijd een leuk cadeau voor hem zijn. Ons favoriete nummer van tupac is Dear momma omdat mijn schoonmoeder Kanker heeft overwonnen.

Jan
Gast
Jan

Tupac is life, sinds 1998 na het horen van de single ‘Changes’. Snel naar de bibliotheek om te kijken wanneer hij naar Nederland zou komen, maar helaas.

Sindsdien is het dagelijks luisteren naar zijn muziek.

Ik zou heel graag naar de premiere gaan.

IMG_7518.JPG
Gert
Gast
Gert

Voor mij persoonlijk is het Dear Mama omdat ik een moeilijke tijd heb gehad en dit nummer me veranderd heeft. Ik was jong en kreeg schijt aan me moeder, zag niet hoeveel ze voor me deed, had een grote mond tegen haar. Tot dat ik dit nummer hoorde en ik krijg elke keer hier kippenvel van. Dit nummer was echt als een les voor me, net als 2Pac en het heeft me echt veranderd. Ik ben nog nooit zon grote fan van iemand geweest. 2Pac en zijn nummers betekenen echt veel voor me.

Robbiejason
Gast
Robbiejason

Dear Mama, omdat dit voor het eerste Tupac nummer was wat ik hoorde. Blijft altijd in m’n hart

J. G.
Gast
J. G.

Mijn favo Tupac track is “Changes”. Deze track heeft zoveel inhoud en laat je beseffen hoe de wereld om hem heen was, en de wereld zelf. Veel onderwerpen die hij bespreekt in deze track zijn tot de dag van vandaag nog steeds gaande zoals de oorlogen en het politie geweld. Ondanks dat de track in 1992 geschreven. Naast zijn muziek en acteer werk is Tupac zelf een groot een inspirerend persoon met zijn uitspraken en zijn kennis die hij deelde met de wereld.

Cheryl
Gast
Cheryl

Keep ya head up.

Soms zie je het allemaal niet meer zitten, je probeerd je best te doen maar alles zit dan tegen. Deze track help je om weer positief te denken en verder te gaan. Veel tracks van 2pac hebben me door een moeilijke periode geholpen.
2pac cares, if don’t nobody else care

Lianne
Gast
Lianne

Keep your head up heeft me erg geholpen na mijn hevige liefdes verdriet

Kaj van der Heide
Gast
Kaj van der Heide

“Changes” blijft voor mij toch wel een van de beste tracks. Het heeft me een andere kijk op het leven gegeven en als je iets wilt veranderen dat het dan als eerst bij jezelf moet zijn. Ik was laatste jaren flink van het rechte pad maar dit lied heeft me gewoon zo erg geholpen om me hier doorheen te slaan. Het zou me hartstikke vet lijken om tupac zijn levensstijl te zien en hoe hij door zijn moeilijke tijd kwam.

Eramno
Gast
Eramno

Only God Can Judge Me is een van mijn favoriete nummers. De titel van het nummer is al een soort quote op het leven. 2pac beschrijft vele dingen die nu nog relevant zijn. er is een line:”And they say it’s the white man I should fear But it’s my own kind doin’ all the killin’ here”. die pakt mij gewoon omdat zulke dingen best relevant zijn en 2pac juist wou dat dat stopte. Verder beschrijft hij ook zijn zondes en verkeerde dingen die hij heeft gedaan in die track.

nishaam
Gast
nishaam

ik ben op 16 juni jarig samen met mijn broer en pac. Het zou leuk zijn als we naar de voorpremiere konden gaan. MIjn favoriete nummer van hem is natuurlijk Only god can judge me omdat het mij erg aanspreekt en het met de tijd van nu te maken iedereen judged elkaar.

Raïza
Gast
Raïza

Keep ya head up blijft voor mij een van de velen favoriete liedjes van tupac. Dat liedje is zo positief en uplifting is. Dit lied is meer dan 20 jaar oud, maar nog steeds relevant voor de wereld. Hij praat over hoe we respect voor vrouwen moeten hebben, dat mensen selflove moet hebben vooral gericht op de donkeren, en dat eigenlijk altijd moet blijven geloven dat het goedkomt. De reden dat ik naar deze film wil is dat ik mn zusje wil verrassen die tupac goed vind en omdat ze die week jarig is.

