Win 2 kaarten voor de fan screening van Ride Along 2


Twee jaar nadat Ben Barber (Kevin Hart) voor het eerst in de auto stapte bij James Payton (Ice Cube) is het duo terug met de tweede Ride Along. Dit keer gaan ze naar Miami, waar de heren een een drugs baron moeten oppakken die de dealers in Atlanta van drugs voorziet. Tijdens de Ride Along probeert Ben uiteraard weer op hilarische wijze indruk te maken James, de broer van zijn aanstaande vrouw Angela (Tika Sumpter). Naast Ice Cube en Kevin Hart zijn er ook rollen weg gelegd voor T.I. en Tyrese.

Ride Along 2 is vanaf 4 februari door het hele land te zien, maar jij kan de film al op 16 januari zien tijdens de fan screening, want wij mogen 5 x 2 kaartjes weggeven. Vertel ons waarom jij per se bij de screening wil zijn en misschien win jij twee kaarten. Mocht je net naast de kaartjes grijpen, dan maak je nog kans op 1 van de 3 prijzenpakketten, bestaande uit een hoodie en een beanie.

ra2 beanie ra2 hoodie

13 January

65 comments

Leave a Reply

65 Comments Aan "Win 2 kaarten voor de fan screening van Ride Along 2"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Edward Plantinga
Gast
Edward Plantinga

Zodat ik mn meisje mee hierna toe op date kan nemen, zij is een nog grotere fan van Kevin Hart dan mij. Hier zou ik haar heel erg mee kunnen verrassen.

Danny
Gast

Omdat ik deel 1 gruwelijk vond! Deel 2 ga ik sowieso kijken, ongeacht of ik wel of niet win. Kortom: ik heb geen slijmverhaal, smoesjes of leugens om die prijs te winnen. Lijkt me hartstikke cool! Zo niet, kom maar op met die hoodie/beanie 🙂

Chriss
Gast
Chriss

Kevin hart is de grappigste comedian, hij staat op nummer 1, lekker druk en altijd vrolijk, deel 1 was gruwelijk en heb tranen met tuiten gelachen! Kan niet wachten op deel 2! Hopelijk zitten wij 16 Jan. Daar!

j.
Gast
j.

heb al kaarten liggen voor kevin hart 30januari dus zou dan toch mooi zijn als ik bij de fan screening mag komen

Kevin Hart Himself
Gast
Kevin Hart Himself

Dag niet gelachen is een dag niet geleefd.
En deze film word zeker tof.
Heb deel 1 al meerdere malen gezien, kan niet wachten om deel 2 te zien dusja als ik ze zou winnen.. holla at me

Hidde
Gast
Hidde

Avondje genieten kan nooit kwaad toch? Deel 1 was geweldig dus ben zeer benieuwd naar deel 2. Zou het super tof vinden om te winnen! En zo niet dan niet, dan laat de hoodie/beanie maar komen!

Sander Baks
Gast
Sander Baks

Helaas kan ik niet naar een van de concerten of de screening gaan omdat ik dan weer naar Slowakije moet voor 3 weken therapie maar zo hoodie zou erg goed uitkomen

Shariff
Gast
Shariff

De enige man die mij METEEN aan het lachen krijgt bij alleen al het aanschouwen van zijn voorkomen! Om eerlijk te zijn ben ik nog niet op de hoogte van zijn acteerskills. Uiteraard ken ik hem van zijn standup comedian shows.

Des te meer DE reden voor mij om de acteerskills van zowel Kevin Hart als Ice Cube te aanschouwen. En ja dat kan dus echt niet wachten tot 4 februari. En nee ik neem niet genoegen met de Hoodie en muts;)

Quinten
Gast
Quinten

Ik ben twee dagen ervoor jarig (14 januari) en wat zou er nou beter zijn dan lachen om Kevin! Ik moet dan ook hoe dan ook 16 januari erbij zijn! Ride Along 1 was al geweldig, deel 2 kan alleen maar beter zijn..

