Win 2 kaarten voor Kevin Gates in de Melkweg op 16 januari

gates

Kevin Gates is momenteel druk bezig met zijn ‘ISLAH’ tour en staat daarom op 16 januari tijdens Encore in de Melkweg te Amsterdam. Natuurlijk komt hij hierheen ter promotie van zijn gelijknamige album dat vanaf 29 januari in de winkels ligt.

Kevin Gates wordt voornamelijk geprezen om zijn emotionele verhalen die een openhartig beeld schetsen van een leven vol met struggles. Voor iedereen die nog geen tickets heeft kunnen bemachtigen, mogen we 2X2 kaarten weggeven voor aankomende zaterdag 16 januari.

Laat hieronder weten wat jouw favoriete track is van Kevin Gates en waarom? De twee beste en meest originele antwoorden winnen ieder 2 kaartjes voor het concert van Kevin Gates in de Melkweg.

13 January

30 comments

Leave a Reply

30 Comments Aan "Win 2 kaarten voor Kevin Gates in de Melkweg op 16 januari"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Piet failliet
Gast
Piet failliet

‘Kevin Gates – Streets of BR’. beste solo en ‘Kevin Gates ft young bleed – play it how it go’ beste collabo! Hij is een beetje commercieel geworden sinds die tijd maar daar komt hij ook goed mee weg. Dope emcee!

bobbywhite
Gast
bobbywhite

Pourin the syrup, ik hou van limonade

Kevin Gatttessss
Gast
Kevin Gatttessss

Idgt. Dit liedje geeft me elke dag motivatie om door te gaan met alles. Heel inspirerende video clip. Sinds kevin gates begon met rappe was ik al down met hem. IDGT!!! I want them dead presidents!!!!!

CTBF
Gast
CTBF

Gates pakte mij als eerst met z’n track Satellites. Been listening since! Zijn muziek zorgt ervoor dat ik hard blijf gaan in life!!

tientje
Gast
tientje

John Gotti, omdat zn stem daar klinkt alsof hij als klein kimd in een ketel met lean is gevallen

GMG
Gast
GMG

Wish i had, because i wish i had the same life style like him!!

Dean
Gast
Dean

Paper chasers, omdat money de motivatie is (wat ik niet heb)

NNG
Gast

Kevin Gates – I Dont’ Get Tired

Het meest motiverende nummer van de afgelopen 10 jaar, en ondertussen is het al een ”Anthem” geworden. School + Werk = geen vrije tijd, perfect nummer om te luisteren op Payday, terwijl je je stack telt haha.

Sanne
Gast
Sanne

John gotti, vind dit gewoon een heerlijk nummertje, en zou heel graag naar zijn show willen… Zou een leuk verjaardags cadeau zijn voor mijn vriend

Gianni
Gast
Gianni

Really really pakt me het meest omdat ik dan gang kan zijn met de gang

XXX
Gast
XXX

Kevin Gates – Tiger
Waarom??? Komt voornamelijk door de lyrics in het nummer (goeie storytelling) daarnaast lekker refrein en een goeie beat alles wat een nummer nodig heeft zit erin wat wil je nog nou meer!

Heart of a tiger will commit homicide….concrete jungle where we fight to survive!!!!!

Tam
Gast
Tam

Kevin Gates – ‘4:30 a.m’

De manier waarop Kev uitlegt waar hij zich doorheen heeft moeten slaan als het neer komt op backstabbing, hustling, gunfights, etc. En om dan vervolgens nog terug te komen als een artiest van zijn klasse, kan je in mijn ogen wel zeggen dat je als persoon erg bent toegewijd aan je droom.

Kaka
Gast
Kaka

Kk puna boelers stop die kaarten in je reet marikus

Iggy
Gast
Iggy

Really really because cmon son really really

Luca
Gast
Luca
Iedereen allemaal over bepaalde liedjes, het gaat niet om bepaalde liedjes, als t alleen om bepaalde liedjes zou gaan zou je wss een concert ook niks vinden, als je alleen van 1 lied van m houd. Ik vind Kevin Gates in t algemeen een goede rapper, zn teksten zijn geweldig ( vind ik persoonlijk ), en ik weet niet of t aan mij ligt, maar zn looks stralen iets uit, alsof alle dingen in zn teksten echt zijn, haha maar dat zal wel aan mij liggen. Ik zou ook graag willen winnen omdat mn broer op de 16e (zaterdag) 21… Read more »
Y U N G M I T O
Gast

