Win 2 kaarten voor de exclusieve voorpremière van Prins

prins-prijsvraag
Op 25 juni komt de film ‘Prins‘ uit, die Vice samen met 100% Halal produceerde. Sam de Jong heeft de film geregisseerd en er zijn rollen weggelegd voor onder andere Lil Kleine, Vjeze Fur en Donnie. 18 juni is de exclusieve voorpremière van de film, gevolgd door een afterparty in de Tolhuistuin in Amsterdam en jij kan erbij zijn. We mogen 2 x 2 kaarten weggeven en het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is ons vertellen waarom jij per se bij de première van Prins moet zijn.

10 June

21 comments

Leave a Reply

21 Comments Aan "Win 2 kaarten voor de exclusieve voorpremière van Prins"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
faske
Gast
faske

ik hou van nederlandse films en die dag is m’n beste vriend jarig hij wordt 20 en hij is lil kleine fan en ik fan fjeze fur

niels
Gast
niels

want ik heb drank en drugs!

MysticFlavour
Gast
MysticFlavour

Lijkt me kort gezegd een van de sickste Nederlandse films van 2015

Youri
Gast
Youri

Ik ga het niet mooier maken dan het is maar het komt d’r op neer dat mijn CJP pas al minimaal 10 jaar over datum is, waardoor ik de kans die ik eerder had om te gaan miste..

Daarnaast ben ik benieuwd naar de acteerkunsten van Vincent van de Waal!

Tino Teams Up
Gast

Vincent van de Waal in een film ?? Lil kleine erbij ?? Deze premiere moet wel een feesje worden. Dus daar moet ik dan eigenlijk ook toch wel bij zijn! haha.

Nick
Gast
Nick

waarom niet?

Sander
Gast
Sander

Omdat ik het anders het wereld record “nog nooit iets gewonnen” ga breken

Rens
Gast
Rens

Na de film zal ik op de afterparty in de Tolhuistuin “de Prins spreken” en feestvieren tot in de vroege uurtjes!

Shakazulu
Gast
Shakazulu

Ik heb met veel plezier naar de eerste 2 making off afleveringen gekeken en ben nu toch wel heel erg benieuwd naar de film! plus een afterparty met lil kleine wil ik wel is mee maken.

Sepa
Gast
Sepa

Waaaaaarom? omdat ik op de afterparty 10 flessen zal trekken!!! duss ik zal ongeveer 2.000 euro besteden

Is Goed
Gast
Is Goed

Om Olivia Lonsdale haar nummer te scoren.

Ciss
Gast
Ciss

Ik woon in Antwerpen als een prins op een stuffie money.

marcellus35ac
Gast

Ik wil lil kleine wel is als echte kleine jongen zien haha

Ohjeetje!
Gast
Ohjeetje!

Omdat ik heel veel tijd doorbreng met het bezoeken van puna.nl op mijn zolderkamertje met mijn bezweette voorhoofd en een ventilator, gun deze boy ook een keer een dagje uit z’n osso.

V.
Gast
V.

Omdat ik op 25 juni, de dag van de normale première, ‘s ochtends vroeg voor een lange tijd naar Berlijn vertrek, en alhoewel de drank & drugs daar ook volop aanwezig zullen zijn wil ik voor die tijd toch nog even die Prins experience meepakken.

Martijn
Gast
Martijn

Na de nieuwe CD van New Wave helemaal fan van Lil Kleine, wat is nou leuker dan een film bezoeken waar hij in mee speelt? Niks inderdaad! Ten slotte altijd leuk om met een maat een première bij te mogen wonen nadat je geslaagd bent!

Jiggy
Gast
Jiggy

Gewoon, omdat ik Sigrid ten Napel graag wil doen.

J-OVO
Gast
J-OVO

Omdat ik me dit jaar helemaal kapot gewerkt heb om nog iets van mijn school te maken en ik op die dag eindelijk klaar ben. Dat moet uiteraard gevierd worden met een mooie avond/nacht! Laat me zien dat hard werken beloond! Bless!

Daan van de Geest
Gast
Daan van de Geest

Ik ga geen dom smoesje verzinnen of een grapje maken, ik wil hier gewoon super graag heen.

Fransje
Gast
Fransje

Omdat ik al veel te lang op deze prachtige film wacht en omdat ik wel toe ben aan een feesie. Laat die drank en drugs maar komen????✌️

Michelle
Gast
Michelle

Ik wil heel graag naar deze film omdat ik geslaagd ben en nu wel een avondje uit kan gebruiken!

wpDiscuz