Win 2 kaarten voor de feestelijke première van de Belgische film Black

Black is een modern Romeo & Julia-verhaal dat zich afspeelt in de Brusselse wijken Matongé en Molenbeek. De vijftienjarige Mavela is lid van de beruchte jeugdbende Black Bronx. Ze wordt verliefd op Marwan, een jongen van de rivaliserende bende 1080-ers. De twee jongeren worden beiden gedwongen te kiezen tussen trouw aan hun bende of de liefde voor elkaar.

Om de film zo rauw mogelijk te houden, werd ervoor gekozen om te werken met acteurs en actrices die via streetcasting rechtstreeks van de straat, via scholen en social media werden uitgekozen. Dat heeft in België al geresulteerd in groot succes en nu is het tijd om Nederland over te nemen. Er zullen twee premières gehouden worden, één in de Pathé Munt (Amsterdam) op 11 januari en de andere vindt plaats in de Paradiso (Amsterdam) op 14 januari. Op beide avonden zal er wat te eten en te drinken zijn, zal de cast aanwezig zijn en bovendien zullen er verschillende goodies weggegeven worden.

Prijsvraag

De film is vanaf 14 januari voor iedereen te zien, maar jij kan al bij één van de premières aanwezig zijn. We mogen 10 x 2 kaartjes weggeven voor de avond in Pathé en nog eens 5 x 2 kaarten voor de feestelijke première in de Paradiso. Het enige wat je hoeft te doen is ons vertellen waarom jij hier per se bij wil zijn en misschien win jij 2 kaarten.

7 January

16 comments

Leave a Reply

16 Comments Aan "Win 2 kaarten voor de feestelijke première van de Belgische film Black"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
aidan
Gast
aidan

Zou een geweldig verjaardagscadeau zijn! 🙂

Hoofdbuurtwerker van de Buurt
Gast

broers en zussen van de Puna redactie, met deze kunnen jullie me echt die gunning geven dat ik wahed smoothe mamacita kan meenemen naar deze film, plus deze film lijkt me nog gevaarlijk ook.
Gunning daar draait het om, van jullie kan ik die wel krijgen en als jullie mij ooit nodig hebben dan gunning ik jullie ook.

013
Gast
013

Zodat ik mijn jarige neef mee kan nemen op 11 januari ?

Daphné
Gast
Daphné

Ik woon in België en heb de film nog nooit gezien, me de 2 filmtickets kan ik de film eindelijk zien en er ineens een citytrip van maken PLUS ik maak ook nog iemand blij ?

Rimon
Gast
Rimon

Omdat mijn vriend en ik vrijwel alle films op Netflix wel zo’n beetje gezien hebben en deze film klinkt als een film die we beiden interessant vinden! Daarnaast ben ik 11 januari jarig! 🙂 Al gaat mijn voorkeur wel naar de 14e maar maakt niet zoveel uit haha. Let’s hope.

Benni
Gast
Benni

Ik moet hier perse bijzijn omdat ik weet hoe het is om daar te wonen heb 2 jaar in de buurt port du namur (naamse poort) en mijn kapper en boodschappen deed ik in matonge was een leuke tijd jullie kunnen me terug brengen ?????

Martin Marsoeki jr.
Gast

Waarom?
Gastenlijst = Dubbelprijs!!

Cyber Mike
Gast
Cyber Mike

Omdat deze film waarschijnlijk niet te torrenten is, en ik anders moet betalen weetje.

Moeilijke tijden toch

Iliass Elkhatari
Gast
Iliass Elkhatari

Omdat films van jonge makers (zoals Rabat, Prins en Wolf) te dope zijn en veel meer waardering verdienen! So thats why i need to see this movie as soon as possible!

Love

Brenda
Gast

Zodat ik er een blog over kan schrijven.

Brenda
Gast

En media studeer u

D
Gast
D

Ik hou van mensen die nieuwe dingen proberen en niet alle protocollen en hokjes volgen!

Frank Stockmann
Gast
Frank Stockmann

Omdat mijn vriendin en ik gefascineerd zijn van rauwe Nederlandstalige films met een maatschappelijk karakter. Ook na het voorproeven van de sneak preview aankondiging bij De Wereld Draait Door, is onze verlangen om de feestelijke premiere in Paradiso of in Pathé aanwezig te mogen zijn nog sterker geworden. Ik zou het daarom een eer en een voorrecht vinden om door Puna uitgekozen te mogen worden.
Mijn 2016 zou daardoor fantastisch beginnen.

Martin Marsoeki jr.
Gast

Thanks for the invites,Puna.
But SOEKI got to work late….that nite.
( Brrr… )
But I will goto Para to see it….
#LOVE #PEACE

SOEKI

Mariam
Gast
Mariam

Mijn vriendin en ik willen deze film zo graag zien. Het lijkt ons echt een goede film, omdat het realistisch is. De film draait niet in de buurt waar wij wonen en we willen er helemaal voor naar Amsterdam toe komen om deze film te zien.

Lm
Gast
Lm

Ik wil hem gewoon heel graag zien!☺️?

wpDiscuz