Win 2 kaarten voor Sevn’s Trap Grammy Tour in een stad naar keuze

Trap Grammy Tour Final

Sevn Alias bracht afgelopen vrijdag zijn langverwachte album ‘Trap Grammy‘ uit. Om de release van zijn album te vieren gaat hij met mede Rotterdam Airlines-lid Kevin het land door met de ‘Trap Grammy Tour’ en jij kan er bij zijn.

Tijdens de tour heb je de kans om de tracks van zijn nieuwe album live te horen. Tracks als Turnen, Who Dat en Dope Game zullen dan ook ongetwijfeld langskomen. Met Kevin als supportact, die vrijdag 18 november zijn debuut EP ‘Kleine versnelling’ uitbrengt, kunnen we een harde show verwachten.

Wij mogen 3x 2 kaarten voor een Trap Grammy Show in stad naar keuze weggeven. Mocht je er bij willen zijn, is het enige wat je hoeft te doen is hieronder antwoord te geven op de volgende vraag:

Wat is jouw favoriete track van ‘Trap Grammy’ en waarom?

15 November

55 comments

Leave a Reply

55 Comments Aan "Win 2 kaarten voor Sevn’s Trap Grammy Tour in een stad naar keuze"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Regiano
Gast
Regiano

Mijn Favoriete track van het album trap grammy is Dam/Lijnbaan omdat het liedje de echte style van Sevn represent en omdat het heel luid en direct is persoonlijk vind ik ook dat zijn Trap qualiteit heel hoog ligt bij dit liedje een dat hij heel veel verschilende flows beheerst Dikke so naar SEVN ALIAS en Kevin ✊?❤️❤️❤️✊?

Kristy
Gast
Kristy

Mijn favoriete track van Trap Grammy is Madre omdat hij het heeft over zijn moeder en dat spreekt me heel erg aan. Vind het een waardevolle track waar hij zich bewust is van wat zijn moeder voor hem betekent en wat ze voor elkaar betekenen en wat hij nog voor zijn moeder wilt betekenen in het leven. Geen stoerdoenerij, gewoon oprecht dat ie van z’n mamsie houdt!

youri
Gast
youri

Weg van alle stress omdat je rustig kan viben op het liedje. Even weg van alle stress en even nergens aan denken behalve aan hoe het toch weer mogelijk dat sevn zo hard komt.

Wilco
Gast
Wilco

Dan moet ik wel voor ‘Intro’ kiezen. Je kan het misschien geen track noemen, maar ik had nooit verwacht dat Sevn ook zo krachtig een spoken word kan overbrengen. Een échte boodschap bijgestaan door duistere achtergrondmuziek en passende samples. Kippenvel.

vos
Gast
vos

rechts links london vibe klinkt heavy whipit man

Jim
Gast
Jim

Mijn favoriete track van Trap Grammy is de eerste track, de intro. Deze ‘track’ beschrijft in mijn ogen zo goed wie Sevn Alias is en wat hem nou zo uniek maakt. Deze intro is gewoon een intro die niemand op een album van Sevn zou verwachten en wat in mijn ogen meer zegt dan de rest van het album bij elkaar. Dit weerhoud niet dat de rest van het album ook absolute fire is. Maar dat zijn we natuurlijk ook gewend van dit jonge talent. Bless.

Pietjan
Gast
Pietjan

De intro.
De intro is een track waar Sevn voor het eerst bepaalde onderwerpen aansnijdt. Onderwerpen zoals; weten dat artiesten zoals hem, die snel stijgen naar de top, vaak op een gegeven moment ook naar beneden moeten komen, hoe de verschillende stijlen van zijn muziek enkel product zijn van zijn muzikale talenten en hoe hij erkenning heeft gekregen ondanks het vermijden van de spotlight. En zoals hij verteld in deze track hoe hij is – is deze track; Kalm, duidelijk en niks op aan te merken.

VINCE
Gast
VINCE

Mijn favoriet is sowieso combinatie! gewoon te erg hoe hij in surinaams rapt!

pablo
Gast
pablo

die van madre die spreek me wel aan die is wel lit man heb wel zin om naar sevn alias t gaan hij is wel dik man sevn dam/lijnbaan is ook wel een lit nummer hij gaat altijd dik waarom niet

Paul
Gast
Paul

Dam/Lijnbaan want die beat is de hardste tot nu toe

morris potts
Gast
morris potts

ik wil graag 2 kaarten winnen voor de tour in lelystad

Lisanne
Gast
Lisanne

rechts/links
op dat lied zong sevn alias naar mij en praatte tegen me bij dat lied op zijn eerst optreden van zn trap grammy tour in hengelo en stond daarbij natuurlijk vooraan en zat op het podium!!

Martijn
Gast
Martijn

Mijn favoriete track van het album Trap Grammy is: Running Man Challenge!
Een heerlijke Sevn track waarin hij laat zien en horen wie hij is! Mocht ik die kaarten winnen ga ik als een running man naar het optreden!