Hopelijk mag ik hem 16 januari zien!

Mac W
Gast
Mac W

Yo ik heb geen rijbewijs, can i ride along to the movies?

D
Gast
D

Ik ben sinds kort echt een grote Kevin Hart fan geworden door een hele goeie vriend van mij. Ik had gelijk al zijn films in 2 dagen gekeken ik vond ‘m helemaal geweldig. Ik vond hem zo grappig dat ik zelfs zijn interviews op internet ben gaan kijken hahaha.. Zou die vriend van mij er ook echt helemaal blij mee maken. Ik moet deze film hoe dan ook zien!!

PJ
Gast
PJ

Ik vind Kevin Hart supergrappig en Ice Cube supertof (het lijkt alsof hij geen emoties heeft, zn blik is meer dan dodelijk). Ik heb ride along inmiddels al te vaak gezien, still funny tho’. Zou deel 2 supergraag (als een van de eersten) willen zien, dan hoef k niet meer naar de eerste te kijken.. Deel 1 was master, dus hoe zal deel 2 zijn? Daar kom ik 16 januari wel achter ;-p

Ama
Gast
Ama

you see, the way my bankaccount is setup… i really need PUNA to ride along with me on this one….

Ice Hart
Gast
Ice Hart

Ik ben een grote NWA fan en ook al fan van Kevin hart sinds Soul Plane. Best of both worlds voor mij dus. Ik zou me vereerd voelen als ik bij de screening mag zijn.

Joey
Gast
Joey

Gruwelijk film en ik heb sowieso altijd al een fan screening willen meemaken.

Thiemo Burgzorg
Gast
Thiemo Burgzorg

Why?
Cause you can make it happen.
How?
Sending a email that i won.
Let today be a good day

Sharif h
Gast
Sharif h

Fan van ixecube al heel mn leven. Zowel muziek als film. Kevin Hart is geniaal en zorgt ervoor dat iedereen omver ligt. Would love 2 go

Chocolate drop
Gast
Chocolate drop

Quik 3,5 barz

GIVE me the tickets or i’ll take’m
brake’m, i got a gun so big you dont wanna see me blaze’m.
bup bup bup! thats the sound of my gun, you better run.
fun.

Gun die tickets man ik ken letterlijk alles van kevin hart! big fan.
i wanna goooo!

Candy club
Gast
Candy club

Ben een grote fan van kevin hart, ken hem al zeer lang. Een van de weinige mensen die me kunnen laten lachen.

Let me go !!!

chocolate droppa
Gast
chocolate droppa

Lijkt me super leuk om te zien. Wacht al veel te lang!!

CTBF
Gast
CTBF

Big fan van Ice Cube, Kevin en de movie zelf! Moet hier bij zijn!!

kro
Gast
kro

Ride Along 1 is de eerste film die ik keek na een operatie van de week aan m’n stembanden, mocht eigenlijk niet lachen omdat dat het herstel tegen zou werken, maar het was onmogelijk om niet te lachen bij Kevin Hart man. Zou t chill vinden als ik deel 2 bij de fan screening zou kunnen zien, vooral omdat ik dan wel kan en mag lachen om die kleine man.

jasper
Gast
jasper

doe mij maar die hoodie

haans
Gast
haans

lekkerwijf

RCorleone
Gast
RCorleone

Ik wil Ride Along 2 zien omdat ik dan mezelf en een ander sowieso gelukkig kan maken met een avondje lang en hardop gelach!

Katjang
Gast

Ik zou graag samen met mijn vriendin hier naar toe willen gaan.
Want ze is nog niet zo lang geleden bevallen van onze zoontje en de hele 9 maanden was erg zwaar voor haar. Het was geen gemakkelijke zwangerschap.
Dus het zou nu erg leuk zijn om zoiets leuks en gezelligs samen even mogen mee te maken. Want we zijn beide fan van Ice cube en Kevin hart.

