Win 2 kaarten voor Tyler, The Creator in de Paradiso!

tyler-paradiso
Eerder dit jaar bracht Tyler, The Creator zijn nieuwe album ‘Cherry Bomb’ uit en ook dit album heeft weer een geheel eigen sound. Bij een nieuw album hoort natuurlijk een wereldtour. Volgende week dinsdag, 11 augustus, staat hij als onderdeel van die tour in de Paradiso in Amsterdam. De shows van Tyler zijn altijd een belevenis op zich en jij krijgt de kans om dit mee te maken. We mogen namelijk 3 keer 2 kaarten weggeven voor de show. Vertel ons wat je favoriete track is van Tyler en waarom en misschien staan jij en een vriend of vriendin dinsdag los te gaan op een live versie van dat nummer.

tyler the creator-11aug

4 August

31 comments

Leave a Reply

31 Comments Aan "Win 2 kaarten voor Tyler, The Creator in de Paradiso!"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Rutger
Gast
Rutger

Op de track ‘Tamale’ heb ik tijdens een huisfeest m’n toemalige vriendin ontmaagd in de voorraadkast… Dat was best heftig…

dpg
Gast
dpg

shit

Bart
Gast
Bart

Domo23 is op elk huisfeestje en in de club compleet kapot gaan en daarom ook gelijk mijn favoriete track!

Fabio
Gast
Fabio

Yonkers sws, omdat de clip gewoon ziek is om naar te kijken

Nam
Gast
Nam

Oldie, alle Odd Future members op een track en Tyler murdert alles aan het einde!

Ty
Gast
Ty

Bastard, 100%. Wist nog een van de eerste keren dat ik Tyler luisterde met een vriend van mij en gelijk begrepen wat hij zei.. Eindstand bleek dat voor de buitenwereld een psychische zaak.. Vanaf toen gelijk na de eerste concert van Tyler gegaan 3 jaar geleden in de Paradiso en die jaar daarna ook en nu willen wij nog een keer gaan omdat het dan mijn verjaardag is!

JAN
Gast
JAN

DEATHCAMP, WAAROM? OMDAT HET LEUK KLINKT MAAR NIET LEUK IS. NET ZOALS DAT IK SAMEN MET M’N VRIENDIN KAARTEN VOOR FUCKING TYLER HAD GEKOCHT IN TIVOLI MAAR DOORDAT AL ZE VRIENDEN BLOWEN DE BUS IN DE FIK WAS GEGAAN EN HET OPTREDEN NIET DOOR GING. NIEUWE KANS, NIEUWE BUS. FUCK

Tim
Gast
Tim

Zonder twijfel, Trouble on my mind samen met Pusha T, Goede combo, harde beat en toffe clip omdat Tyler rondrijd op een rollator 🙂

OM
Gast

Bastard, omdat het de maatschappelijke leven in de schoenen van Tyler laat horen. Satire, taboedoorbrekend en op de beat

Ruben
Gast
Ruben

Ik vindt Colussus het beste nummer omdat hij in dit nummer zijn eigen fans belachelijk maakt en vervolgens wel alle love krijgt typisch tyler dus eigenlijk is het hele album WOLF facking goed en kan ik nieteens 1 nummer kiezen

Richella Emerenciana
Gast
Richella Emerenciana

Bimmer! Omdat ik een grote fan ben van Frank Ocean & Tyler. Samen met Celine zingen we altijd alle liedjes mee. Zou mooi zijn als ik deze kaarten zou winnen voor ons. Om te vieren dat we over zijn naar het 2e leerjaar & allebei een stageplek hebben!!

Xander
Gast
Xander

Moeilijke keuze, maar Orange Juice was en is het beste nummer van R. Kelly (a.k.a. Tyler) (en Earl)!!!
Ik ga verder geen langdradig slijm verhaal typen over hoe goed ik Tylers nummers en wat dan ook ken. Tyler is gewoon een facking baas en daar valt verder geen woord vuil aan te maken en daarom wil ik hier bij zijn!!!

Timur
Gast
Timur

CHERRY BOMB ookal hoor je de lyrics een beetje slecht. Het blijft wel een sicke track waar je lekker los op kan gaan en alles even vergeet. En de outro is super chill. Hopelijk kan mijn vriend en ik volgende week los gaan bij Tyler’s show. ????????

Goblin
Gast
Goblin

She (Ft. Frank Ocean)
Voor mij absoluut de track van 2011. Verhaallijn, melodie en natuurlijk zijn roekeloze woordkeuze maken dat deze track geniaal.

Cleaan
Gast
Cleaan

Tyler, The Creator – SMUCKERS (feat. Kanye West & Lil Wayne)

Hier hoor je weer de oldskool Kanye en Lil Wayne. plus die beat is ook veelte sick!

YONKERS
Gast
YONKERS

YONKERS, blijft de dopeste. Zo’n zieke track met bars als ‘I’m a fucking walking paradox – no I’m not —- Threesomes with a fucking triceratops, Reptar’ als opening, simpelweg kei en keihard.

Joo
Gast
Joo

Yonkers, want dat was de reden dat ik van Hopsin naar Tyler sprong!!

Jaap
Gast
Jaap

Jack and the beanstalk, of orange juice omdat dat de eerste track was die ik van hem kende en als je 15 bent gaat er dan een wereld voor je open. hele skatebaan was gelijk hooked haha mooi

Caspar
Gast
Caspar

She, met frank ocean en jasper. Tyler zijn verse plus die hook killt echt????

xervonson
Gast
xervonson

sam is dead vanwege het hele zieke verhaal achter de tracks en de zieke clip ofcourse

Gé Geurtsen
Gast
Gé Geurtsen

Trouble on my mind is de beste track ooit!

Klaas
Gast
Klaas

2 Seater incl. Hair blows, geniale compositie van een hiphop producer.

MysticFlavour (Tristan)
Gast
MysticFlavour (Tristan)

Let’s dance van Dinosaur EP (If you don’t believe me search it) gewoon een track met goeie vibes en een goeie pharrell inspired beat

Frederiqueee
Gast
Frederiqueee

Yonkers!! Anyday anywhere

Palace
Gast
Palace

tron cat omdat die shit kkr awkward is en de vibe echt zwaar sick is op die beat ga ik zwaar van de wereld die zaal is te klein voor de dansjes wie ik op die track pop man en tijdens skate is deze track ook altijd lekker.

David
Gast
David

Deathcamp is mijn favoriete liedje! Waarom? Dat is inmiddels me anthem geworden voor een moshpit!

Will
Gast
Will

Awkward, die “You’re my girlfriend” outro word je serieus emotioneel as fuck van

Fre
Gast
Fre

Yonkers al vanaf dag 1 mijn favoriet. Nog steeds luister ik m vaak.

m013
Gast
m013

answer! hoop dat dit ook het answer voor die kaarten zijn!

Immanuel
Gast
Immanuel

Sandwitches want als je dat hoort moet je gewoon los gaan en ik voel me ook even invincible dan als ik zo los kan gaan en vergeet alles om me heen.

Smibbbbbb
Gast
Smibbbbbb

Burger bonus track op goblin. Hij gaat kk ham op die track en die beat is ook hard. Ik kan niet echt een favorite kiezen ik vind bijna alles hard. Zonder Tyler was er geen smib. Ik heb steeds geen tijd om een kaart te halen LAAT ME DEZE WINNEN

wpDiscuz