Dave
Gast
Dave

AGAINST ALL ODDS. Wrm? Omdat dat nummer net een film is over wat hij in 94-96 heeft meegemaakt. Pac ontcijferd daar (bijv in de 2e verse) bepaalde dingen met jimmy henchmen en vele andere over wat er met hem is gebeurd in bijv 1994 shooting.
En hij vuurt gewoon zn laatste kogel(laatste nummer op zn laatste album) naar zn vijanden(nas,mobbEtc) als een echte soldaat, de Pac waar ik het meest van hou. Deze man geeft me alleen een boost van zelfvertrouwen met zn nummers die timeless zijn. RIP PAC!

Vakkas
Gast
Vakkas

Deze film is zo belangrijk voor de muziek en film industrie. Toen ik hoorde dat dit gemaakt zou worden wist ik al dat ik er bij wil zijn. En de première zou een droom zijn. Er zullen veel dingen gaan veranderen. ‘I’m not saying I’m gonna change the world, but I guarantee that I will spark the brain that will change.”

Tessa
Gast
Tessa

Ik luister sinds een paar jaar old school hiphop en in dat rijtje kan Pac natuurlijk niet ontbreken. Ik vind het ontzettend jammer dat hij, net als Biggie, veel te jong is overleden en om toch een beetje een kijkje in zijn leven te krijgen lijkt het me leuk om deze biopic bij te wonen. Mijn favoriete liedje is Rather Be Ya N*gga, omdat het een heel andere kant van 2Pac laat zien en het tegelijkertijd superchill is om naar te luisteren.

Remco
Gast
Remco

Dear mama, is voor mij Tupac zijn beste werk, ik herken mezelf erin en het spreekt me het meeste aan. En je moeder staat sowieso op nummer 1

Noël
Gast
Noël

Omdat ik Tupac luister sinds ik jong jong was me vader liet me het altijd horen. Ik snapte de tekst niet die tijd omdat ik jong was maar ging er altijd op los. Nu ik wat ouder ben voel ik die tekst gewoon en heb ik respect voor wat Tupac heeft bereikt. Dear Mama is de track die ik het meest voel. Me moeder was en is er nog steeds altijd voor me in de goede en slechte tijden.

Fadim
Gast
Fadim

Ik ben zelf groots fan van Tupac. Mijn favoriete track is my block. Ik kan een grote uitleg geven maar deze pakt me gewoon het meest. Tevens heb ik op mijn schouderblad de quote “after Every Dark night, there is a brighter day. Voor mezelf, maar ook heel toevallig Getatoeëerd op zijn birthday 16 Juni 🙂

Tibor Mercks
Gast
Tibor Mercks

“I Ain’t Mad At Cha”. Deze track gaat over een vriend van 2Pac die vastzat, bekeerde tot de islam en het goede pad is gaan bewandelen. Hun vriendschapsband is daardoor verloren gegaan. 2Pac rapt ook over andere vrienden die zijn veranderd en anders naar hem zijn gaan kijken. De track heeft een emotionele lading, alsof hij zijn vrienden mist en het ze kwalijk neemt dat ze zijn veranderd. Uiteindelijk neemt verzoening de boventoon in de track, wat een wijze les voor mij is: “I Ain’t Mad At Cha”.

Emre
Gast
Emre

My ambitionz az a ridah! Een en al motivatie in alles wat ik doe! School tot sport tot familie

saïda
Gast
saïda

Bijzondere betekenis!?! Tupac is, was en blijft mijn grootste Held!! Ik kan bijna geen favorite nummer noemen omdat ik er vele heb!! But starin through my rearview is one of them!! Geeft altijd die exstra levenslust!! Really LOVE PAC <3

Robin
Gast

Waarom niet?!

Jeffrey
Gast
Jeffrey

Life goes on

Niet alleen brengt dit de mooie complot theorieen met zich mee dat tupac zijn eigen dood in scene heeft gezet. Maar het nummer werkt ook inspirerend op het moment dat je een erge tegenslag in je leven hebt gekregen. Dat wanneer er iets ergs gebeurt dat je door moet gaan en nog harder moet strijden want life goes on

Djey
Gast
Djey

Ik ben opgegroeid met zijn muziek mijn lievelings nummer die ik all zoveel jaar draai is keep ya head up ik wil deze kaarten graag winnen voor mij en mijn broer maar all ik niet win ga ik alsnog daar heen en gun het andere natuurlijk ook die een mooie betekenis hebben achter hun verhaar verplaats van die smoesjes

devlin
Gast
devlin

ik zou graag naar deze film willen gaan, omdat ik veel naar zijn muziek luisterde zowel nu als vroeger, 2pac liet zien wat hip hop muziek echt was en deze film is te mooi om te missen, het nummer only god can Judge me luister ik erg vaak omdat de songteksten zo mooi omschreven zijn,
ik hoop dat ik naar deze film kan gaan