Frank Stockmann
Gast
Frank Stockmann

Ik zou het heel tof vinden om samen met mijn vriendin naar Ride Along 2 te mogen gaan. Ik ben een superfan van Kevin Hart en Ice Cube. Daarnaast heb ik Ride Along 1 al wel 10 keer gezien, gewoon omdat deel 1al zo grappig was. Na het zien van de trailer van deel 2 wil ik daarom niks liever dan het zien van deel 2. Ik zou het daarom heel tof vinden om uitgekozen te worden, aangezien ik nog nooit naar een premiere ben geweest.

Alvast bedankt voor het lezen van mijn bericht.

ADF
Gast
ADF

Ik zou graaaag naar de screening willen om me even dood te lachen. Ik heb natuurlijk 1 gezien en dat was geweldig. Kevin Hart en Ice Cube zijn levende legendes dus dit moet ook een geweldige film zijn! Ik zou ook heel blij zijn met een hoodie of beanie! 🙂

Haris
Gast
Haris

Simpelweg zodra één van de twee in beeld komt ik al moet lachen door hun gezichtsuitdrukking zonder dat ze ook maar een woord al hebben gezegd. En aanngezien ik sinds mijn jeugd ben opgegroeid met Ice Cube’s zijn muziek en films en Kevin Hart al een flink aantal jaren volg zou ik het fantastisch vinden als ik het geluk heb om bij de fan screening aanwezig te kunnen zijn.

jer
Gast
jer

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.
Kevin hart is altijd lachen en wie is er nou liever dood dan levend?

isidora
Gast
isidora

kijk kevin hart is nou iemand die me aan het lachen ken krijgen ik hoop dat ik word uitgekozen voor de fan screening zo niet ook goed nooit geschoten is altijd mis HAAAA HAAAA

NWA.Ice.Cube
Gast
NWA.Ice.Cube

Ik vond de film ride along al heel grappig en ben naast dat ook een grote fan van ice cube niet alleen door de film maar ook door zn muziek wat mij dus heel erg aanspreekt. En naja kevin blijft gewoon kevin een heel grappige gast.

Yuweeltje
Gast
Yuweeltje

Ik hou echt van kevin hart hij is heel grappig en mijn favoriete acteur en zo’n kans krijg je misschien maar 1 keer in je leven en die kans wil ik niet mislopen het zo heel toff zijn om hem live te zien samen met ice cube en die screening te kijken want ik verheug me op die film.

M. Scheffer
Gast
M. Scheffer

Waarom ik bij de screening wil zijn…
because I want to ride along with this funny adventure of two of the funniest actors.

SoefBoef
Gast
SoefBoef

Ik ben een grote fan van Ice Cube vooral van zijn oude muziek in de tijden van Dr.Dre en Kevin Hart de films heb ik allemaal al gezien en ook zijn theater shows maar toch zou ik hem in het echt willen ontmoeten het zijn mijn twee helden bij elkaar Ice Cube&Kevin Hart

illy
Gast
illy

Omdat mijn vriend een grote fan is van Kevin Hart. Ik zou graag de kaarten voor hem willen, hij zal echt verrast en super blij zijn.

Benni
Gast
Benni

Omdat me zussen mij Kevin hart noemen lijk stiekem een beetje op hem en hij is gwn een goede acteur begin al te lachen als ik de hoofd zie??? tevens is ice cube ook een goede acteur en artiest. Dus die 2 kaarten gunnen moet je kunnen?????

Nesrine
Gast
Nesrine

Ik zou graag de kaartjes willen willen voor de fan screening omdat ik de film in San Francisco heb gezien samen met mijn broer en het lijkt me heel leuk om dat moment weer te beleven met hem en natuurlijk Kevin Hart en Ice Cube erbij!