Dieter
Gast
Dieter

Mijn favoriete track van het album (tot nu toe) is Dope Game door de abnormaal goede flow van Alias, een typische Hef-verse en het pakkend refrein.

Tom
Gast
Tom

Who dat met Akwasi. Dope om te zien hoe oud en nieuw op een track vuur brengen. Ik zag/zie Sven en akwasi als 2 uiterste. Op dezelfde track blijft akwasi akwasi en Sevn sevn en t klopt gewoon als een goed geheel. Sws ook tof sevn met deze Guy samen werkt, onverwachte samenwerking. Dope verassingen met tof resultaat.

Maar gun me Sws t kaartje omdat ik de hardste whiteboy wil checken

HANS
Gast
HANS

DOPE GAME IS ME VAFORITE NUMMER

Eugene
Gast
Eugene

Mijn favoriete track van Trap Grammy is “Combinatie” omdat Sevn zijn refrein volledig in het Antilliaans spit en nog een collab heeft met een Antilliaanse top artiest!

Souf
Gast
Souf

Ik vindt my man de hardste track van de album deze man laat hier zien dat hij het ook internationaal kan flikken hij is hard gegaan in 1 jaar hier in Nederland in 5 jaar zie ik hem zelf al internationaal gaan deze man is keihard !!

Senne
Gast
Senne

110 % Intro, die spoken word was hard. En die samples ertussen waren kwamen super hard aan. Ook vond ik De Dam/Lijnbaan ook super hard! Gewoon die trap grammy shit!

tim
Gast
tim

sws combinatie man, lekkere flow en gewoon kenkertje hard, meer is niet nodig om te zeggen broer

Daniel knijff
Gast
Daniel knijff

Beste track van trap grammy is intro omdat, die intro die hij rijmt gewoon precies zo is als wat ie zegt. Deze track laat gewoon zien wie sevn is en wat hem beweegt om zijn muziek te maken. Ook de achtergrond geluiden maken de intro zo goed, die laten ook goed horen wie sevn is en hoe hij zover is gekomen.?

Prashant
Gast
Prashant

De liedje turnen is beste. Manier van hoe het liedje in elkaar is gezet is perfect. Jairzinho met een rustige stem en trapking sevn met slowflow is een dodelijk combinatie.. De beat, flow en stem van deze 3 is op deze liedje het er best uitgekomen Volg rotterdam airlines al sinds the take off .. En jairzinho al sinds run the streets in 2005 als het goed is ..

Prashant
Gast
Prashant

En ben best lazy maar die pokoe wilt me wel laten turnen … En up turnen

Vikash Gopie
Gast
Vikash Gopie

Favoriete Pokoe is Weg van alle stress ,
de combo van GlowintheDark en Sevn is killings. Iedereen begrijpt die feeling Weg van alle stress

Anouk van der Thiel
Gast
Anouk van der Thiel

Mijn favoriete track is Madre omdat het een soort ode is aan zijn moeder. Hij geeft eigenlijk een soort uitleg naar zijn moeder toe. Ik zou ook alles doen voor me moeder daarom vind ik dit het mooiste liedje!

Bas Luiting
Gast
Bas Luiting

Who dat met akwasi, geweldige grime pokoe, je merkt dat sevn zn skills altijd aan het expanden is, big up fam!

Django
Gast
Django

Dope game, goede beat en de combinatie van de lyric van sevn en hef maken het af.
Mijn favoriete rappers bij elkaar in een lied van deze kwaliteit maakt het af.

ortox
Gast
ortox

De dam/lijnbaan zijn flow en tekst die by de stad hoort is gewoon slopend! Deze man neemt de hele k zine over!!

Amy
Gast
Amy

Favoriet als ik weer eens tot laat moet overwerken: Weg Van Alle Stress. Meer van dit!

Rolfini
Gast
Rolfini

De dam/lijnbaan,puur omdat het een geniaal liedje is die goed in eklaar zit en gekke en harde beat PLUS ELKE KEER ALS IK DEZE SONG HOOR …..BROER IK GA KAPOT GEK..vooral als je zin hebt om gwn lekker te blowen moet je zeker deze op zetten. En zijn trap kunsten zijn eng. En verder is heel persoonlijk en direct nummer S.O NAAR SEVN EN KEVIN

Rolfini
Gast
Rolfini

Oh ja weg van alle stress mag er ook westen SKUUUUUURT

Rolfini
Gast
Rolfini

Wezen sorry

Kevin H.
Gast
Kevin H.

Traffic!

Deze track is real, heeft een super flow, en ik kan persoonlijk relaten, Maastricht en Traffic snap je toch haha! S.O. Sevn & Kevin

sander
Gast
sander

madre, want de track is dezelfde vibe als de goeie oude trap sevn. vind het ook mooi van de track dat hij daarmee zijn moeder eert waardoor ik de achtergrond van de track nog mooier vind. eigenlijk is elk nummer van het album dope, want sevn is gewoon de hardste rapper en persoon uit de rapgame met kevin love voor hem.

