Win 2 kaarten voor de Veldentaal releaseparty met Bokoesam, Idaly, Yung Nnelg, Garrincha en GRGY

00 Veldentaal Front
Veldentaal is een collectief bestaande uit Bokoesam, Idaly, Yung Nnelg, Garrincha en GRGY en samen brachten zij voor het weekend hun gelijknamige mixtape uit. Op dezelfde dag kwam ook de eerste video ‘Belangrijk‘ uit en aanstaande vrijdag vindt de releaseparty van de mixtape ‘Veldentaal‘ plaats. Tijdens de release zullen Bokoesam, Idaly, Yung Nnelg, Garrincha en GRGY natuurlijk de tracks van Veldentaal ter gehore brengen en mogen we een aantal gastoptredens verwachten. Lion Kojo, APPIAH en Garrincha nemen zelf de muziek voor hun rekening en dit alles in cultureel centrum OT301 in Amsterdam vanaf 21:00 uur.

Wij mogen 4 keer 2 kaarten weggeven voor het evenement. Vertel ons wat je favoriete track van Veldentaal is en waarom en misschien win jij twee kaarten. Als je de tape nog niet beluisterd hebt, kan je hem hier downloaden.

Veldentaal FlyerV4

14 July

15 comments

Leave a Reply

15 Comments Aan "Win 2 kaarten voor de Veldentaal releaseparty met Bokoesam, Idaly, Yung Nnelg, Garrincha en GRGY"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Suikerzout
Gast
Suikerzout

Veldentaal – Belangrijk, omdat het belangrijk is dat ik daar aanwezig ben.

Clemens Villa
Gast
Clemens Villa

Veldentaal – De Tour, harde beat en goede flows!!

T
Gast
T

Veldentaal – Up Nu

Dan trommel ik de SQUAD Up Nuuuu
De #Squad is altijd ready voor een fissa

ruub
Gast
ruub

veldentaal is gewoon precies wat we nodig hebben op dit moment. Ik was net klaar met alle tapes van bummyboys, en met what else van Yung nnelg, new wave was t voor mij ook niet meer na de tweede week van de release. nu komt dit met straight fire! Game changer dit! ‘Love man’ is sas m’m favoriet want die shit voel je gewoon in je pik man. that’s wassup. En sws de intro van ‘de tour’ is legendarisch. #kifulifestyle real gangbengshit.
Sws 1 dikke so naar alle boys van veldentaal. Shit is te gaande!

Duncan
Gast
Duncan

Veldentaal – belangrijk
Deze track is zo belangrijk, je moet klaar staan voor je ‘ team ‘ anders raak je ze kwijt. Je ‘ team ‘ is misschien wel het belangrijkste wat er is.

Vido
Gast
Vido

14. Love man , Lekkere flow lekker bouncy en toepasselijk + Plus geweldige “Undercover-track” .

fasilsimonkuipers
Gast

love man hebben heel veld mee laten zingen op teschelling ik geen turken maar ken wel de odd man

Robert
Gast
Robert
8. Seizoen (ft. Jandro & RayFuego) – Sowieso is dit hun seizoen, en met hun bedoel ik Veldentaal en het hele SMIB leger. Ik ben ongeveer 2 jaar geleden begonnen met hun te checken en alles wat zij doen vind ik dope. BummyBoys was sowieso al te dik. Daarna kwam nog meer vuur met vooral What Else van Yung Nnelg. Nu op deze Veldentaal tape laten ze zien dat de combo met BokoeSam en Idaly te hard komt. Het nummer Seizoen is gewoon dé omschrijving van iedereen die meewerkt aan hun muziek, dit is en wordt hun seizoen. Verder vind… Read more »
Dom
Gast
Dom

Domme shit! De track was al te horen bij yung nnelg zn 101 barz en was toen al keihard, op de tape komt die nog harder, yung nnelg is dat ding! Staat op replay hoor! Domme shit boy

Smibsa
Gast
Smibsa

Staat hele dag aan dit album, luister al een tijdje naar deze jongens en het is gewoon mijn soort muziek!

Duncan van Wijk
Gast
Duncan van Wijk

Ze zijn allemaal goed, maar er is er een die echt eruit schiet en dat is love man, gekke tekst, lekkere beat gewoon een hele domme track, love naar veldentaal man!

Merijn
Gast
Merijn

Nr 3 : Werk
Domme tune, like it

FokPunaHaters
Gast
FokPunaHaters

Love man
Deze track is gewoon een kaulo harde banger waar mad love in zit.
Als deze live wordt geknald ga ik ziek ham.
Veldentaal is ziek goeie shit.

Smibsa
Gast
Smibsa

De beste track van dit album vind ik zelf ‘op mij’, zo’n lekkere beat waar je helemaal in wegvalt als je in een space zit.
Als ik wat op heb ga ik liggen met dit nummer aan, dat moet je eens proberen!

RB
Gast
RB

Constant
Gezien de ontwikkelingen de laatste tijd in de Schilderswijk vind ik deze track een soort anthem voor de jeugd in de grote steden. Het is dope hoe shit als ADF, SMIB en Eastside met elkaar samenwerken om dit project neer te zetten. Op deze track vind ik de features van Jandro en Ronnie dan ook keihard. Constant vuur.

wpDiscuz