Mariam
Gast
Mariam

Tussen de liedjes kan ik niet kiezen, maar bij het lied Ghetto Gospel moet ik altijd bijna huilen en krijg ik kippenvel. Dit lied is gewoon te mooi en zo waar om het te omschrijven.Ook bij het lied Dear Mama moet ik altijd bijna huilen en heb ik kippenvel. Dit lied raakt mij heel erg en ik vind het ook een van zijn mooiste liedjes aller tijden.Ik zou ziels graag naar de film willen omdat het veel voor mij betekent. Ik ben al sinds mijn 7e al Pac fan en ik wou altijd al naar een film van hem…

Jessica
Gast
Jessica

Hit ‘Em Up. De manier hoe hij zingt/rapt wat hij allemaal heeft gedaan. Gewoon met zoveel schijt en agressie. Echt tof

FransD
Gast

Eey shit man, zoveel te gekke tracks heeft deze man!
Maar sws Dear Mama geeft me elke keer weer goosebumps, perfecte omschrijving van onvoorwaardelijke moederliefde! In 2011 overleed de moeder van mijn beste vriend. Die nacht zou ik mijn verjaardag gaan vieren maar besloot om dit met een besloten groepje te proosten op het leven van zijn moeder! Op een gegeven moment stonden we in de tuin in een cirkel en Dear mama kwam op. Het verdriet en de mooie herinneringen zorgde voor een magisch moment.

Arthur
Gast
Arthur

Mijn favoriete tupac track is Life goes on omdat het mij doet denken aan mij vader en sowieso is tupac muziek mijn hulp in slechte tijde

Lars Ketting
Gast
Lars Ketting

Hit em up, het is sowieso de beste disstrack die er bestaat. En dit is eigenlijk het eerste nummer dat ik hoorde van Tupac.

Anna
Gast

Omdat ik al 2 jaar niet meer naar de bios ben geweest :p lol Voor mij is dat de track Dear Mama. De situatie die Pac hierin beschrijft, schetste voor mijn gevoel altijd een beentje mijn eigen leven. Toch kreeg dit nr voor mij plots een ander gevoel, omdat ik 2jr geleden ongepland zwanger raakte. Ik stond op straat, had geen opleiding meer en had ruzie met m’n vrienden. Ik luisterde veel naar Dear Mama, omdat ik zelf ineens moeder ging worden. Het troostte me enorm.

Gino
Gast
Gino

Better dayz. Wat hier rapt komt gewoon heel hard en ik herken het wel. Ik heb gewoon veel respect voor tupac en heb zowat alle documentaires al gezien dus deze film kan er zeker ook nog wel bij.

Mar
Gast
Mar

Omdat ik al minimaal een jaar aan het wachten ben tot die eindelijk uitkomt en nu komt die eindelijk 🙂 mijn favoriete track is changes, omdat hij hierin over echte dingen in het leven rapt en die nog steeds zo zijn jammer genoeg. Het is een inspiratiebron hoe je naar de wereld moet kijken en als iedereen zou denken als tupac zou het een stuk beter zijn!

TUSA
Gast
TUSA

DEAR MAMA’ is een van me favo track. Elke lijn elke woord dat die beschrijft raakt me en geeft me kippenvel. Zelf is tupac me grootste voorbeeld en me grootste fan. Ik zou heel blij zijn met de kaartjes die ik dan met me moeder zou willen delen. x

Sherien
Gast
Sherien

Hello,
Mijn favoriete track van Tupac hmm. Een super lastige vraag voor een tupac liefhebber. Changes. Changes is de song die ik nog tot vandaag elke dag op repeat heb staan. Waarom? Luister nauwkeurig naar de lyrics. Het laat je beseffen hoe de wereld is, wie jij bent, waar je vandaan komt en of je echt het verschil kan maken. Het mooiste van dit lied is dat het een alledaagse probleem erin word geschets. Look at us now dealing with the same issues they dealt with years ago.

Noah
Gast
Noah

Voor mij toch wel heavy in the game, op deze track laat hij toch weer zien dat hij thuishoort op zijn troon. Elke keer als ik deze draai voel ik die old school vibe weer. Deze plaat heeft een speciaal plekje in mijn hart!

Gigi
Gast
Gigi

Brenda got a baby.. omdat met de jaren heb meegemaakt dat vrouwen om me heen zo worden behandeld en dat ze daarom beschadigt worden en zelfs als ik naar ze kijk zie ik dat t nog steeds diep
Zit .

wpDiscuz