Win 2 kaarten voor Puna x Encore met Adje, Josylvio & Jairzinho

encorexpuna

Het dak ging er bij de eerste twee edities van Puna X Encore er goed vanaf. Inmiddels is het dak hersteld en zijn wij samen met Encore en de Melkweg klaar voor de derde editie van dit Amsterdamse feest, hopelijk jullie ook. We hebben Adje, Josylvio en Jairzinho uitgenodigd om de Melkweg voor een derde keer compleet op z’n kop te zetten.

Met de singles Maradona en Blessings Met Een Curse maakt Adje zich klaar voor de release van de plaat Streetknowledge. Josylvio kwam dit jaar goed binnen met zijn debuutalbum Ma3seb, waarvan hij onlangs nog de video van Was Je Bij Me dropte. Ook Jairzinho heeft een goed jaar achter de rug, hij scoorde een hit met Laat Niet Los en Gass. Ook werd de compilatieplaat Gate 16 van zijn label goed ontvangen. Op 17 december kunnen we muziek van al deze platen verwachten.

Prijsvraag
Jij kan hier bij zijn, want wij mogen 3 keer 2 kaarten weggeven voor het evenement. Vertel ons in de comments wie je graag meeneemt als je wint en waarom en misschien gaan jullie zaterdag helemaal los tijdens Puna x Encore.

14 December

7 comments

Leave a Reply

7 Comments Aan "Win 2 kaarten voor Puna x Encore met Adje, Josylvio & Jairzinho"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Sjonie
Gast
Sjonie

Hoihoi puna als ik win neem ik een meisje mee dat ik pas hb leren kennen in eerste instantie gwn als vrienden maar vond haar superleuk en het is overduidelijk wederzijds en nu ben ik klaar voor de volgende stap dus dit zou de perfecte date zijn om ongedwongen dichter bijelkaar te komen en misschien meer

Lisa
Gast
Lisa

Heyhey,
Ik zou met me vriendin gaan, dit lijkt me echt super tof om mee te maken. Er zijn het afgelopen jaar veel dingen gebeurd, waarbij ik altijd steun heb kunnen vinden bij me vriendin. Ik zou haar graag op deze manier willen bedanken

ismael
Gast
ismael

ik zou mattie van me meenemen michael. we hebben veel mee gemaakt samen dit jaar ze oma is overleden dit jaar dit was zwaar voor hem. en dit feest zou toch een super goeie afsluiter kunnen hebben dit jaar.

micky hassan
Gast
micky hassan

zou graag 2 kaarten willen dan neem ik me vrouwtje mee
luister elke dag 24/7 alleen maar hiphop alle talen veel nederlands
zijn goeie artiesten en het is koud en duur deze dagen dus kan ze goed gebruiken.

peace out!

micky hassan
Gast
micky hassan

ik zou echt heel blij zijn met die 2 kaarten zou me vrouwtje graag mee willen nemen ben zowizo fan van josylvio en adje en luister ook veel rotterdam airlines.. in deze donkere dure koude dagen zouden 2 kaartjes wel heel mooi uitkomen.
hoop wat van jullie te horen peace out puna

Jarne aerts
Gast
Jarne aerts

Kevin , gewoon trap shit enzo

Jarne aerts
Gast
Jarne aerts

Seppe, gewoon trapshit enzo

wpDiscuz