Tomorrow, omdat hij op een hele scherpe manier de boodschap weet over te brengen. Die beat is best gang enzo maar eigenlijk gaat het nummer over depressie wegstoppen met drugs. Pakt me elke keer

Luca
Gast
Luca

Maar als t persee zou moeten, word het denk ik 2 Phones, gewoon lekkere sound, haha sorry voor easy uitleg 🙂

René Tromp
Gast
René Tromp

Wish i had it vind ik het beste nummer ik kan me er goed in inleven wanneer ik struggle zou echt baas zijn om hem eindelijk life te zien

Maurice
Gast
Maurice

Sit down , hier laat hij naast zijn gevoelige tracks ook nog horen dat hij streetrap onder de knie heeft , dikke track , sicke beat , zeker een goeie voor bij de melkweg , waar ik graag bij wil zijn ??

Matthi
Gast
Matthi

Mijn favoriete track van Kevin Gates is ‘I Don’t Get Tired’ IDGT ik vind dit zo’n chille track omdat hij een rustig refrein combineert met harde barz en flow. Dit laat het naar mijn mening erg lijken op Old School hiphop en ik vind het gewoon heel dope dat er nogsteeds zulke muziek gemaakt wordt maar dan in het heden. Ik zou het heel gaaf vinden al zou ik de kaarten winnen!

Ogy Lascarro Martinez
Gast
Ogy Lascarro Martinez

mijn favoriete track is ‘Perfect Imperfection’ bij deze liedje zie ik mezelf in terug, bepaalde verhalen heb ik zelf ook meegemaakt en als ik naar gates luister dan is het een soort meditatie voor mij. het lijkt alsof ik tegen mezelf praat, het voelt alsof hij mij begrijpt. ik kan wel 100 liedjes van gates noemen die ik goed vind, maar ‘perfect imperfection’ is toch wel een van ze beste songs, zijn gevoel, zijn lyrics, het refrein, de beat.

JoeJoe
Gast
JoeJoe

Beste pokoe is toch wel “Wish i Had it”. Ook relevant met deze kans… I Wish i had it… Evenals genoeg moneys, wish i had it… Net als.. Nee ik stop al. Kevin Gates is gruwelijk en voor iedereen heeft ie wat te brengen. Zou dope zijn hem live te zien. Geeft toch altijd een nieuwe boost.

jer
Gast
jer

pokoe die nu op replay staat is twophones!!
Ik moet heel zaterdag nacht turnt zijn met Gates #idgt

laten we hopen
Gast

mijn favo num is kevin gates stop lyin waarom ik ging met een meid en die loog veel tegen me eindstandt is daar door over maar na 5 jaar pas durf ik weer iemandt tevertrouwen en vind ik iemandt leuk en spreek ze real met me tegenwoordig zie je dat niet veel in deze raten leven vandaar dat ik haar wil blij maken met 2 kaartjes want is 1 van haar favo rappers en mijn ook

Chris isidora
Gast
Chris isidora

Kevin gates – the truth , omdat de media of vrouwen die hun slag willen slaan altijd dingen verdraaien om iemand zwart te maken ook bij Kevin gates maar met dit nummer heeft hij ze koud gemaakt met de waarheid

Joe
Gast
Joe

I don’t get tired – Ik pomp Gates elke dag als ik in de auto zit, maar I don’t get tired motiveert me altijd om aan de slag te gaan. Of het nou werk of gym is.

Vincent putman
Gast
Vincent putman

Dangerous, niet zijn bekendste maar wel een van zijn beste, zou graag met een vriend van me willen gaan want we luisteren zijn muziek als sinds ‘I dont know what to call it! Elke avond als we chillen

Gé
Gast

Stop lying, gewoon een goeie track met veel gevoel geschreven!

CG
Gast
CG

Kevin Gates – Wish I had it. Omdat ik mezelf vroeger als kind dan voor het raam zie zitten toen ik nog niks had. Fijn om even te beseffen hoe ver je bent gekomen via een track.

IDGT
Gast
IDGT

alles van Gates is dope,teveel nummers om op te noemen,
maar een van de favoriete is toch echt wel Out the Mud,
niemand gaat het je geven je moet het zelf doen, plus altijd je best doen en hard werken voor je shit.
Gates is niet zomaar gekomen waar hij nu is, fan since day one ken alle mixtapes etc, BWA all day

wpDiscuz