Martijn
Gast

Ik wil graag bij de première zijn omdat ik met mijn vriendin naar de voorstelling in ziggodome ga en de planning zou helemaal compleet zijn als we dit konden maarja ik win toch nooit wat :p

Stephanoza
Gast
Stephanoza

Graag wil ik naar de Fan Screening van Ride Along 2, omdat ik zowel van Kevin Hart als Ice Cube fan ben. Deel 1 was sowieso al een classic, dus ik verwacht meer buik en kaakpijn in Ride Along 2. Op Instagram maakt hij me al gek met zijn uploads over zijn promo tour, hilarisch…
Ten slotte zie ik het ook als een opwarmertje voor de show van Kevin Hart in Amsterdam. De eerste een aantal jaar geleden was legendary. Dit zijn mijn redenen waarom ik per se bij de screening wil zijn!

Mijke
Gast
Mijke

Ik zou graag de kaartjes winnen, omdat mijn vriend helemaal out of his mind gaat als hij hoort dat we hier heen gaan! En er is geen beter ‘2 year anniversary present’ dan eentje waar een hoop actie, Kevin Hart én Ice Cube in zit 😉

Asha
Gast
Asha

Oh damn, ik zou heel graag 2 tickets willen winnen. I’m a huge fan of Kevin Hart, serieus hij is zoooo damn funny. En ik vond Ride Along deel één ook echt nice. Vooral de combinatie van Ice Cube en Kevin. Ik kan helaas niet naar Kevin Hart zijn show in de Ziggodome, but hey tickets om de première mee te maken van Ride Along 2, dat is gewoon perfect haha..

Achmed
Gast
Achmed

Ik wil deze kaarten winnen, omdat Kevin en Ice Cube mijn favoriete comedy acteurs zijn. Ride Along zelf is ook echt een goeie, ik heb ‘m al meerdere keren gezien. Verder zou het ook echt chill zijn om deze kaarten te winnen, zodat ik mijn zus (grote fan van Kevin) kan verrassen.

Marciano
Gast
Marciano

Ik zou graag tweeen kaartjes willen winnen omdat ik zo veel van Kevin hart films hou heb alle wel gezien maar Kevin hart en ice cube zijn gewoon het gouden kopen en ik brak gwn van het laChen dus ik hoop dat Ik de kaartjes win

Chappie
Gast
Chappie

Deel 1 was vet en ik zeg je eerlijk, ik vind die hoodie gewoon keihard.

Imane
Gast
Imane

Ik zou super graag de kaarten willen, wou altijd al Kevin hart in het echt zien en wacht al sinds de eerste ride along op een deel 2 ook zou ik het zo leuk vinden om mijn beste vriendin hiermee te verassen voor haar verjaardag omdat zij ook een enorme fan is!

DtheK
Gast
DtheK

Ik zou heel graag kaarten willen winnen van de fan-screening omdat ik me echt kapot heb gelachen om deel 1. En natuurlijk spelen kevin hart (grappigste acteur die er is) en ice cube (één van de beste rappers ooit) erin. Helemaal een film voor mij dus.

Iced
Gast
Iced

Ride Along 1 was ge-wel-dig. En de acteurs… Voor mij de twee grappigste comedy-acteurs die er zijn. Als ik kevin hart’s gezicht al zie moet ik lachen. Geniaal die gast. Buiten dat ben ik opgegroeid met ice cube’s muziek.
Heb het vorige deel gekeken met mijn vriendin. We vonden hem helemaal geweldig en hebben ons kapot gelachen. Als ik deze kaartjes win, neem ik haar zeker mee.

Renato
Gast
Renato

Ik zou graag twee kaartjes willen winnen, zodat ik me vriendin kan verrassen met haar 30e verjaardag en omdat Kevin Hart Rocks, van schoenenverkoper naar beroepskomiek. He’s living the dream 🙂

TheKingKJ
Gast
TheKingKJ

Kwam bij deel 1 al niet bij van het lachen samen met mijn moeder. Wil graag deel 2 ook met haar beleven en dit als verjaardagskado aan haar geven!!

wpDiscuz