Darya shutko
Gast
Darya shutko

Zonder twijfel combinatie de afrobeat gevoel dat ja vanaf second 1 krijgt en een mix tekst van Nederlands en Surinaams and can’t forget about Manson die het liedje gewoon af maakt the feeling is just right met deze song !

Anton
Gast
Anton

My man, ten èerste omdat er veel muziekaal gebeurt, achtergrond beat is mooi, verschillend. verder is het een nieuwe stijl van sevn. Rap in het engels, een andere manier van rappen en hij is er ook goed in. Refrein past goed op de beat, luisteraars zullen dan ook volgens mij de refrein meezingen. Verder geeft die beat kippenvel, that is the best indicator.

Timo
Gast
Timo

Dope Game, combinatie Hef en Sevn is gruwelijk. Rustige beat met harde lines!

Baris
Gast
Baris

Telt de intro mee… Dan die. Het is prachtig en zet je aan het denken: hij beschrijft zijn leven op een goede manier met mooie samples van o.a. DWDD en Lil Kleine erin verwerkt.
Anders vind ik Dope Game de beste. De combinatie Sevn-Hef is gewoon baas en de beat ook. Hij komt hard op de verses en de hook is zeer catchy!

Marcel
Gast
Marcel

Mijn favoriete track is De dam\Lijnbaan raar overigens dat ik hem hier nu niet tussen zie, maar ieder geval ik hou van die flow. rustig maar toch hard, zoals hij al op insta schreef ”vele stijlen kan ik variëren” blijkt ook zo te zijn. Als je Trap Grammy hebt geluisterd en zijn intro volgt dan snap je het denk ik wel

Alex
Gast
Alex

De Dam/Lijnbaan man, harde beat met sterke lines, goed refrein en hij blijft lekker hangen

Niva
Gast
Niva

Ik vind de beste track van Trap Grammy Systeem Ft I Am Aisha , omdat ik zelf in deze positie heb gezeten en dat niet alleen ik vind dat sevn niet alleen trap tracks moet maken en meer zang of zouk , ook vind ik de intor echt suoerhard omdat hij uitlegt wie hij is en wat mensen over hem denken terwijl ze hem niet eens kennen

Soulii
Gast
Soulii

Turnen omdat hij gewoon hard is ik luister hem de hele tijd heb ook speciaal spotify Abbonement genomen voor dat nummer haha hoop dat ik ze win

marthijn
Gast
marthijn

Sowiezo , Traffic ,keihard refrein en de ft met hef is geniaaal waarom ik graag zou winnen omdat ik al fan ben van sevn sinds odje taylor ze hou je bek sessiee en vindt kevin ook een van de hardste van nu kan niet wachten tot de 18de haha dus zou mega dope zijn om te winnen al helemaal ook nog is met kevin als suppport dat word volGass gaan #turnupp

Point
Gast
Point

#Crapgrammy Wat een slechte album. Waarschijnlijk waren de verwachtingen gewoon te hoog.

Minoeshka
Gast
Minoeshka

Mijn lievelingsnummer van Trap Grammy is “Zonder Jou”. Ik luister het nummer altijd met mijn vriend, vooral in de auto. Het is een heel lekker nummertje met een goeie vibe, en vind het vooral bijzonder omdat het wat gevoeliger is, anders dan de rest. Kan me vinden in de tekst. Ik zou mijn vriend daarom ook graag willen verrassen met de kaartjes, zou die echt super vinden (en ik ook ?).

JimmyHappy
Gast
JimmyHappy

Who Dat, Nederlandse grime shit. Sevn past zich aan op verschillende beats. Akwasi legend dr bij. Alle ingredienten voor sicke moshpits. Al met al kenker hard.

Noel-12@live.nl
Gast
Noel-12@live.nl

De track ‘Madre’ van Trapgrammy omdat, me moeder er altijd voor me is in slechte goede tijden maakt niet uit wanneer. En dat is de enigste vrouw waar ik van hou. En de track madre komt er wel overheen waar ik ook aan denk. En het zou sowieso dik zijn om dit te winnen !

Bart
Gast
Bart

De Dam/Lijnbaan! Ik hou van deze track omdat het banger is zoals we van Sevn gewend zijn. Moeilijke keus wel omdat dit album vol staat met hitjes.

Romy
Gast
Romy

Hoewel dit album een-en-al heerlijkheid is, is Weg van alle stress toch wel mijn favoriet! Gewoon de combinatie van Sevn en GLOWINTHEDARK en met die beat, haalt me toch wel echt weg van al die stress!

FLD
Gast
FLD

Mijn favoriete nummer is Combinatie, omdat niemand van de rappers/trappers in Nederland zulke nummers maken in verschillende talen! En trouwens.. Sevn en Kevin is toch een heerlijke Combinatie :p.

Ralph
Gast
Ralph

Who dat! Nooit verwacht dat held akwasi op de plaat zou verschijnen! Verder is ook lekkere grime achtige track

Gerard
Gast
Gerard

Herman van veen – toveren
Gewoon lit

wpDiscuz